O zaman sen yürek yemişsin canım. Böyle ailen varken bu haltları nasıl yedin. İkisini de seçme seni anlayacak birini bul.Diyorum ki düğünün ertesi günü çarşaf bakmaya gelen ailem var neyin arkasında durabilirim şu durumda
Nsl sana tecavuzmu etti?Eğer sevgilimden tamamen ayrılırsam her türlü diktirmek zorundayım. Ben keyfi yapmadım birşey yapmıcam diyip sonradan kendimi tutamadım beni asla bırakma diye yaptım gibisinden şeyler söyledi
Ben hayatımda birini değil sevdiğimi istiyorum o da beni ağlatmaktan herşeye sürekli kızıp küsmekten başka birşey yapmıyor ikincisini de hayatıma almadım sadece seçmelimiyim diye sormak istedim şuan Nasıl muhabbeti kesicem diye düşünüyorumBir ilişki bittiğinde illa hemen yenisine başlamak zorunda değilsin.
İlkini seçme.
Sevsen ikinci bir seçenek oluşmazdı kafanda.
İkincisini seçme.
Yaş farkı çok fazla. Benim annemle aramda 22 yaş var, düşün artık.
Gencecik kızsın. Yaşamak için illa hayatında bir erkek olması şart değil.
Ya yemin mi edeyim burda isteyerek yapmadım diye bana ben sana böyle bişey yapmam ben seni seviyorum sana kıyamam falan diyip diyip oldu olayın ayrıntısına gerçekten girmek istemiyorumO zaman sen yürek yemişsin canım. Böyle ailen varken bu haltları nasıl yedin. İkisini de seçme seni anlayacak birini bul.
Bende anlamadım benim annem napcak gösterecekmişim erkek ailesinede o arada benim ailemde orda olacakmış bana bunu söyleyip duruyoBu arada çarşaf istemek eskide kaldı diye biliyorum.
Onu da geçtim bu çarşafı erkek ailesi istemiyor mu senin ailen kanlı çarşafı ne yapcak
Bu nsl bisey ya eskiden erkek anneleri bakarmis taa dedelerimi zamaninda kiz annesi bakma olayi ne.Bende anlamadım benim annem napcak gösterecekmişim erkek ailesinede o arada benim ailemde orda olacakmış bana bunu söyleyip duruyo
Dalga geçiyor bizimle. Hiç bir şekilde inanmadım bu konuya.Bu nsl bisey ya eskiden erkek anneleri bakarmis taa dedelerimi zamaninda kiz annesi bakma olayi ne.
Kusurabakmayin ama ck cahil bir ailedesiniz
Sevgi olsa ikinci seçenek oluşmazdı. Aranızdaki bağın kaynağı sevgi mi yoksa alışmıştık mı bunu bi sorgulayın bence.Ben hayatımda birini değil sevdiğimi istiyorum o da beni ağlatmaktan herşeye sürekli kızıp küsmekten başka birşey yapmıyor ikincisini de hayatıma almadım sadece seçmelimiyim diye sormak istedim şuan Nasıl muhabbeti kesicem diye düşünüyorum
Bir şey Dicem ben seviyorum o beni üzüyor üzdüğünden dolayı ailemde sürekli seni üzüyor falan diyerek ben böyle bi Hatay'a düşüp başka seçenek oluşturdum ama bunada pişmanım çünkü ben onun beni üzmesine raZıymışım onu anladımSevgi olsa ikinci seçenek oluşmazdı. Aranızdaki bağın kaynağı sevgi mi yoksa alışmıştık mı bunu bi sorgulayın bence.
İlişkinizi yanlış yorumluyor olabilirsiniz.
Tamam inanmaya bilirsiniz kendiniz bilirsiniz doğuda hala böyle isterseniz araştırın erkeğin annesi çarşafı gördükten sonra zılgıt çektiğini gördüm benDalga geçiyor bizimle. Hiç bir şekilde inanmadım bu konuya.
Ya bana sadece şuanda bu adamla konuşmayı Nasıl kesceğimi söylermisiniz direk istemiyorum diyemem çünkü sevdiğim var diyemiyorum aileler var arada Nasıl konuşmayı kesicem
Tamam ben sonra dedim şuan Nasıl konuşmayı kesceğimi söylermisiniz diye sorumun cevaplarını aldıktan sonra yaniKonunuzu tekrar okudum. Siz bize konunuzda duyorsunuz ki" size soracagim soru: sizce hangisini secmeliyim?" Herkes buna cevap veriyor veya yorumunu yapjyor sonra ben bunu sormadim ki diyorsunjz.
Bende 20 yasinda citir bir genc kizim. 38 yasi daki koca herifi yanima yakistiramiyorum. Bugun istedigimi yarin istemiyorum. Bugun sevdigimi yarin sevmiyorum. Muhtemelen sen de benim gibisin. Konunda istedigine mi cevapverelim yorumlarda istedigine mi? Bir tutarlilik lazim.
E bu da keyfi değil mi?Eğer sevgilimden tamamen ayrılırsam her türlü diktirmek zorundayım. Ben keyfi yapmadım birşey yapmıcam diyip sonradan kendimi tutamadım beni asla bırakma diye yaptım gibisinden şeyler söyledi
İlk önce sevgilinle gayet ciddi şekilde konuş, ona bu küsme barışma muhabbetlerinden bıktığını, ciddi ve seviyeli şekilde ilişkini yürütmek istediğini söyle.Tamam ben sonra dedim şuan Nasıl konuşmayı kesceğimi söylermisiniz diye sorumun cevaplarını aldıktan sonra yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?