İki küçük çocukla boşanmak

aslında eşinin davranışları çoğu erkeğin sergilediği tavırlar odunluk genlerinde var hepsinin ama biz kadınlar bunu kabullenemiyoruz ilgi şefkat beklemek bizim en doğal hakkımız.bunları konuşunca dırdır eden huysuz kadın oluyorsun gözlerinde:23:bir türlü kadınların hissettiklerini anlamıyorlar:50:uzman yardımını eşim kabul eder demişsin hiç zaman kaybetme canım ikiniz için de iyi olacaktır:31:

araştırıyorum ve gitcem teşekkür ederim gerçi şime daha birşey sölemedim ama bugün hayatımda görüşmediğim bütün ailesini benim üstüme gönderen 2 senedirde yüzünü görmediğim görümcem özür dilemek için aradı akşam gelip konuşmak istyediğini artık tedavi olup iyileştiğini söledi sanırım kendi sağlığım için uzatmıcam ve kırmadan sölicem herşeyi eşimde bu yaptığımı görmezden gelecek kadar kötü değil en azından belki o mutlu olursa benimde mutlu olmamı sağlar kimbilir:17:

araştırıyorum ve gitcem teşekkür ederim gerçi şime daha birşey sölemedim ama bugün hayatımda görüşmediğim bütün ailesini benim üstüme gönderen 2 senedirde yüzünü görmediğim görümcem özür dilemek için aradı akşam gelip konuşmak istyediğini artık tedavi olup iyileştiğini söledi sanırım kendi sağlığım için uzatmıcam ve kırmadan sölicem herşeyi eşimde bu yaptığımı görmezden gelecek kadar kötü değil en azından belki o mutlu olursa benimde mutlu olmamı sağlar kimbilir:17:

Ne güzel bir adım atmış görümcen.Senin açından da çok güzel bir gelişme bu...
Eşinin ailesiyle aran düzelirse daha huzurlu olursunuz.
Bak gördün mü,sen pozitif düşünmeye başlayınca,olaylar şimdiden pozitif yönde gelişmeye başladı :)
Hayırlısı olsun.

Ne güzel bir adım atmış görümcen.Senin açından da çok güzel bir gelişme bu...
Eşinin ailesiyle aran düzelirse daha huzurlu olursunuz.
Bak gördün mü,sen pozitif düşünmeye başlayınca,olaylar şimdiden pozitif yönde gelişmeye başladı :)
Hayırlısı olsun.

evet gerçekten beklenmedik bir adım aslında benden 10 yaş büyük ama yinede o hatalı olduğundan asla ben barışmayacaktım.neler yaptı neler normal şartlarda olsa affetmesi bile çok zordu ama iştee eşim için ortada kalıyor die banada bişey diyemiyo evet sanada canım çok teşekkür ederim desteğin için:70: eşimle sıkıntım bitermi bitmezmi bilmiyorum ama en azından bu şekilde olması geçmişi unutmamızada yardımcı olur belki.herkese çok teşekkür ederim :54:

22 aylik oglum var
babasina o kadar duskunki aksam isten gelince resmen tepesine atliyor adamin ve saatlerce uyumuyor babasindan ayrilmamak icin ..
2 bebisini dusun ..
ne annenin ne babanin yerini hic bir sevgi doldurmaz
bazen ilgisi sevgisi olmasa bile cocuklar icin evdeki varligi bile yetiyor ..

22 aylik oglum var
babasina o kadar duskunki aksam isten gelince resmen tepesine atliyor adamin ve saatlerce uyumuyor babasindan ayrilmamak icin ..
2 bebisini dusun ..
ne annenin ne babanin yerini hic bir sevgi doldurmaz
bazen ilgisi sevgisi olmasa bile cocuklar icin evdeki varligi bile yetiyor ..

öyle tabiki benim çocuklarımda düşkün eee küçüklerde ama işte bu çocukları ben tek başıma yapmadımki tüm sorumluluğu omuzlarıma veriyo.çok yoruldum çok bunaldım aslında çocuklarında çok büyük etkisi var tabi.görümcemle okadar şeyden sonra huzur için barıştım ama kendimi bölede mutlu hissedemiyorum sırf eşim için bağışladığım için bende bukadar fedakarlığım görülsün benim içinde fedakarlık yapsın istiyorum dün aile terapistini söledim kabul etti araştırıyorum bakalım ondan ne sonuç çıkcak bu benim için son çare:50:

