- 27 Eylül 2014
- 213
- 174
- 103
38 benimde 20 bakın evlilik için çok küçük dieceksiniz evet ama annem bana geçen gün sevdiğimi beklicem diyorsan 5 6 sene bekleyemezsin okulun bitince evlen dedi bu yüzden ben bu konuyu açıp sordumyaşı kaç
Zaten yapmak isteyen herkes yapar fakiri de yapar zengini de yapar bunun durumla alakası yokNe yaşarsan yaşa seni ilgilendirir değil mi...
Diyelimki zengin olanla evlendin adamın parası var mülkü var amerikalarda şirketi var falan sence o adamı elde tutabilir misin gelmiş geçirmiş birçok şeyi tecrübe etmiş ben olsam bu kadar imkanı var...Bu adam seni ayakta uyutur bence haberin bile olmaz
Ya seviyorum yalan mı atıcam keşke ömrüm ona yazılsa ama sürekli herşeyime karışıp bana saygısızlık yapıp benimle kavga ediyor seviyorum diye bir yıldır katlanıyorum ben sadece okuldan eve evden okula gidiyorum bu sefer benim paylaştığım bi fotoda rujumun koyu olduğunu düşünüp benle kavga ediyor ya aklınıza gelip gelemeyecek herşeyi sorun edip sonra benden özür diliyor çok seviyorum ama beni üzüyor bunu anlamak zor mu beni üzdüğü içinde sürekli böyle bi ikileme düştümSevdiğim var gerçekten seviyorum diyen bir kız nasıl olur da başka bir adamla evlenmeyi düşünür? Nasıl bir ruh halindesin sen ?
Ya seviyorum yalan mı atıcam keşke ömrüm ona yazılsa ama sürekli herşeyime karışıp bana saygısızlık yapıp benimle kavga ediyor seviyorum diye bir yıldır katlanıyorum ben sadece okuldan eve evden okula gidiyorum bu sefer benim paylaştığım bi fotoda rujumun koyu olduğunu düşünüp benle kavga ediyor ya aklınıza gelip gelemeyecek herşeyi sorun edip sonra benden özür diliyor çok seviyorum ama beni üzüyor bunu anlamak zor mu beni üzdüğü içinde sürekli böyle bi ikileme düştüm
Ya bakın şuan kelimelere takılamıcam bir soru sordum aradaki ayrıntılara lütfen takılmayın ben bi şık olarak tabiki görmüyorum ama verdiğim cevaplardan başıma bu olayın nasıl geldiğini öğrenebilirsiniz isteyerek yaptıgım birşey değildiBen hepsini gectim en cok buraya takildim; tabi ikinci şıkkı seçersem,ilişki yasadigim icin diktirmem gerekecek. Şakamisin sen ya? Şık kelimeside ayrica cok itici.
Bir şey söylicem Adam beni kandırıp yaptı burda tanınmıyoruz ve tanımadığım insana yalan atacak değilim çünkü yalan atsam elime ne geçecek tamamen benim istediğim dışında bunu yaptı tekrarı zaten olmadı ama bunun için mutsuz bir ömür geçirmek istemiyorum e ayrılırsam kim benim bu dediklerimi kabul edecek mecbur çaresine bakmak zorundayımİkisiylede olmaz biri senin yaşından fazla büyük diğeriyle de boş beleş tartışıyorsunuz aynı tadı olmaz ,şu zar dikim olayları da artık iyice mide kaldırıyor....
Ya aradaki hiç bişeye takılmadan cevap veren tek insansınız peki bunca sorunla baş edebilirmiyim ve ya neden Zengin olanZengin olanı seç :)
38 benimde 20 bakın evlilik için çok küçük dieceksiniz evet ama annem bana geçen gün sevdiğimi beklicem diyorsan 5 6 sene bekleyemezsin okulun bitince evlen dedi bu yüzden ben bu konuyu açıp sordum
Of ben şuan Nasıl konuşmaktan kurtulucam diye düşünüyorum onunla ne akıl Çelmesi sadece fikir sormak istedim benim isteğimle olcak olsa ben sevdiğimle olmak istiyorum ama durum böyle değilSorarken bile varlıktan bahsetmissin bence amerikalı senin aklını çelmiş bile.
Annemle babam arasında da 18 yaş varo annenin fikri
önemli olan senin
annen baban kaç yaşında
bunu şunun için sordum
sen 3o olduğunda adam 48 olacak
burada birçok evli kişinin annesi kvsi o yaşta
Bu devirde rahat hayatı kim istemez kiSorarken bile varlıktan bahsetmissin bence amerikalı senin aklını çelmiş bile.
Annemle babam arasında da 18 yaş var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?