Ya paranın Saadet getirmeyeceğini biliyorum ama benim sinirime denk gelip tamam dediğim için şuan konuşmak zorunda kaldım ne yapacağımı bilmiyorum benim gönlüm sevdiğimden yana sadece fikirlerinizi almak istedimDaha üni okuduğunuza göre 18 yaş büyük birine 'amca' demeniz gerekir.
20li yaşların başında ergenliğini yeni tamamlamış genç bir kadın 40 yaşında bir adamla ancak para için evlenir...
Ama söyleyeyim, para saadet getirmez!
Eğer sevgilimden tamamen ayrılırsam her türlü diktirmek zorundayım. Ben keyfi yapmadım birşey yapmıcam diyip sonradan kendimi tutamadım beni asla bırakma diye yaptım gibisinden şeyler söylediDiktirip adamı kandıracaksın yani.
Madem biliyorsunuz, adamın sizi cezbeden tek tarafının 'para' olduğunu da biliyorsunuzdur.Ya paranın Saadet getirmeyeceğini biliyorum ama benim sinirime denk gelip tamam dediğim için şuan konuşmak zorunda kaldım ne yapacağımı bilmiyorum benim gönlüm sevdiğimden yana sadece fikirlerinizi almak istedim
Bakın yanlış anladınız ben konuyu tamamen anlatmak istedim yoksa 20 sene evim olmasın o sorun değil bu akraba ve evet görücü usulü etraftaki herkes iyide iyi diyor insan bi an olsun düşünüyor ama diğer taraftan sevdiğimle olduğumda lüks bi hayatım olmasada yine iki memur maaşıyla her türlü çok güzel geçiniriz birbirimizi sevdikten sonra ama günde 3 kere küstüğümüz oluyor ben sadece olayı tamamen anlatıp fikir almak istedimsendne 18 yaş büyük
sen 20 isen 38 yaşında yani
bak ben 36 yaşındayım asla 20li yaşlarda birini kendime bu aşamada eş görmem
sizinki sevgi aşk vs de değil tam anlamı ile görücü
o adam madem bu kadar iyi de neden sevgilisi eşi vs yok
bir şeyleri genç güzel kız ile mi kamufle edecek
sana lüks hayat vadedecek de altından ne çıkacak acaba
otur düşün hayatta bu iki seçenek dışında da seçenekler çok
yalnız 5 yıl da çok uzun bir süre değil yani insan sevdiğini 5 yıl da bekler 10 yıl da
bir de nedir bu ev de ev derdi
annem ve babam evlendiğinde evleri yoktu ben 16 yaşımda iken evleri oldu
ben evlendiğimde de evim yoktu evliliğimin 6. yılında oldu
kirada oturanı dövmüyorlar
Farketmez. Seni o şekilde kendine bağlayacağını düşünen adamdan hayır gelmezEğer sevgilimden tamamen ayrılırsam her türlü diktirmek zorundayım. Ben keyfi yapmadım birşey yapmıcam diyip sonradan kendimi tutamadım beni asla bırakma diye yaptım gibisinden şeyler söyledi
Bakın yanlış anladınız ben konuyu tamamen anlatmak istedim yoksa 20 sene evim olmasın o sorun değil bu akraba ve evet görücü usulü etraftaki herkes iyide iyi diyor insan bi an olsun düşünüyor ama diğer taraftan sevdiğimle olduğumda lüks bi hayatım olmasada yine iki memur maaşıyla her türlü çok güzel geçiniriz birbirimizi sevdikten sonra ama günde 3 kere küstüğümüz oluyor ben sadece olayı tamamen anlatıp fikir almak istedim
Ya adam beni cezbetmedi ki burda soruyorum. Ve sosyalleşmeye verin diyorsunuz benim ailem beni iki sokak aşağı zor salıyor okuldan başka bi hayatım yok bu yüzden 2 sene sonra sevdiğimle sözlenmeyi düşünüyodum biraz beraber vakit geçirebilelim diye ama şimdi yaptığımız tek şey sürekli telefondan kavga etmek ve şuan ailem beni seçim yapmaya zorluyorMadem biliyorsunuz, adamın sizi cezbeden tek tarafının 'para' olduğunu da biliyorsunuzdur.
Ayrıca hayat bu kadar siyah ya da beyaz değil.
O iki adamı da seçmeyerek, bu genç yaşınızda kendinizi eğitiminize ve yaşınızın gerektiği gibi sosyalleşmeye verip, önünüze bakabilirsiniz.
İlla bir adam şart mı?
adam çünkü kimsenin kızını istemedi bu güne kadar tanıyorum adamı tamam çok büyük ama bi kadın iki sene önce resmen al kızımı dedi almadı işlerini büyütmek istiyordu şimdi evliliği düşünüyor annesiyle de benim aram çok iyi ortaya böyle bişey attı Adam da beni görünce benle konuşmak istediama ikisi de olmaz diyoruz biz de
adamın yaşı kaç
madem görücü usulü evlenecek bunca yıl neden evlenmemiş
valla bana bu yaşımda görücü gelse ona da bunu sorarım
neden şimdiye kadar evlenmedin derim
herkes çok beğeniyorsa kendi kızlarını neden vermemişler
adam çünkü kimsenin kızını istemedi bu güne kadar tanıyorum adamı tamam çok büyük ama bi kadın iki sene önce resmen al kızımı dedi almadı işlerini büyütmek istiyordu şimdi evliliği düşünüyor annesiyle de benim aram çok iyi ortaya böyle bişey attı Adam da beni görünce benle konuşmak istedi
Daha ailenize bireyliğinizi ve kendinize ait bir hayatınız olabileceğini kabul ettirememişsiniz ama iki adam arasında adeta evlenme ve gelecek planlarıyla alakalı kaygılar yaşıyorsunuz.Ya adam beni cezbetmedi ki burda soruyorum. Ve sosyalleşmeye verin diyorsunuz benim ailem beni iki sokak aşağı zor salıyor okuldan başka bi hayatım yok bu yüzden 2 sene sonra sevdiğimle sözlenmeyi düşünüyodum biraz beraber vakit geçirebilelim diye ama şimdi yaptığımız tek şey sürekli telefondan kavga etmek ve şuan ailem beni seçim yapmaya zorluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?