öyle tabiki benim çocuklarımda düşkün eee küçüklerde ama işte bu çocukları ben tek başıma yapmadımki tüm sorumluluğu omuzlarıma veriyo.çok yoruldum çok bunaldım aslında çocuklarında çok büyük etkisi var tabi.görümcemle okadar şeyden sonra huzur için barıştım ama kendimi bölede mutlu hissedemiyorum sırf eşim için bağışladığım için bende bukadar fedakarlığım görülsün benim içinde fedakarlık yapsın istiyorum dün aile terapistini söledim kabul etti araştırıyorum bakalım ondan ne sonuç çıkcak bu benim için son çare:50:

inşallah aile terapistinin etkisi olur ve düzelir. sorunlarınız çok ciddi ama 2 küçük çocuğu babasız büyütmek için yeterli değil bence..

eğer sorun bunlarsa kesinlikle bence boşanma. çocuklarına çok yazık olur, sen de çocukları uyutunca başka şekilde kafanı dağıt. bak ben saat kaç oldu hala forumdayım. neden??? çünkü biz de benzer durumdayız ben de burda kafamı dağıtıyorum;) çevremde o kadar çok eşinden ayrılmış bayan var ki, artık psikolojim bozuluyor o çocukların halini görünce:(( geçenlerde başıma geleni anlaayım da anla ne demek istediğimi; komşumuz geldi, çok samimi değilim ben, ablamla ve annemle geldiler. kadın kariyer sahibi çok hoş, güçlü bir bayan, kızı var 5-6 yaşlarında. benim kızım(1,5 yaşında)eşime babaaaa diye seslenince komşumun kızı anneme aaa teyze bebek baba diyebiliyormuş dedi. annem de evet kızım daha neler söyler o, anne, anneanne der dedi. komşumun kızı bunun üzerine ama ben baba demeyi başaramıyorum dedi:(( annemle gözgöze geldik, ben beynimden vurulmuşa döndüm ağlamamak için kendimi zor tuttum. allahtan kızın annesi ve ablam diğer odadalardı kadın bunu duymadı. ufak bir örnek işte çocukların durumuyla ilgili. bence abretmelisin, düzeltmeye çalışmalısın, düzelmez kötüye giderse ileride düşünebilirsin, bizler anneyken ve ağır şeyler yaşamadığımız sürece bence kendimizi düşünme lüksümüz pek yok....

eğer sorun bunlarsa kesinlikle bence boşanma. çocuklarına çok yazık olur, sen de çocukları uyutunca başka şekilde kafanı dağıt. bak ben saat kaç oldu hala forumdayım. neden??? çünkü biz de benzer durumdayız ben de burda kafamı dağıtıyorum;) çevremde o kadar çok eşinden ayrılmış bayan var ki, artık psikolojim bozuluyor o çocukların halini görünce:(( geçenlerde başıma geleni anlaayım da anla ne demek istediğimi; komşumuz geldi, çok samimi değilim ben, ablamla ve annemle geldiler. kadın kariyer sahibi çok hoş, güçlü bir bayan, kızı var 5-6 yaşlarında. benim kızım(1,5 yaşında)eşime babaaaa diye seslenince komşumun kızı anneme aaa teyze bebek baba diyebiliyormuş dedi. annem de evet kızım daha neler söyler o, anne, anneanne der dedi. komşumun kızı bunun üzerine ama ben baba demeyi başaramıyorum dedi:(( annemle gözgöze geldik, ben beynimden vurulmuşa döndüm ağlamamak için kendimi zor tuttum. allahtan kızın annesi ve ablam diğer odadalardı kadın bunu duymadı. ufak bir örnek işte çocukların durumuyla ilgili. bence abretmelisin, düzeltmeye çalışmalısın, düzelmez kötüye giderse ileride düşünebilirsin, bizler anneyken ve ağır şeyler yaşamadığımız sürece bence kendimizi düşünme lüksümüz pek yok....

çok haklısın canım bende çocukalrım için sabrediyorum ilerde onlara verebilecek cevabım olması için sabrtemeye çalışıyorum ama ben üzülüyorum ve çocuklarıma buşekildede yetemiyorum.ikisi aynı anda uyumuyorlarki küçüğüm biraz huysuz bir çocuk bu gece sabaha kadar ne uyudu ne uyuttu okadar yoruldumki artık dayanamadığımı bebeğime bağırarak söledim sonradan çok üzülüyorum ama kendime engel olamıyorum.öle çok yoruldumki aslında belki 5 sene sonra bukadar ağır gelmeyecek çocukalrda büyüeceği için ama işte ben kendime destek,yardım istiyorum çok fazla göremeyincede üzülüyorum.tamam kendimzii düşünme lüksümüz yok ama benim hayatım nolcak peki bu şekild eçocuğuma etkilide,yeterlide olamamki.ben sadece ilerde bana neden ayrıldınız anne diye sorralarsa vereceğim cevabın onları çok tatmin etmeyeceğinden korkuyorum açıkcası :50:

canım benimde 19 aylık bir oğlum var,6yıllık evliyiz bende aynı dertten muzdaribim,hatta bugün boşanmayı düşündüm evlilik terapistine gitmeye karar verdim.hakkımızda hayırlısı olsun..

