İki kişi arasında kaldım ne yapacağım

Hesap ödetme mevzusuna takıldım. Hayatınızdaki erkekten beklentiniz her buluşmanızda hesabınızı ödemesi mi? Siz sürekli birinin hesabınızı ödemesinden rahatsız olmuyor musunuz? Bazı zamanlar geliyor insanın parası olmuyor karşındaki insanın maddi durumu her zaman mükemmel olsun beklentin var sanırım. Ayrıca sevgilinden sadakat beklerken sen eski sevgilinle buluşuyorsun. Doğru olmayanı doğru bulmaz.

Çok mu arıyorsun bu tipleri. Üstelik belki sevgilin doğru da söylüyor olabilir. Asıl güvenilmemesi gereken sensin. Gidip başkalarıyla flörtleşen sen, mesajlaşan sen, buluşmaya giden sen. Ama sevgilin güvenilmez oluyor öyle mi? Oh ne ala memleket.

Peki şuanki sevgilin neden sana güven vermiyor. Benim de telefonum düştü adam akşama doğru gel al dedi yani bu çok doğal bişey ama başka ne hareketleri var?

Aldatmak illa cinsellik degildir, siz zaten baska bir insanla görüşerek hayatinizdaki insani aldatmissiniz, digerini de hesap odeyip odememesi ile degerlendiriyorsunuz? Ilk kez bulustugunuz insanlarin hesap odemesini mi beklersiniz hep? Sizin paraniz yok mu?

Senin araplarla ne isin var kizim?

İkisini de seçme o çocuklar da seni seçmemeliler aslında, iki kişi arasında kalan kişiden onlara da hayır gelmez.

Arap olan mı sadık kız qhahahahshdh açtırma bana kutuyu şimdi. Sen ne kadar sadıksan Arap da o kadar sadık işte.

Siz ikisi arasında kalmamisssiniz ki. Bir sevgiliniz var ayrılın önce sonra ne yaparsanız yapın. Küçücük bir boşlukta hemen birine. Dalmissiniz ve evlenmeyi. Bence evlilikte de hergun wyni aşk olmuyor eee ozaman bizimde gözümüz kaydın disari. Karakter önemli bisey

iki kadınla aynı anda mesajlaşan erkek olsa linç ederiz her beraber. yanlış yapıyorsun konu sahibi.bu şekilde 2 adamla flört olmaz. karma borcu yaratıyorsun kendine. başkası da sana yapar.
telefonu kapalı adam sevgilin değil olmamış bu ilişki. o yüzden bitir. haber bile vermiyor baksana.
arap olan da zaten zamanında iyi gitseydi ayrılmazdınız içine sinmemiş. kültür farkı var dil farkı var bana sağlıklı gelmiyor. ikisi de değil. yalnızlıktan bu kadar korkma içine sinmeden bir ilişkiye başlayınca gözün hep dışarıda olur bunu kendine yapma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…