İki kez evlilik yapmış ve boşanmış bey siz ne derdiniz?

Konu sahibi de bebek 8 aylıkken boşanmış. Ve kendisi de eski eşinin 2. eşi.
Bitmiş gitmiş evliliğin muhasebesini yaptırmak için yeni üyelik alıp alıp aynı soruları soruyor sanırım ama önceki kullanıcı adını hatırlayamadım.
Eski eşini biri alır mı diye merak ediyor galiba :işsiz:
Sence alır mı aklı başında biri onu? Bir bebekle yapayalnız kaldım.Allah da ona yuva kurdurmasın .11 kardeşler sürekli bacılarının yeğenlerinin yanında.aynı şehirde olmamıza rapmen çocuğunu haftada 1 gün 3 saat görüyor.

Kimsme yok beni bir bebekle yapayalnız bıraktı.evlenirken tüm eşyaları bana aldırdı.boşanırken 1 tl tazminat ödemedi.ona rağmen arkamdan paragöz demiş.

Geçenlerde bir arkadaş bahsetmişti.iki kez boşanmış her karısından birer çocuğu olan elektirik mühendisi bir bey.beni görmüş beğenmiş.tanışmak istiyormuş ileriye dönük.önyargılı olmasın benim de karşıma normal insanlar çıkmadı diyormuş.iki kadın iki çocuk var geride.çocukları kendi annelerinde kalıyormuş.haftada 1 gün görüyormuş onalrı da.aslında fotosunu gördüm kötü birine de benzemiyor.fizik olarak da etkilenmedim desem yalan olur.ama annem kesinlikle karşı çıkıyor.3.çocuğu da senden yapar seni de bırakır diyor.
Bilmiyorum aklım karıştı.siz ne derisniz?tanımalı mıyım?
Olmıcak duaya amin demiş olursunuz ya da çok mutsuz olursunuz

Sence alır mı aklı başında biri onu? Bir bebekle yapayalnız kaldım.Allah da ona yuva kurdurmasın .11 kardeşler sürekli bacılarının yeğenlerinin yanında.aynı şehirde olmamıza rapmen çocuğunu haftada 1 gün 3 saat görüyor.

Alsın veya almasın, sizi ilgilendiren bir şey yok ki.
Önceki konunuzda eşinizin sizinle mantık evliliği yaptığını, nikaha giderken bile "acaba vazgeçsek mi" dediğini söylemişsiniz yanlış hatırlamıyorsam.
Sizinle evlenmek istemediğini bildiğiniz ya da en azından bu konuda net olmadığını bildiğiniz adamla evlenmeyi, çocuk yapmayı siz seçmişsiniz.
Kötü bir seçimmiş ama olmuş bitmiş. Böyle düşün düşün bir şey geçmeyecek elinize. Kendinizi hasta edersiniz sonunda.
Önünüze bakın artık.

Alsın veya almasın, sizi ilgilendiren bir şey yok ki.
Önceki konunuzda eşinizin sizinle mantık evliliği yaptığını, nikaha giderken bile "acaba vazgeçsek mi" dediğini söylemişsiniz yanlış hatırlamıyorsam.
Sizinle evlenmek istemediğini bildiğiniz ya da en azından bu konuda net olmadığını bildiğiniz adamla evlenmeyi, çocuk yapmayı siz seçmişsiniz.
Kötü bir seçimmiş ama olmuş bitmiş. Böyle düşün düşün bir şey geçmeyecek elinize. Kendinizi hasta edersiniz sonunda.
Önünüze bakın artık.
Bakın cevap vermiyorsunuz soruma bu adamı aklı başında bir kadın alır mı?

Bakın cevap vermiyorsunuz soruma bu adamı aklı başında bir kadın alır mı?

Sorunuzun bende bir cevabı yok çünkü. Eşinizi tanımıyorum.
Burada anlattıklarınızdan yola çıkarsam da bile bile lades diyen sizsiniz yani. Adama ne diyeyim ki? Ne hali varsa görsün.

Biri alsa ne olur almasa ne olur ayrıca? Sizin açınızdan ne değişecek? Eşiniz size döner diye mi umuyorsunuz?

Neden açıkalr mıısnız?
2 kez boşanmış bir erkek çünkü. İkisinden de çocuk var. Bizim kadınlarımız çat diye yuva dağıtmazlar yani boşanma kararını kolay kolay almazlar. Ne oldu da iki kadın birden bıraktı? Çocuk olmasına rağmen?? Bir kez evlenip boşanmanın lafı bile olmaz ama iki nedir, bi sorgulamak lazım.

Ay allah sizi bildiği gibi yapsın 😂😂😂
Eski eşinize talip çıkar mı diye pazar araştırması yapmaya mı açmıştınız konuyu 😂😂

Çocuk 8 aylıkken boşanmışlar, gelmiş kaç yaşına; 4 aylık hamileyken yaşanmış olay için konu açmış.
Konuyu takıntı haline getirmiş artık.

Çocuk 8 aylıkken boşanmışlar, gelmiş kaç yaşına; 4 aylık hamileyken yaşanmış olay için konu açmış.
Konuyu takıntı haline getirmiş artık.
Yazık valla
Bu takıntıyla eski eş evlense demek ki musallat olacak
Korktum ben 🙄

önyargılı olmasın
2.kez boşanan adamın sorunlu olduğunu iddia etmek önyargı değil tespittir.

Forumda bi göz atın bakalım,kadınlarımız boşanmamak için,çocuklarını babalarından ayırmamak icin nelere katlanıyor. Buna rağmen kendini boşatan erkek arızadır net.

Istisnası vardır illaki , ama ben bu topa aslaaaa girmezdim.

Hadi ilk hanımı geçimsizdi,ikinci olan da mı geçimsiz. Hadi diyelim 2.olan da geçimsiz. Kendisi 1 gram akıllanamamıs da gidip geçimsiz bir kadinla 2.evliligi yapmiş.

Yani şunu ihtimal kabul edip de buraya konu açıp fikir mi soruyorsunuz gercekten

2.kez boşanan adamın sorunlu olduğunu iddia etmek önyargı değil tespittir.

Forumda bi göz atın bakalım,kadınlarımız boşanmamak için,çocuklarını babalarından ayırmamak icin nelere katlanıyor. Buna rağmen kendini boşatan erkek arızadır net.

Istisnası vardır illaki , ama ben bu topa aslaaaa girmezdim.

Hadi ilk hanımı geçimsizdi,ikinci olan da mı geçimsiz. Hadi diyelim 2.olan da geçimsiz. Kendisi 1 gram akıllanamamıs da gidip geçimsiz bir kadinla 2.evliligi yapmiş.

Yani şunu ihtimal kabul edip de buraya konu açıp fikir mi soruyorsunuz gercekten
Eski eşi için soruyormuş meğer
Bahsettiği 2 kez boşanan adam eski eşiymiş konu sahibinin
Tekrar başkasıyla evlenir mi diye onu yokluyor 🙄

Back
X