• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki kez evlilik yapmış ve boşanmış bey siz ne derdiniz?

eşi sorunlu bir hamilelik ve lohusalık geçirmiş.öfke patlamaları olmuş.adam da kaldıramamış bunu.2.eşiyle toplamda 1 buçuk yıl evli kalmışlar.kadın çocuğu doğurmuş çocuk 8 aylık olunca adam boşamış.kadın başka eve çıkmış.kadının da kimsesi yokmuş çok.
Kesinlikle o kişisiniz.Bankacı değil miydi,ekekt6 mühendisi şimdi demek hııım

Hadi suçu yok diyelim.adamin iki ayrı kadından iki çocuğu var. Bunlarla baş edebilecek mısın ? Çok büyük sorumluluk ve sabır gerektirir. Değer mi hayatini mahvetmeye. Hiç evlenme daha iyi.birincisinde dusunemedi diyelim ikincisinde niye iyi tanımadan çocuk yaptı bu kadar salak biriyle senin işin ne

Cesaretinize hayran kaldım. Gerçekten 2 evlilik yapmış ve bu evlilikleri sürdüremeyecek kadar sabırsız, hala kendinde kusur bulmayıp yeni eş arayışına çıkmış bir adamı evlenmeye değer buluyor musunuz? Bu evliliği yapsanız bile çocuğunuzun mutlu bir aile ortamında büyüyeceğini düşünüyor musunuz? Bu adam sizi de harcar; kendi çocuklarının başında duramamış. Çocuklar bir şekilde anneleriyle büyüyorlar. Sizin çocuğunuza iyi bir baba olabileceğini nasıl düşünebiliyorsunuz? Boşanmış bir kadınım, ilgi- sevgi açlığı nedir biliyorum; Allah aşkına gözünüz bu kadar mı kör oldu? Lütfen annenizi dinleyin ve bu saçma adamla kendinizi ateşe atmayın.

Not: Boşanmış erkeğin en iğrenci, eski eşi hakkında kötü konuşan ve daha kötüsü ona iftira atandır. Lohusalık bunalımını çekemeyen adam hastalık, kaza, yoksulluk durumlarında hiç sabretmez.

eşi sorunlu bir hamilelik ve lohusalık geçirmiş.öfke patlamaları olmuş.adam da kaldıramamış bunu.2.eşiyle toplamda 1 buçuk yıl evli kalmışlar.kadın çocuğu doğurmuş çocuk 8 aylık olunca adam boşamış.kadın başka eve çıkmış.kadının da kimsesi yokmuş çok.
Yani kadın öfke patlamaları yaşamış adam da bunu bosamis 8 aylık bebeğini bırakıp gitmiş demek ki ailesine sahi cikan biri değil , karisinin öfkesini kaldiramayip kapıya koyan birini istemezdim

Annenizi dinleyiniz.
Anne icgudusu hicbir zaman yanilmaz.

Su anlattığıniz bile ne kadar zalim bir adam olduğunu gostermiyor mu :/ üzüldüm kadına :KK43: bence uzak durun bu adamdan ...
kesinlikle. bir kadın reglken bile partneri onu anlayabilmeli böyle zor dönemlerde alttan almalı. kendi çocuğunu taşıyan kadını gerekirse doktora götürmeliydi psikolojisini yatıştırmalıydı o kucağında bebeğini bırakıp kaçmayı seçmiş. ki gerçek hikayeyi bilmiyoruz bile

@Mune

Burnuma kötü kokular geliyor. Sanki bu hikaye mükerrer şekilde işlendi burada.

Kadın hakim erkek de bankacıydı yanlış hatırlamıyorsam. Erkek lohusa eşinden boşanmıştı?:ıslık:

Hatta bir konuda da konu sahibinin aslında o 2. eş olduğu iddia edilmişti. :kahve:

Kesinlikle o kişisiniz.Bankacı değil miydi,ekekt6 mühendisi şimdi demek hııım

Buldum, buldum.

İki kez boşanmış ve her hanımdan birer çocuğu olan beyle aklı başında bir kadın evlenmek ister mi?