şiddet asla yok çok çok sinirlenince hakaret eder.genelde sakin bi yapıya sahip zaten
tabiki onlara karşı şiddette yok öle birşeye müsade etmem zaten
sigaradan başka bi bağımlılığı yok
beni ve çocuklarımı ihmal ediyor işte.ben sabahtan akşama kadar evdeyim akşam olsun gözüm saatte beklerim eşim gelsin en aızndan evde soluk olsun die zaten 9-10 gibi geliyor cumartesi dahil ama umursama ailesiyle aynı apartmandayız gider biyerlere hafta sonuda öle işi yoksa bizle olur ilgi sıfır hiçbirşey yok ağlarım neden ağlıyosun demez olaylara konuşarak çözüm bulmaz ben surat asarım oda asar kafasına göre davranır ama insan olarak hakkını yemem ama ben öle bunaldımki artık batıyor her yaptığı cumartesi evlilik yıldönümüzdü 5. yıl kavga ettik düzelir die umarken kardeşine okey oynamaya gitti şimdi:14:

Büyümemiş bir erkek daha. Büyümüş, olgun erkekler sadece filmlerde oluyor bence. Hiç gerçek hayatta rastlamadım çünkü. Önce annesi, sonra karısı onu idare etmek zorunda. Sanırım erkeklerden nefret ediyorum artık.

Ne yapacaksınız nasıl geçineceksiniz peki iki çocukla? :(

Büyümemiş bir erkek daha. Büyümüş, olgun erkekler sadece filmlerde oluyor bence. Hiç gerçek hayatta rastlamadım çünkü. Önce annesi, sonra karısı onu idare etmek zorunda. Sanırım erkeklerden nefret ediyorum artık.

Ne yapacaksınız nasıl geçineceksiniz peki iki çocukla? :(

aynen öyle büyümemiş... Ben de nefret eder oldum artık o kadar çok şey gördüm, o kadar çok şey yaşadım ki... Konu sahibinin çok iyi düşünmesi gerek, çocuk var. O kadar zor ki tamam şiddet yok, aldatma yok ama ilgisizlik var. Çocuk yokken bile zorken ayrılmak, çocuk varken daha da zordur eminim. Ama tek çıkış bu ise çocuklardan da mutluluğu esirgeyemezsiniz.Belki ayrı ama mutlu olacaklar ki inşallah bu olmaz.Aşılabilecek sorunlar gibi görünüyor. Umarım çıkmaza girmeden halledersiniz.

şiddet asla yok çok çok sinirlenince hakaret eder.genelde sakin bi yapıya sahip zaten
tabiki onlara karşı şiddette yok öle birşeye müsade etmem zaten
sigaradan başka bi bağımlılığı yok
beni ve çocuklarımı ihmal ediyor işte.ben sabahtan akşama kadar evdeyim akşam olsun gözüm saatte beklerim eşim gelsin en aızndan evde soluk olsun die zaten 9-10 gibi geliyor cumartesi dahil ama umursama ailesiyle aynı apartmandayız gider biyerlere hafta sonuda öle işi yoksa bizle olur ilgi sıfır hiçbirşey yok ağlarım neden ağlıyosun demez olaylara konuşarak çözüm bulmaz ben surat asarım oda asar kafasına göre davranır ama insan olarak hakkını yemem ama ben öle bunaldımki artık batıyor her yaptığı cumartesi evlilik yıldönümüzdü 5. yıl kavga ettik düzelir die umarken kardeşine okey oynamaya gitti şimdi:14:

Sanırım biz kadınlar olarak ilgili isTiyoruz ama erkekler bu konuda katı.Hepsi değil bazıları tabi.Benm eşimde aynı senin eşn belki dahada kötüsü 11 yıllık evlyiz ama bizde artık ayrılığı düşünüyoruz.Ben istemiyorum ama şuan bile yanlızım bir kızım var onuda kardeşimle nişanlısı gezmeye götürdü.Ben yanlız başıma evde oturuyorum.Bende böyle yaşamaktan sıkıldım.Herkes eşiyle biryerde ben yanlızım.Eşine daha yakın davransan.Ben son 1 aydır daha çok ilgileniyorum eşimde daha iyi gibi ama boşanma kararını aldığı içinde geri dönmek istemiyor.birde ileri dönük hayallerimiz uymamaya başladı.O memleketine gidip yerleşmek istiyor.Ben onun memleketinde yaşayamam.Birde kendi ailemle akrabasız bir ortamda büyüdüğüm için öyle çat kapı kalabalık ortamları sevmiyorum.Memleketinde olsak hep içiçe sıkılırım.Bizde sanırım en fazla 1 sene daha beraberiz.:5:

Son düzenleme:
boşanmalar arttı diyorlar. büyük bir hızla hem de. e bu kadınlar ne yapsın, ben anlamadım ki. boşansan bir türlü, boşanmayıp hayatını feda etsen bir türlü. gerçekten çıkamadım ben bu işin içinden.

