Hahahahaj güzel fikirArapı seç git dubaiye çalış hayatını kur sonra onu postala daha zengin bi arap bul biz yapamadık sen yap
Ben ve düzgün biri bulmak çok zor işValla mervecik şimdiki sevgilin berbattı yanlış hatırlamıyorsam sen ayrıl boşver bunu. O Arap zaten bir apaçi 5 para etmez. Sen bırak bunların ikisini de düzgün birinin bulmaya odaklan.
Hesap ?Hesap?
Ooovvv çok yanlış sular, ikisini de sevdiğinizi düşünmüyorum, sevebileceginizi de düşünmüyorum.
Asıl konu sahibi tırtİkisi de tırt
Aldatmak illa cinsellik degildir, siz zaten baska bir insanla görüşerek hayatinizdaki insani aldatmissiniz, digerini de hesap odeyip odememesi ile degerlendiriyorsunuz? Ilk kez bulustugunuz insanlarin hesap odemesini mi beklersiniz hep? Sizin paraniz yok mu?Hesap ?
Senin araplarla ne isin var kizim?2 aylık bir ilişkim var. Ama şöyle ki erkek arkadaşımla hala güven problemi var aramızda. Seviyor mu sevmiyor mu anlayamıyorum. Bugün mesela tüm gün telefonu kapalıydı. Akşama doğru açtı. Güya telefonu yere düşmüş bozulmuş tamirci de yapılmasını bekliyormuş. Ve çok sadık olduğunu da düşünmüyorum. Neyse Bu süreçte eski bir flörtüm yazdı. Dubai de yaşıyor Arap kendisi buraya okul için geldi. Onunla görüştük konuştuk. Ama mesela buluştuk hesap ödemedi. Şu anki sevgilim şimdiye kadar 1 kere hesap ödetmedi. Bu kişi de Benimle sevgili olmak istiyor. Yani biraz hislerim var ona karşı da beğeniyorum. Ve çok sadık karakter olarak daha iyi biri Arap olan. Şimdi sevgilim varken onunla konuşmam yanlış diyeceksiniz evet ama sevgilim ne kadar doğru bilmiyorum. Ne yapmam gerekiyor
Ama şöyle ki erkek arkadaşımla hala güven problemi var aramızda.
Ve çok sadık olduğunu da düşünmüyorum
Neyse Bu süreçte eski bir flörtüm yazdı.
Onunla görüştük konuştuk
Arap olan mı sadık kız qhahahahshdh açtırma bana kutuyu şimdi.2 aylık bir ilişkim var. Ama şöyle ki erkek arkadaşımla hala güven problemi var aramızda. Seviyor mu sevmiyor mu anlayamıyorum. Bugün mesela tüm gün telefonu kapalıydı. Akşama doğru açtı. Güya telefonu yere düşmüş bozulmuş tamirci de yapılmasını bekliyormuş. Ve çok sadık olduğunu da düşünmüyorum. Neyse Bu süreçte eski bir flörtüm yazdı. Dubai de yaşıyor Arap kendisi buraya okul için geldi. Onunla görüştük konuştuk. Ama mesela buluştuk hesap ödemedi. Şu anki sevgilim şimdiye kadar 1 kere hesap ödetmedi. Bu kişi de Benimle sevgili olmak istiyor. Yani biraz hislerim var ona karşı da beğeniyorum. Ve çok sadık karakter olarak daha iyi biri Arap olan. Şimdi sevgilim varken onunla konuşmam yanlış diyeceksiniz evet ama sevgilim ne kadar doğru bilmiyorum. Ne yapmam gerekiyor
Adam kalmaz o zaman.İkisini de seçme.
Arap, hesap ödemedi ne dedi? Bu sefer sen mi öde dediHahahahhah bu çok iyidigünümüz şartlarında Türk’ten çok Arap bulmak daha kolay malum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?