iki kişilik yalnızlık..her evlilikte bu böylemi?

Butun iliskiler izin verirseniz monotonlasir. Siz is bulamamanin ve arkadas edinememenin verdigi mutsuzlukla daha cok hissediyorsunuz sanirim. Ama anlattiginiz kadariyla esiniz cok iyi bir insan. Bence ayrilmayi dusunmek en son sey olmali. Ortak cabayla eski heyecaninizi kazanmaya calismak yerine neden hemen ayrilmali miyim diye soruyorsunuz? Oturun konusun, olmadi evlilik terapistine gidin. Caba gostermediginiz surece monotonluk sihirli bir degnekle degismez.

Ay cok eski konuymus. Bakmak hicbir zaman aklima gelmiyor. bi de diyorum esi nasil yurtdisinda simdi.

ortada bir sorun var ve bu sorunuzu ikinizin beraber çözmeniz lazım bence cinsellik başta olmak üzere beraber heyecan verici etkinlikler yapın :)

Tum evlilikler boyle degil , ben konunuzda hic sevgi goremedim
5 senelik evliyim , kafantinadayiz bir bucuk aydir , hala her sabah birbirimizi gordugumuzde gozlerimizin icin guluyor opuserek gune basliyoruz , tum gun beraberiz , sohbet ediyoruz , cocuk pesinde kosuyoruz , beraber yemek yapiyoruz , is yapiyoruz vs vs

Bir evliligin temelinde en cok sevgi olmali , sevgi ve saygi, ortak zevkler , sohbet etmekten zevk almak , bunlar olunca zaten cok keyifli geciyor gunler

Siz yurtdisinda oldugu halde ozlememissiniz , ben gun içerisinde bir saatligine markete gidip dondugumde bile ozluyorum esimi zira o da oyle , beni kapida karsilayip ozledim ya deyip sariliyor

Yanlis anlamayin bunlari nispet yapar gibi yazmadim , evliligin nasil birsey oldugunu anlatabilmek adina verdim bu ornekleri

Sanirim uzak illerde yasadiniz , birbirinizi yeterince tanimadiniz ve sevgiden ziyade mantik evliligi yaptiniz , ben konunuzu okurken bunu hissettim

Arkadaşlar konu 2012 den kalma ve konu sahibi bu konudan sonra hiç yorumu yok yani sanırım görmüyor. Nasıl hortluyor bu konular yaa

Çocuk olmadan ayrilmalisiniz, Bunu sizde biliyorsunuz. Yazık etmeyin yillariniza.

Mesela ben buraya konu açmak yerine gider hemen eşimle konuşurum aramızda sorun hissettiğim her şeyi tek tek anlatır. Ne yapmamız gerektiğine kafa yorardık. Böyle içinde farklı şeyler düşünüp yüzüne söylemeden duranları anlamıyorum. Ben her şeyi paylaşmadan duramam. Sizin ilk sorununuz cinsellik yaşamamak, ortak karar alıp aktiveler yapmamak ve her şeyi paylaşmamak

Düzgün insanı bulmak çok zor. Bence sizin heyecana ihtiyacınız var. Şuan korona var ama. Düzelince ortalık bence bu seyahata çıkın. Ama dağ tepe yürümek gibi. El ele . Ayaklariniza kara sular inene kadar. Heycan eksik. Ama düzelir benc

Sosyal medyada birçok kişi evliliklerini, ilişkilerini, hayatlarını olduğundan bambaşka gösteriyorlar, bunlara kanmayın. Kamera arkası pek öyle olmayabilir..
Eşiniz sakin, sessiz, içe dönük biri gibi hissettim. İlişkinizi biraz canlandırmak biraz da sizin elinizde. Konuşacak ortak konular bulmaya çalışın, birlikte oyun filan oynayın. Seks dışında güzel vakit geçirecek birşeyler bulmaya çalışın. Eşinize yeniden aşık olmaya çalışın, bunun için zorlayın kendinizi. Zorlamaktan kastım öyle düşünün, öyle olması için çabalayın.. Bir de en önemlisi bunu, nasıl hissettiğinizi açıkça konuşun bence..

Her evlilik böyle mi sorusu saçmalık değil mi???
Siz, sizde ve eşinizde anormallik olduğunun gayet farkındasınız.
Benim evliliğim sizin anlattıklarınızın tam tersi.
Cinsellik sorunu da asılmış neden eşiniz adım atmıyor. Siz sorunu kabul edip tedavi olmuşsunuz. Eşiniz de sorun var ya cinsellik istemeyen bı adam ya da tercihleri farklı bu iki seçenekten başka ıııh olamaz.
Uzak mesafe ilişki bu yüzden asla tavsiye etmiyorum.
Evlenmek istedigin insanla evlenmeden önce hayata bakış açın olarak mutlaka bişeyler yaşanmalı iyice iki insan birbirini tanımalı.

Ya sizi kendime o kadar çok benzettim ki bazı cümleleri ben yazmış olmalıyım diye düşünüyorum :)
Evlendim farklı bi ile geldim burada da kimsemiz yok ,2 yıl olacak hep yalnızdım içime kapandım iş bulamadım,kendimi bi hapishanede görüyordum sanki .Eşimin gelmesiyle biraz kendimi buluyordum akşamları ..1 1-5 yıl çok hastalandım herhalde bunalımdan bilmiyorum çünkü aşırı derece de kötü oldum psikolojikmen ..
benim de eşim iyi bir insandır ,merhametli ,yardım eder ,destek olur .. Ama öyle çok dinamik canlı bi evliliğimiz yok ,Ama dışarda yemek yeriz ,hafta sonu piknik yaparız elimizden geldiğince tabi .. çünkü çevre yok hayat şartları vs ..Ama biliyorum sevgisini ve birbirimize olan bağımızı.. herkesin yapısı farklı bu yüzden oturup konuşun çözmeye çalışın ..Özellikle cinsel sorununuzu .. umarım çok mutlu olursunuz ,sevgiyle .. /QUOTE]

Allahallah niye kimse corona var zaten hepimiz hapis hepimiz monoton olduk yazmamış diye şaşırdım. Sonra bi üyenin biz eşimle kuzey Güney izliyoruz ı haftaki bölümü bekliyoruz yorumunu görüp kuzey Güney mi kaldı lan oldum. O zaman tarihe bakmak aklıma geldi 8 yıl öncenin konusuymuş

Bu konuyu kim hortlattı bizde yorum yazdık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…