Allah size de burada aynı dertleri paylaşanlara da hayırlısını versin. bana da tabi. hakkımızda hayırlısı.

yorumlarınız için teşekkürler çocuk olmasa sonuç belli ama ben çocukalrıma ölede yeterli gelemicem die korkuyorum.büyünce vereceğim cevaplardan tatmin olmayacaklarından korkuyorum.2 çocuğu bırakıp çalışamamda nasıl altındAN kalkabileceğimi kestiremiyorum.annem herzaman kapım açık diyo ama inceden inceyede çok büyük sorunlar yok çocukalr babalarıylada büyüsünler diyo.açıkası hala bi terapist doğru düzgün bulamadım bulmakta zorundayım ciddi ciddi sağlığımı kaybetcem yoksa hem çocukalrın ağırlığı hemde eşimin ilgisizliği yoruyo artık benii :14:

yorumlarınız için teşekkürler çocuk olmasa sonuç belli ama ben çocukalrıma ölede yeterli gelemicem die korkuyorum.büyünce vereceğim cevaplardan tatmin olmayacaklarından korkuyorum.2 çocuğu bırakıp çalışamamda nasıl altındAN kalkabileceğimi kestiremiyorum.annem herzaman kapım açık diyo ama inceden inceyede çok büyük sorunlar yok çocukalr babalarıylada büyüsünler diyo.açıkası hala bi terapist doğru düzgün bulamadım bulmakta zorundayım ciddi ciddi sağlığımı kaybetcem yoksa hem çocukalrın ağırlığı hemde eşimin ilgisizliği yoruyo artık benii :14:

Canım erkekler bizler kadar fedakar özverili davranmıyorlar,
şöyle bir yüzdelersek 100de 80 ni bencil ukala kendini düşünen yaratıklar,
Sabır sabır sabır malesef sadece bize bu düşüyor,
Sana Tafsiyem önce piskolog yada pskiyatriye gidip kendini bu boşluktan, çaresizlikten kurtar
Unutma kimse için kendini üzmeye değmez,ama bosanmayida çözüm olarak görme..
Anneni çağır evine şöyle 2 , 3 saat çarşı pazar yap, dağıt kafanı bu yanlızligini çaresizliğini düşünme,
Hayattan zevk almaya bak alamıyorsan bile alıyormuş gibi davran evine pozitif enerji dağıtmaya çalış,
Olumsuzlukları aklına getirme ama önce yardım almalısın..

Canım erkekler bizler kadar fedakar özverili davranmıyorlar,
şöyle bir yüzdelersek 100de 80 ni bencil ukala kendini düşünen yaratıklar,
Sabır sabır sabır malesef sadece bize bu düşüyor,
Sana Tafsiyem önce piskolog yada pskiyatriye gidip kendini bu boşluktan, çaresizlikten kurtar
Unutma kimse için kendini üzmeye değmez,ama bosanmayida çözüm olarak görme..
Anneni çağır evine şöyle 2 , 3 saat çarşı pazar yap, dağıt kafanı bu yanlızligini çaresizliğini düşünme,
Hayattan zevk almaya bak alamıyorsan bile alıyormuş gibi davran evine pozitif enerji dağıtmaya çalış,
Olumsuzlukları aklına getirme ama önce yardım almalısın..

çok haklısın önce benim yardım almaya ihtiyacım var ama psikolgluktan çıktı benim işim psikiyatriye ihtiyacım var emzirdiğim için odA olmuyo malesef anneme şuraya gitcem dediğimde nereye kaçıyorsun diyo bakıyorum çok gönüllü değilse çıkamıyorum huzursuz olduğum için benim küçük oğlum çok huzursuzdur çok yoruyo insanı kızıyorum anneme ama oda ben yaşlandım artık önceki halim yokki diyo onuda anlıyorum ama ben kendi açımdan elim kolum bağlı işte eşim çok geç geliyo zaten 9 dan önce gelmiyo benim gerçek anlamda yardım almak zorundayım ama ona bile fırsat bulamıyorum.

Back
X