- 29 Şubat 2012
- 61.511
- 62.450
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #25.941
ben daha yenı başladım efem daha bı hafta olmadı yanlız yan etkısı cok bıldıgın vucudundakı butun fazla yağı atıyosun oyle dusun
Neyse... :)) rengo sen nasilsin dersler nasil gidiyor.
çalışamıyorum daha canım
okudum kızcem okudum hatta cevap attım sana görmemişsin tatlım
kuzum yok bilemeyebilir
bunu ben yakınımda birinden biliyorum çünkü
Niye rengo. Bir an once baslaman lazim.
Pc yavaş kuzum yorum yaptın mı diye baktığımda albümü göremedim :26:
ya onu bende denedım ama benımkı içten aynı bı cıkıyo tam dıyorum bıttı gıttı hopp bıdaha cıkıyo bı turlu bıtmıolar yanı keske bı ıkı tane olsa
buldum kemancı55kemanci85 miydi neydi öyle bişeydi. bi 5 vardı kesinde :26:
Doktor mu yazdı sana bunuyoksa kafana göre mi kullanıyorsun zenci
tatlım daha önce de demiştim ya çalışınca kalbim çarpıyor diye.
Eee madem sagligini kotu etkiliyor birak o zaman. Seninki daha cok yapamacagim panigi olmasin. Bak yumurta kapiya dayandiginda daha farkli dusuneceksin.
benim alnımda ve elmacık kemiklerimde çoktu kırmızı kırmızı. düzenli kullanman gerek. yüzüne masajla yedirip kuruyuna kadar bekliyordum ben. sonra böğürtenli sabun almıştım onunla ılık suda yıkıyordum. sonrasında nemlendirici şart.
şuan kullandığını doktor tavsiyesi ile kullanıyorsun dimi, cildin nasıl kuru mu yağlı mı
Eee madem sagligini kotu etkiliyor birak o zaman. Seninki daha cok yapamacagim panigi olmasin. Bak yumurta kapiya dayandiginda daha farkli dusuneceksin.
bu konuyu kapatsak olur mu ya fenalık basıyor da bana
cıldım malesefkı cok yaglı bırazda bu yuzden ıstedım bu ılacı zaten saclarım falan cabuk yaglanıyo bıraz kurusun dıye ıstedım sımdılık cok bı kuruma yok ılaca baslayalı daha bı hafta olmadı ama bulanık gorme var evet doktor kontrolunde basladım
biliyorum canım. badenin dediği gibi böyle konulardan daha panik oluyorum ben.Olur ama kotulugunu istesem lafini bile etmem. Bir an once toparlanman lazim sweety.
lucky, o kadar çok emek verdi kızcağız. zaten kendini topladıkça hallediyor o. sürekli hatırlatınca daha kötü oluyor.
inşallah faydasını görürsün. benimde maalesef cildim çok yağlı. birde saçımda egzama var. pöff çok sorunluyuz biz kadınlar
lucky, o kadar çok emek verdi kızcağız. zaten kendini topladıkça hallediyor o. sürekli hatırlatınca daha kötü oluyor.
biliyorum canım. badenin dediği gibi böyle konulardan daha panik oluyorum ben.
evet ya dert cok bıde bu ılacın yan etkısı cok ya sımdıden boyleyse ılerısını dusunmek ıstemıyorum
Bu topige de bir daha gelmem zaten. Anlasilan hala birilerinin benimle sorunu var. Kendinize bir mesgale bulun. Kisiyle degil isinizle ugrasin. O kendini biliyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?