Geçenlerde bir arkadaş bahsetmişti.iki kez boşanmış her karısından birer çocuğu olan elektirik mühendisi bir bey.beni görmüş beğenmiş.tanışmak istiyormuş ileriye dönük.önyargılı olmasın benim de karşıma normal insanlar çıkmadı diyormuş.iki kadın iki çocuk var geride.çocukları kendi annelerinde kalıyormuş.haftada 1 gün görüyormuş onalrı da.aslında fotosunu gördüm kötü birine de benzemiyor.fizik olarak da etkilenmedim desem yalan olur.ama annem kesinlikle karşı çıkıyor.3.çocuğu da senden yapar seni de bırakır diyor.
Bilmiyorum aklım karıştı.siz ne derisniz?tanımalı mıyım?
türkiyede kadınlar kolay kolay kocayı bırakmaz, sabırlıdır. Bunun iki karısıs bırakmış , demmekki bırakılacak yanı var . uzak durun

kesinlikle. bir kadın reglken bile partneri onu anlayabilmeli böyle zor dönemlerde alttan almalı. kendi çocuğunu taşıyan kadını gerekirse doktora götürmeliydi psikolojisini yatıştırmalıydı o kucağında bebeğini bırakıp kaçmayı seçmiş. ki gerçek hikayeyi bilmiyoruz bile
Öyle naif adam var mı regl iken anlayacak lohusa iken sabredecek...var ise helal olsun..
Bence de bir erkek öyle olmalı aslında ama bu tarz ince düşünceler hep kadınlarda

Adamla Aralik ayindan, belki daha onceden beri gorusuyorsun. Ama kalkmis burda fotografini gordum iyi birine benziyor diyorsun :KK53:
Ne desem bilemedim :işsiz:

Öyle naif adam var mı regl iken anlayacak lohusa iken sabredecek...var ise helal olsun..
Bence de bir erkek öyle olmalı aslında ama bu tarz ince düşünceler hep kadınlarda
bu konuda kötümser değilim var çevremde böyle davranan erkekler. benim partnerim ben yükselirsem bana da yükselir genelde ama ben reglim alttan al gerekirse takvimine not et diye kızarım sonra susar. eğiticem onu da umarım :D

Hayır benim 2.evliliğim olacak eğer evlenirsem.ayrıca ben bir çocuğum daha olsun isterim evlenirsem bu sefer iyice mi arap saçı olur derisniz?
tabi ki Arap saçı

2 evlilik yapmış 2 çocuğu olan adam 3. Yü ister mi ?

Bence istemez.

Ayrıca adam 2 kere ayrılmış
2 kadında mı kötüydü ?

Sonuç olarak; geçiniz.

Geçenlerde bir arkadaş bahsetmişti.iki kez boşanmış her karısından birer çocuğu olan elektirik mühendisi bir bey.beni görmüş beğenmiş.tanışmak istiyormuş ileriye dönük.önyargılı olmasın benim de karşıma normal insanlar çıkmadı diyormuş.iki kadın iki çocuk var geride.çocukları kendi annelerinde kalıyormuş.haftada 1 gün görüyormuş onalrı da.aslında fotosunu gördüm kötü birine de benzemiyor.fizik olarak da etkilenmedim desem yalan olur.ama annem kesinlikle karşı çıkıyor.3.çocuğu da senden yapar seni de bırakır diyor.
Bilmiyorum aklım karıştı.siz ne derisniz?tanımalı mıyım?
2 kadının bıraktığı adami siz ne yapasiniz ?
Iki cocuk buyuk sorumluluk bence hic bulasmayin.

Asla görùsmem,etkilenmem bile öyle birinden.Ïsterse Kivanc Tatlitug olsun :) Karakter,karakter, karakter diyenlerdenim.Anneniz az bile söylemis .Yine de siz bilirsiniz,sormuşsunuz biz söyledik.

Canım bebek henüz 8 buçuk aylıktı boşandığımızda

@Mune

Burnuma kötü kokular geliyor. Sanki bu hikaye mükerrer şekilde işlendi burada.

Kadın hakim erkek de bankacıydı yanlış hatırlamıyorsam. Erkek lohusa eşinden boşanmıştı?:ıslık:

Hatta bir konuda da konu sahibinin aslında o 2. eş olduğu iddia edilmişti. :kahve:

Konu sahibi de bebek 8 aylıkken boşanmış. Ve kendisi de eski eşinin 2. eşi.
Bitmiş gitmiş evliliğin muhasebesini yaptırmak için yeni üyelik alıp alıp aynı soruları soruyor sanırım ama önceki kullanıcı adını hatırlayamadım.
Eski eşini biri alır mı diye merak ediyor galiba :işsiz:

Konu sahibi de bebek 8 aylıkken boşanmış. Ve kendisi de eski eşinin 2. eşi.
Bitmiş gitmiş evliliğin muhasebesini yaptırmak için yeni üyelik alıp alıp aynı soruları soruyor sanırım ama önceki kullanıcı adını hatırlayamadım.
Eski eşini biri alır mı diye merak ediyor galiba :işsiz:
Evet bu daha kuvvetli ihtimal. Saplantı haline getirdi galiba.

Konuyu hatırlayanlar çıktı. Rahataladim.Zihnim bana oyun mu oynuyor acaba diye düşündüm çünkü.

Back
X