İki kişi arasında kaldım

Ne yaşarsan yaşa seni ilgilendirir değil mi...
Diyelimki zengin olanla evlendin adamın parası var mülkü var amerikalarda şirketi var falan sence o adamı elde tutabilir misin gelmiş geçirmiş birçok şeyi tecrübe etmiş bu kadar imkanı var...Bu adam seni ayakta uyutur bence haberin bile olmaz

Zaten yapmak isteyen herkes yapar fakiri de yapar zengini de yapar bunun durumla alakası yok

Ben hepsini gectim en cok buraya takildim; tabi ikinci şıkkı seçersem,ilişki yasadigim icin diktirmem gerekecek. Şakamisin sen ya? Şık kelimeside ayrica cok itici.

Sevdiğim var gerçekten seviyorum diyen bir kız nasıl olur da başka bir adamla evlenmeyi düşünür? Nasıl bir ruh halindesin sen ?
Ya seviyorum yalan mı atıcam keşke ömrüm ona yazılsa ama sürekli herşeyime karışıp bana saygısızlık yapıp benimle kavga ediyor seviyorum diye bir yıldır katlanıyorum ben sadece okuldan eve evden okula gidiyorum bu sefer benim paylaştığım bi fotoda rujumun koyu olduğunu düşünüp benle kavga ediyor ya aklınıza gelip gelemeyecek herşeyi sorun edip sonra benden özür diliyor çok seviyorum ama beni üzüyor bunu anlamak zor mu beni üzdüğü içinde sürekli böyle bi ikileme düştüm

Sevmiyorsun.Sevdiğini sanıyorsun.Sevmek böyle bir şey değil.

Ben hepsini gectim en cok buraya takildim; tabi ikinci şıkkı seçersem,ilişki yasadigim icin diktirmem gerekecek. Şakamisin sen ya? Şık kelimeside ayrica cok itici.
Ya bakın şuan kelimelere takılamıcam bir soru sordum aradaki ayrıntılara lütfen takılmayın ben bi şık olarak tabiki görmüyorum ama verdiğim cevaplardan başıma bu olayın nasıl geldiğini öğrenebilirsiniz isteyerek yaptıgım birşey değildi

İkisiylede olmaz biri senin yaşından fazla büyük diğeriyle de boş beleş tartışıyorsunuz aynı tadı olmaz ,şu zar dikim olayları da artık iyice mide kaldırıyor....
Bir şey söylicem Adam beni kandırıp yaptı burda tanınmıyoruz ve tanımadığım insana yalan atacak değilim çünkü yalan atsam elime ne geçecek tamamen benim istediğim dışında bunu yaptı tekrarı zaten olmadı ama bunun için mutsuz bir ömür geçirmek istemiyorum e ayrılırsam kim benim bu dediklerimi kabul edecek mecbur çaresine bakmak zorundayım

Bence siz kabugunuza cekilip kafanizi dinleyin biraz..
Acele ve sinirle alinmis kararlarin doguracagi sonuclara katlanmak sizin icin zor olabilir ilerde..

Aceleniz ne sevdiğiniz anlastiginiz doğru olan insanin karsiniza çıkmasını bekleseniz.. Nedir bu daha 20 lerde evlenme meraki! İlk iliski olmamis anladik anlasamiyorsunuz baska biri soz konusu olduguna gore sevmiyorsunuzda sirf beraber oldunuz diye ömür tuketmeyin tabiki.. Ama madem bişi yasadiniz arkasinda durun..diktirmek nedir ? Nasil yasiyacaksiniz bi ömür bu yalanla ?
Ikincisi ŞIKKINIZ ise sizden 18 yaş büyük bunun ne gibi sorunlar yasatacaginin farkında misiniz ? Sırf rahat yaşam adına sevmediğiniz amcaniz yasinda bi adamla.. Mantik evliliği desen mantik bunun neresinde ? Uff yazip yazip siliyorum kırıcı olmamak adina ne diyim Allah akıl fikir versin..

38 benimde 20 bakın evlilik için çok küçük dieceksiniz evet ama annem bana geçen gün sevdiğimi beklicem diyorsan 5 6 sene bekleyemezsin okulun bitince evlen dedi bu yüzden ben bu konuyu açıp sordum

o annenin fikri

önemli olan seninki

annen baban kaç yaşında

bunu şunun için sordum

sen 3o olduğunda adam 48 olacak

burada birçok evli kişinin annesi kvsi o yaşta

Sorarken bile varlıktan bahsetmissin bence amerikalı senin aklını çelmiş bile.
Of ben şuan Nasıl konuşmaktan kurtulucam diye düşünüyorum onunla ne akıl Çelmesi sadece fikir sormak istedim benim isteğimle olcak olsa ben sevdiğimle olmak istiyorum ama durum böyle değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…