Bakın evlenme merakım yok diyorum ailem böyle bir aile ve ben tabikide bir şey yaşadım diye ömür çürütmek istemiyorum sevsemde çünkü abartısız her gün ağlıyorum onlayken bu beni yoruyor ama ailem bu durumu öğrenirse beni öldürür şaka değil böyle bi ailem var gerdeğin ertesi günlü kanlı çarşaf isteyen bi aile bu yüzden diktirmeyi düşünüyorum yoksa böyle bi operasyon bile tüylerimi ürpertiyor ama bütün herşeyi düşünmek ZorundayımAceleniz ne sevdiğiniz anlastiginiz doğru olan insanin karsiniza çıkmasını bekleseniz.. Nedir bu daha 20 lerde evlenme meraki! İlk iliski olmamis anladik anlasamiyorsunuz baska biri soz konusu olduguna gore sevmiyorsunuzda sirf beraber oldunuz diye ömür tuketmeyin tabiki.. Ama madem bişi yasadiniz arkasinda durun..diktirmek nedir ? Nasil yasiyacaksiniz bi ömür bu yalanla ?
Ikincisi ŞIKKINIZ ise sizden 18 yaş büyük bunun ne gibi sorunlar yasatacaginin farkında misiniz ? Sırf rahat yaşam adına sevmediğiniz amcaniz yasinda bi adamla.. Mantik evliliği desen mantik bunun neresinde ? Uff yazip yazip siliyorum kırıcı olmamak adina ne diyim Allah akıl fikir versin..