İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Gribal enfeksiyondan ölebilirim neye başladın neye hııı anlamadımmm
roaccutane dıye bı ılac varya hanı sıvılceler ıcın agır bı ılac ona basladım ıste bol bol c vıtamını al yavrum bı an once gecer ıns
gecenin ikisinde kafa yorduğumuz konuya bak ebis olsaydı millet uzaya çıktı siz neyi konuşuyonuz derdi

forumdakı komık hatunların hıcbırı yok carrıe yok ebış banlı sitede o yuzden ekşın az

Allahım uykum geldi kaçıyorum ben.. İyi geceler kızlar.. Bol muhabbetler..

Geçirsin diye mi , bende doktora gideceğim şu sivilcelerim için..

aynen ya son zamanlarda cinsellikten gına geldi. ebis olaydı ekşın çok oluyodu. bir de kemancı vardı

mesajımda hiç bir terslik yoktu, çünkü aykırı bir fikir beyan etmedim, siz dediğiniz gibi iade etmek maksatlı yaptınız olay budur...

geyik topiği olabilir hanımefendi, siz nasıl benim eski mesajlarımı kontrol ettiyseniz bende sizin son mesajlarınıza bakınca benden bahsettiğinizi gördüm.....konuyu buraya taşıyan sizsiniz, ben değil... dolayısıyla rahatsız olanda benim....

yoo hiçte sorgulamadım, bana istediğiniz kadar - verebilirsiniz....

inanmayacaksın ama ben sivilcelerimden diş macunu ile kurtuldum arada cildim yağlanınca çıkıyor o zaman hemen sürüyorum, geçiyor.

ya onu bende denedım ama benımkı içten aynı bı cıkıyo tam dıyorum bıttı gıttı hopp bıdaha cıkıyo bı turlu bıtmıolar yanı keske bı ıkı tane olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…