Iki "koç" burcu yan yana gelirse ne olur:)

istgg

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2013
4.805
1
0
35
İstanbul
Kızlar astroloji kısmına konu açtım kimse bakmıyor ordan ya :1:

Erkek arkadaşımda bende "koç" burcuyuz..

Sizce ne kadar uyumluyuz?

Benim gibi olan var mı aranızda ? :34

şimdiden teşekkürler :54:

Merhaba :)

Astrolog değilim ama az çok ilgim var bu konuya:) Genelde ateş grubu burçları birbiryle anlaşır derler; ama bir aslan olarak anlaşabildiğim koç ve yay çok azdır. :52:
Bildiğimden öte, tecrübe ettiğim kadarıyla, aynı burçtan iki karşı cinsin anlaşamadığı tek nokta, "hangisinin daha muhteşem olduğu"dur. :9: koç burcu kadını yönlendirmeyi sever; erkeği ise kontrol edilmeden onu yönlendiren bir kadının olmasını. Burçlarınızın uyumlu olduğunu düşünüyorum; ancak birbirinizin istekleri ve beklentileriniz doğrultusunda aceleci ve yıkıcı olmayın. :)

sevgiler:16:

merhaba :)

astrolog değilim ama az çok ilgim var bu konuya:) genelde ateş grubu burçları birbiryle anlaşır derler; ama bir aslan olarak anlaşabildiğim koç ve yay çok azdır. :52:
Bildiğimden öte, tecrübe ettiğim kadarıyla, aynı burçtan iki karşı cinsin anlaşamadığı tek nokta, "hangisinin daha muhteşem olduğu"dur. :9: Koç burcu kadını yönlendirmeyi sever; erkeği ise kontrol edilmeden onu yönlendiren bir kadının olmasını. Burçlarınızın uyumlu olduğunu düşünüyorum; ancak birbirinizin istekleri ve beklentileriniz doğrultusunda aceleci ve yıkıcı olmayın. :)

sevgiler:16:

teşekkür ederim yorumunuz için, genelde iki tarafta lider ruha sahip olduğu için zor olurmu ki diye düşündüm :44:

teşekkür ederim yorumunuz için, genelde iki tarafta lider ruha sahip olduğu için zor olurmu ki diye düşündüm :44:

Rica ederim:) Aslında evet, zor tarafları var ama imkansız değil bence:) koç burcu kadını orkestra şefi gibidir, yönetmek ister her şeyi; daha dominanttır. Koç erkeği de liderlik vasıflarındadır ama koç burcu kadını kadar takıntı etmez bunu. Koç erkeği; zaman zaman fikir danışacagı, hatta o fikri uygulamaktan zevk alacagı bir kadına ihtiyac duyar.

Erkeklerin hepsi fazlasına gelmiyor; orası ayrı:) :36:

Açılınnnnnn Koç burcu uzmanı geldi!!!!
Canım eğer 2 koç bir araya gelirse tutkulu bişeyler yaşanır kesnlikle çok eğlenirler doludizgin bir aşk olur ama kısa süreli olucağını düşünüyorum neden dersen ikisi özgürlüğüne düşkün ikiside ipler kendi elinde olsun isteyen...Bilemiyorum yükselenlerin etkiside önemli tabi..

İki lider ruhlu insan..
Annem koç, babam koç
Sonuç: 2 gün önce boşandılar.
Haa tabi hep böyle olacak diye bir kaide yok :) Aşk'sa büyük aşık olmuşlar ama olmadı işte..
Zor insanlar bu koçlar..

Sürü olur :60: dermisim :1:

hic bi fikrim yok... koc olduguna gore inatcidir kesin bu burctakiler o zaman iki inatci yan yana zor olur :1::1:

astroloji çarkında aynı burçta olabilen tek burç kova diye biliyorum...

bizzat yaşıyorum...yükselenlerle o bile zorsa koç oy oyy derim...

bir ipte iki canbaz oynamaz,

bir köprüde karşılaşmış iki inatçı keçi...

eşim koç, ben koç.
normal ilişkilerden farklı olduğumuza kesinlikle eminim artık.
o da bütün özelliklerini taşır, ben de (bildiğim kadarıyla yani. çok ilgili değilimdir:1:)
diğer insanlardan daha uzun süreli kavga edebiliyoruz,
bu konuda hiç kotamız yok. her an her yerde bıdı bıdı söylenir durururuz birbirimize:9:

aynı burcun insanı olunca hoşlandığın şeyler de yakın oluyor. rahat oluyor.
ama olumsuz özellikleriniz de aynı oluyor orası kötü:1:
onun da dilinin kemiği yok, benim de (gerçi ben toparladım artık, anne olduk sonuçta habire dırdırdır yakışmıyor:27:)
çok çabuk sinirleniyoruz..
diğer çiftlerden daha sık kavga ederdik de son zamanlarda durulduk.. (bence benden kaynaklı:51:)
koç burcu aile hayatına önem verdiğinden, o konularda iyiyiz şükür..

espri anlayışımız çok uyuyor..
mesela bir ortamda birimizin yaptığı espriyi ilk diğerimiz anlıyor. kafa aynı çalışıyor çünkü :9:

sevgiliyken çok çekilmezdi..
zaman zaman düşünüyorum da şimdiki aklım olsa seni hiç çekmezdim diyorum.
aşırı kıskançtı, ben de hiç hiç sevmem kıskanılmayı.. baya zorlanmıştım.
evliliğin ilk yılları da öyle..

bunların burçla da ilgisi var karakterle de tabii.. yorumu sana kalmış, nasıl düşünürsen artık :)

amma yazmışım:10:

Back
X