İki kişi arasında kaldım

Aceleniz ne sevdiğiniz anlastiginiz doğru olan insanin karsiniza çıkmasını bekleseniz.. Nedir bu daha 20 lerde evlenme meraki! İlk iliski olmamis anladik anlasamiyorsunuz baska biri soz konusu olduguna gore sevmiyorsunuzda sirf beraber oldunuz diye ömür tuketmeyin tabiki.. Ama madem bişi yasadiniz arkasinda durun..diktirmek nedir ? Nasil yasiyacaksiniz bi ömür bu yalanla ?
Ikincisi ŞIKKINIZ ise sizden 18 yaş büyük bunun ne gibi sorunlar yasatacaginin farkında misiniz ? Sırf rahat yaşam adına sevmediğiniz amcaniz yasinda bi adamla.. Mantik evliliği desen mantik bunun neresinde ? Uff yazip yazip siliyorum kırıcı olmamak adina ne diyim Allah akıl fikir versin..
Bakın evlenme merakım yok diyorum ailem böyle bir aile ve ben tabikide bir şey yaşadım diye ömür çürütmek istemiyorum sevsemde çünkü abartısız her gün ağlıyorum onlayken bu beni yoruyor ama ailem bu durumu öğrenirse beni öldürür şaka değil böyle bi ailem var gerdeğin ertesi günlü kanlı çarşaf isteyen bi aile bu yüzden diktirmeyi düşünüyorum yoksa böyle bi operasyon bile tüylerimi ürpertiyor ama bütün herşeyi düşünmek Zorundayım

Bence siz kabugunuza cekilip kafanizi dinleyin biraz..
Acele ve sinirle alinmis kararlarin doguracagi sonuclara katlanmak sizin icin zor olabilir ilerde..
Valla ben şuanda Ada'ma konuşmak istemediğimi söylemek istiyorum ama Arada aileler var bu yüzden söyleyemiyorum diğer taraftan beni üzen bi insan var ama seviyorum şuan sadece fikir sormak istedim ama asıl yapmak istediğim bu Ada'mla konuşmayı Nasıl kesebileceğim sadece bir gün konuştuk mesajdan o da bi ay sonra Türkiye'ye geleceğini söyledi bana

o zaman annen bu adam ile evlen der tabii

onlar arasında 18 yaş varsa çok mu uyumlular

annem ve babam arasında 9 yaş var

annem hep der o gençliğinde gezmiş tozmuş beni olgunluk dönemine denk getirdi gezdirmedi vs diye
Benim annemde öyle diyor öte yandan başka kadına bakmışlığı yok diyor tabi olmaz o yaştaki Ada'm artık niye başka kadına baksın bunları bende düşünüyorum ama şuan resmen o an tamam konuşurum dedim diye baskıyla konuşuyorum annem bana o sevdiğini unut birdaha barışırsan annen değilim falan dedi konu para falan sandılar arkadaşlar burda ama ben Cidde'n napcagımı bilmiyorum

Diktir diktir ne de olsa para her kapıyı açar :KK14: bide ben istemeden oldu deyip durmayın şurda zorlamı soydu seni :işsiz:
Bak sevgilimdi ve tam soyunmamıştık ilk başta ben sana burda olayı tüm ayrıntısıyla anlatamam değilmi sana kalkıp burda niye yalan atayım isteğimle seviştim evet ama gerisini istemedim inanmıcaksın ama bozup bıraktı sadece ben hissetmemiştim bile sonra o bana söyledi ben kendime bakınca anladım amacı sadece bozmaktı sonra yanlışlıkla oldu tutamadım dedi bi hafta geçti beni bırakma diye yaptım ama bunla onun bi alakası olmadığını anladım dedi

Ya seviyorum yalan mı atıcam keşke ömrüm ona yazılsa ama sürekli herşeyime karışıp bana saygısızlık yapıp benimle kavga ediyor seviyorum diye bir yıldır katlanıyorum ben sadece okuldan eve evden okula gidiyorum bu sefer benim paylaştığım bi fotoda rujumun koyu olduğunu düşünüp benle kavga ediyor ya aklınıza gelip gelemeyecek herşeyi sorun edip sonra benden özür diliyor çok seviyorum ama beni üzüyor bunu anlamak zor mu beni üzdüğü içinde sürekli böyle bi ikileme düştüm
Okuldan eve evden okula gidiyorsun ailen hiç bir yere yollamıyor ne zaman oldu o iş o zaman

