• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki kez evlilik yapmış ve boşanmış bey siz ne derdiniz?

drnbkt12

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2021
103
123
8
40
Geçenlerde bir arkadaş bahsetmişti.iki kez boşanmış her karısından birer çocuğu olan elektirik mühendisi bir bey.beni görmüş beğenmiş.tanışmak istiyormuş ileriye dönük.önyargılı olmasın benim de karşıma normal insanlar çıkmadı diyormuş.iki kadın iki çocuk var geride.çocukları kendi annelerinde kalıyormuş.haftada 1 gün görüyormuş onalrı da.aslında fotosunu gördüm kötü birine de benzemiyor.fizik olarak da etkilenmedim desem yalan olur.ama annem kesinlikle karşı çıkıyor.3.çocuğu da senden yapar seni de bırakır diyor.
Bilmiyorum aklım karıştı.siz ne derisniz?tanımalı mıyım?

Geçenlerde bir arkadaş bahsetmişti.iki kez boşanmış her karısından birer çocuğu olan elektirik mühendisi bir bey.beni görmüş beğenmiş.tanışmak istiyormuş ileriye dönük.önyargılı olmasın benim de karşıma normal insanlar çıkmadı diyormuş.iki kadın iki çocuk var geride.çocukları kendi annelerinde kalıyormuş.haftada 1 gün görüyormuş onalrı da.aslında fotosunu gördüm kötü birine de benzemiyor.fizik olarak da etkilenmedim desem yalan olur.ama annem kesinlikle karşı çıkıyor.3.çocuğu da senden yapar seni de bırakır diyor.
Hayır derim.

Bir şana verecekseniz de çok ama çok iyi araştırın. İyi analiz edin. Ama ben olsam görüşmezdim. Anneniz gibi düşünüyorum

Anneniz haklı. Evliliğinizdeki 3. Kadın olacaksınız her zaman. İlk eşi ikinci eşi çocukları en son siz. Öncelik sıralamanız hep bu şekilde olur. Ne gerek var en başından vazgeçin. Bi kere evlenip boşansa eyvallah ama 2 kadında mı kötüydü yani derler adama.

Sizinde cocugun uz varsa cok karısık bir durum olur
Bir de bütce adam için hep 3 e bölünecek yani zor. Gerek var mı bu kadar mücadeleye. Hani asık olsanız güvenseniz neyse.

Bu tip tanıştırma usulunde Sartları birbirine uyan kişiler tanışır ve beğeniyor muyum diye bakar
Sartlarda kafada soru işareti varsa adım atılmaz

Anneniz haklı. Evliliğinizdeki 3. Kadın olacaksınız her zaman. İlk eşi ikinci eşi çocukları en son siz. Öncelik sıralamanız hep bu şekilde olur. Ne gerek var en başından vazgeçin. Bi kere evlenip boşansa eyvallah ama 2 kadında mı kötüydü yani derler adama.
Ama eşleri sıralamaya dahil olur ku dersiniz? Sonuçta onlardan boşanmış resmen?sadece 2 çocuk diye dğşünüyorum ama saflık mı ediyorum acaba

Sizin ilk evliliginiz mi olacak?

Her seyi deneyimleyip tuketmis biriyle ilk evlilik dusunmeyin.
Sizin de cocugunuz varsa bu sefer is daha karisacak.
Muhtemelen haftada 1 izin gununuz olacak, onda da cocuklar gelecek (cocuklar babalarinin evine tabii gelir ama sizin izin gunu icin hayaliniz bence bu degildir)
Maddi manevi adami 3e bölüp birini alacaksiniz. Iyi dusunun.

Bosanma sebeplerini de iyi tahlil edin🙄

Sizin ilk evliliginiz mi olacak?

Her seyi deneyimleyip tuketmis biriyle ilk evlilik dusunmeyin.
Sizin de cocugunuz varsa bu sefer is daha karisacak.
Muhtemelen haftada 1 izin gununuz olacak, onda da cocuklar gelecek (cocuklar babalarinin evine tabii gelir ama sizin izin gunu icin hayaliniz bence bu degildir)
Maddi manevi adami 3e bölüp birini alacaksiniz. Iyi dusunun.

Bosanma sebeplerini de iyi tahlil edin🙄
Hayır benim 2.evliliğim olacak eğer evlenirsem.ayrıca ben bir çocuğum daha olsun isterim evlenirsem bu sefer iyice mi arap saçı olur derisniz?

Ama eşleri sıralamaya dahil olur ku dersiniz? Sonuçta onlardan boşanmış resmen?sadece 2 çocuk diye dğşünüyorum ama saflık mı ediyorum acaba
Saflık demeyelim ona da iyi niyet diyelim. Mesela gecenin bir yarısı eski eşi aradı çocuk hasta diyelim ki . Eşiniz olacak adam koşarak gitmeyecek mi ? Sizin de onunla gitmenin normal olmayacağı için aklınız kalmayacak mı? Daha ilerde çocuklarının mezuniyet düğün gibi törenlerinde siz hep epreti kalırsınız. Yanlış anlamayın beni. Kayınpederimde bizzat yaşıyoruz bu durumu. Yeni eşi ondan yaşça küçük ondan da bi evladı var. Ama ne eşime gerçekten kardeşiymiş gibi hissettiriyorlar ne de öyle bi bağ var aralarında o çocukla. Mesela kadın bizim ne düğünümüze gelebildi ne başka bişeyimize. Gelebildiği zamanlarda da heo kenarda kalmak durumunda kaldı. Bence kendinizi böyle bir duruma düşürmeyin derim. Hele ki bu tarz görğcü usulü gibi evliliklerde.

Haftada en az 2 kere eski eşlerle konuşacak, bu çocukların ileriye dönük sorunları olduğu da da konuşacak. Hatta belki çocuklar babasında kalma isteyecek ergenlikle birlikte falan. Bunlara tahammül edemem derseniz asla görüşmeyin. Ben bunları da düşünmem mesela. Direk iki kere boşanmış olması sorundur benim için.

Elektrik mühendisi olması etkilemiştir. Macera arıyorsunuz bence.

Annenizi dinleyin derim ben

Bu durumla ilgili konu açtınız yakın zamanda ve insanlar tepkilerini dile getirdi. Siz de hak verdiniz yazılanlara. Arkadaşınızı ayipladik vs

Ne değişti 3 günde olumlu bakar oldunuz merak ettim doğrusu?
Resmini görmüş sanırım o arada 🤦‍♀️

Back
X