- 23 Ekim 2011
- 19.418
- 23.894
- 598
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #25.921
roaccutane dıye bı ılac varya hanı sıvılceler ıcın agır bı ılac ona basladım ıste bol bol c vıtamını al yavrum bı an once gecer ınsGribal enfeksiyondan ölebilirimneye başladın neye hııı anlamadımmm
gecenin ikisinde kafa yorduğumuz konuya bakebis olsaydı millet uzaya çıktı siz neyi konuşuyonuz derdi
gecenin ikisinde kafa yorduğumuz konuya bakebis olsaydı millet uzaya çıktı siz neyi konuşuyonuz derdi
roaccutane dıye bı ılac varya hanı sıvılceler ıcın agır bı ılac ona basladım ıste bol bol c vıtamını al yavrum bı an once gecer ıns
forumdakı komık hatunların hıcbırı yok carrıe yok ebış banlı sitede o yuzden ekşın az
Onun yerne sen de
Banlı mı ebis km kız
Allahım uykum geldi kaçıyorum ben.. İyi geceler kızlar.. Bol muhabbetler..
Geçirsin diye mi , bende doktora gideceğim şu sivilcelerim için..
roaccutane dıye bı ılac varya hanı sıvılceler ıcın agır bı ılac ona basladım ıste bol bol c vıtamını al yavrum bı an once gecer ıns
forumdakı komık hatunların hıcbırı yok carrıe yok ebış banlı sitede o yuzden ekşın az
butun sıvılcelerım 6 ayda kusucak bıdaha hıc sıvılce cıkmıycak dıye basladım ben
aynen ya son zamanlarda cinsellikten gına geldi. ebis olaydı ekşın çok oluyodu. bir de kemancı vardı
butun sıvılcelerım 6 ayda kusucak bıdaha hıc sıvılce cıkmıycak dıye basladım ben
Demek ki bana gore de sizin mesajiniz da ters gelen bir sey varmis. Bu bile akliniza gelmiyor degil mi. Evet iade ediyorum, niye rahatsiz oldunuz ki. Ayrica burasi geyik topigi. Beni rahatsiz ediyorsunuz. Ise yaramadigini bildiginiz eksi repleri sorgulayacaksaniz sizde gelecekte kimseye vermeyin efem . Bu kadar basit yani.
Iyi aksamlar size.
sen bdvde yeni misin? ebisi bilmemen mümkün değil aksi haldehani şu kocasıyla evlilik sözlemesi yapan hatun
aynen ya son zamanlarda cinsellikten gına geldi. ebis olaydı ekşın çok oluyodu. bir de kemancı vardı
Peki kaç aydır kullanıyorsunuz..
çok resmi konuştum
kemancıyla ebise laf ettirmem
kemancı gecenlerde benımde aklıma geldı profılıne bakıyım dedım ama bulamadım ya
inanmayacaksın ama ben sivilcelerimden diş macunu ile kurtuldumarada cildim yağlanınca çıkıyor o zaman hemen sürüyorum, geçiyor.
kknın hint kumaşları onlargene çenem düştü benim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?