Benim annemde öyle diyor öte yandan başka kadına bakmışlığı yok diyor tabi olmaz o yaştaki Ada'm artık niye başka kadına baksın bunları bende düşünüyorum ama şuan resmen o an tamam konuşurum dedim diye baskıyla konuşuyorum annem bana o sevdiğini unut birdaha barışırsan annen değilim falan dedi konu para falan sandılar arkadaşlar burda ama ben Cidde'n napcagımı bilmiyorum

ama annenin bu tavrı da bu kısmeti kaçırma rahat yaşa der gibi

okul biter gidersin amerikaya diyor da hayat o kadar kolay değilll

ama annenin bu tavrı da bu kısmeti kaçırma rahat yaşa der gibi

okul biter gidersin amerikaya diyor da hayat o kadar kolay değilll
Zaten bana karar senin ama çok rahat yaşıcaksın diyip duruyorlar baban seni sevdiğine vermez siyasi görüşleri dini görüşleri uymuyor falan diyip duruyo beni böyle ortada bıraktı ben sabah konuşmak istemiyorum dedim artık tamam dedik bi konuş görüş diyo görüşmek hiç istemiyorum ben sevdiğime ihanet edemem şu anda o beni sevmese dahi bizim bi sonumuz olmasa dahi bunu yapmak istemiyorum şuan bile vicdan azabı çekiyorum konuşmayı Nasıl bi bahaneyle kesicem bunu bulmaya çalışıyorum

Sahsen aile buyuklerim bile olsa, benden 18 yas buyuk biriyle tanistirmaya kalksalar alinlarini karistiririm. 20 yasinda olsan adam 38 yasinda. Kimse uzerine alinmasin sozum meclisten disari bu durum adama seni kakalamaya calisimaktir. Adam evlenmems zamaninda smdide 20lik citiri verelim kiza. Bu 1

Ayrica ne demek bir hisimla kabul ettim konusmayi ya? Adam 25 degil 30 degil 35 degil. Bunun adi bir hisim degil bildigin akil tutulmasi. Bu 2

Her aninizda bir erkek olmasi gerekmiyor. Ikisinide secmek zorunda degilsiniz. Erkeksiz kimse ölmûyor ikisinden birini secmek zorundayim kafasindan cikin artik kendi kendinizi mutlu edemiyor musunuz? Mesleginizi elinizr aliyorsunuz ama hic alinma yana yakila hangi erkegi secsem diye konu aciyorsun. Bu 3

Bir tarafta gercekten sevdigin insan olsaydi baskasiyla konusmayi kabul etmezdin edemezdin. Ne kendini kandir ne de baskasini. Buda 4.

Konu hiç ama hiç inandırıcı gelmedi.
Amca dersin artık adama biraz mantıklı olun ya üniversite okuyup cahil olan kızlarımızdan birisin.
Sevgiliniz zorla mı birlikte oldu sizinle onu anlayamadım isteyerek bilerek yapmışsın. Diktir canım diktir kurtulursun:ukala:

Sahsen aile buyuklerim bile olsa, benden 18 yas buyuk biriyle tanistirmaya kalksalar alinlarini karistiririm. 20 yasinda olsan adam 38 yasinda. Kimse uzerine alinmasin sozum meclisten disari bu durum adama seni kakalamaya calisimaktir. Adam evlenmems zamaninda smdide 20lik citiri verelim kiza. Bu 1

Ayrica ne demek bir hisimla kabul ettim konusmayi ya? Adam 25 degil 30 degil 35 degil. Bunun adi bir hisim degil bildigin akil tutulmasi. Bu 2

Her aninizda bir erkek olmasi gerekmiyor. Ikisinide secmek zorunda degilsiniz. Erkeksiz kimse ölmûyor ikisinden birini secmek zorundayim kafasindan cikin artik kendi kendinizi mutlu edemiyor musunuz? Mesleginizi elinizr aliyorsunuz ama hic alinma yana yakila hangi erkegi secsem diye konu aciyorsun. Bu 3

Bir tarafta gercekten sevdigin insan olsaydi baskasiyla konusmayi kabul etmezdin edemezdin. Ne kendini kandir ne de baskasini. Buda 4.
Ya sabahtan beri diyorum ki seviyorum ama beni sürekli üzüyo bu yüzden böyle bi hata yaptım bi senedir abartmıyorum toplasan bi ay mutluyduk yapıp yapıp özür dileyip kapıma geliyor barışıyorum yine aynı şey bu sevmediğim anlamına gelmiyor beni çok yordu bende bi anlık tamam dedim dedikten bi saat sonra pişman oldum ama annemler sağolsunlar artık tamam dedin bi konuş olma söyle dediler

Ya bana sadece şuanda bu adamla konuşmayı Nasıl kesceğimi söylermisiniz direk istemiyorum diyemem çünkü sevdiğim var diyemiyorum aileler var arada Nasıl konuşmayı kesicem

Konu hiç ama hiç inandırıcı gelmedi.
Amca dersin artık adama biraz mantıklı olun ya üniversite okuyup cahil olan kızlarımızdan birisin.
Sevgiliniz zorla mı birlikte oldu sizinle onu anlayamadım isteyerek bilerek yapmışsın. Diktir canım diktir kurtulursun:ukala:
Cahillikten değil içinde bulunduğum aileden evlenmenin sürekli çok güzel bişey olduğunu kız 25in üstünde oldumu evde kaldı diye konuşmalarından kızları evlendirmeye çalışmalarından karşımıza çıkan seviyoruz diye inandığımız insanın ve bu benim ilk sevdiğim başka kimseyi sevmedim ben bu güne kadar onu bırakmayayım diye böyle bişey yaptığından bunlar ben keyfi yazmadım buraya dışardan konuşmak kolay bende bi yıl öncesine kadar böyle konuşurdum

Bakın evlenme merakım yok diyorum ailem böyle bir aile ve ben tabikide bir şey yaşadım diye ömür çürütmek istemiyorum sevsemde çünkü abartısız her gün ağlıyorum onlayken bu beni yoruyor ama ailem bu durumu öğrenirse beni öldürür şaka değil böyle bi ailem var gerdeğin ertesi günlü kanlı çarşaf isteyen bi aile bu yüzden diktirmeyi düşünüyorum yoksa böyle bi operasyon bile tüylerimi ürpertiyor ama bütün herşeyi düşünmek Zorundayım
Inan yargilamak değil niyetim herkesin kosullari farkli Ama ne diyeyim bilemedim farkli bi aile yapisi olunca zor durumun.. Böyle bi ailen varken iyi cesaret etmissin sende neyse olmuşa çare yok elbet ama zorlada evlendiremezler seni nihayetinde.. Hem karsinda belli yasta muhtemelen tecrubeli bi insan var diktirsen bile anlasilabilir daha kötu sonuclar dogurur her acidan.. Hem yaş farki hem ask yok olmaz yani sadece para pulla.. Şimdilik okul bitince is hayatina atilirsin Okumani isteyen ailen sanirim çalışmani da ister Ilerde karsina seni seven oldugun gibi kabul eden biri çıkar.. Öyle biriyle evlendiginde sanmiyorum ailen müdahale edebilsin çarsaf vs durumlarina kocan müsade etmez biter gider Ama bu kafayla çok zor durumlara sokarsin kendini daha yaşın çok genç boyun eğme derim ailene..

Cahillikten değil içinde bulunduğum aileden evlenmenin sürekli çok güzel bişey olduğunu kız 25in üstünde oldumu evde kaldı diye konuşmalarından kızları evlendirmeye çalışmalarından karşımıza çıkan seviyoruz diye inandığımız insanın ve bu benim ilk sevdiğim başka kimseyi sevmedim ben bu güne kadar onu bırakmayayım diye böyle bişey yaptığından bunlar ben keyfi yazmadım buraya dışardan konuşmak kolay bende bi yıl öncesine kadar böyle konuşurdum
Sevgilinle birlikte olmanın sebepleri yani bunlar.
Hadi bir şey yaptın arkasında neden duramıyorsun. Cesaretli durup ben bu işi yaptım beden benim kimseye hesap vermek zorunda değilim diyemiyor musun.

Inan yargilamak değil niyetim herkesin kosullari farkli Ama ne diyeyim bilemedim farkli bi aile yapisi olunca zor durumun.. Böyle bi ailen varken iyi cesaret etmissin sende neyse olmuşa çare yok elbet ama zorlada evlendiremezler seni nihayetinde.. Hem karsinda belli yasta muhtemelen tecrubeli bi insan var diktirsen bile anlasilabilir daha kötu sonuclar dogurur her acidan.. Hem yaş farki hem ask yok olmaz yani sadece para pulla.. Şimdilik okul bitince is hayatina atilirsin Okumani isteyen ailen sanirim çalışmani da ister Ilerde karsina seni seven oldugun gibi kabul eden biri çıkar.. Öyle biriyle evlendiginde sanmiyorum ailen müdahale edebilsin çarsaf vs durumlarina kocan müsade etmez biter gider Ama bu kafayla çok zor durumlara sokarsin kendini daha yaşın çok genç boyun eğme derim ailene..
Beni başka şehre okumaya yollamadılar ve inan tayinim çıksa başka yere çalışmayada yollamıcaklar söylediler bunh okulumun servis saatleri belli çalıştığım yerdede saatler belli olcak o saatlerden bi saat gec evde olamıyorum ben iyi cesaret ettim evet insan böyle bi durum içindeyken seviyorum diyip güveniyo işte saçma sapan şekilde

Sevgilinle birlikte olmanın sebepleri yani bunlar.
Hadi bir şey yaptın arkasında neden duramıyorsun. Cesaretli durup ben bu işi yaptım beden benim kimseye hesap vermek zorunda değilim diyemiyor musun.
Diyorum ki düğünün ertesi günü çarşaf bakmaya gelen ailem var neyin arkasında durabilirim şu durumda

Bir ilişki bittiğinde illa hemen yenisine başlamak zorunda değilsin.

İlkini seçme.
Sevsen ikinci bir seçenek oluşmazdı kafanda.

İkincisini seçme.
Yaş farkı çok fazla. Benim annemle aramda 22 yaş var, düşün artık.

Gencecik kızsın. Yaşamak için illa hayatında bir erkek olması şart değil.

Back
X