İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

ya onu bende denedım ama benımkı içten aynı bı cıkıyo tam dıyorum bıttı gıttı hopp bıdaha cıkıyo bı turlu bıtmıolar yanı keske bı ıkı tane olsa

benim alnımda ve elmacık kemiklerimde çoktu kırmızı kırmızı. düzenli kullanman gerek. yüzüne masajla yedirip kuruyuna kadar bekliyordum ben. sonra böğürtenli sabun almıştım onunla ılık suda yıkıyordum. sonrasında nemlendirici şart.
şuan kullandığını doktor tavsiyesi ile kullanıyorsun dimi, cildin nasıl kuru mu yağlı mı

Eee madem sagligini kotu etkiliyor birak o zaman. Seninki daha cok yapamacagim panigi olmasin. Bak yumurta kapiya dayandiginda daha farkli dusuneceksin.

bu konuyu kapatsak olur mu ya fenalık basıyor da bana

cıldım malesefkı cok yaglı bırazda bu yuzden ıstedım bu ılacı zaten saclarım falan cabuk yaglanıyo bıraz kurusun dıye ıstedım sımdılık cok bı kuruma yok ılaca baslayalı daha bı hafta olmadı ama bulanık gorme var evet doktor kontrolunde basladım

Eee madem sagligini kotu etkiliyor birak o zaman. Seninki daha cok yapamacagim panigi olmasin. Bak yumurta kapiya dayandiginda daha farkli dusuneceksin.

lucky, o kadar çok emek verdi kızcağız. zaten kendini topladıkça hallediyor o. sürekli hatırlatınca daha kötü oluyor.

inşallah faydasını görürsün. benimde maalesef cildim çok yağlı. birde saçımda egzama var. pöff çok sorunluyuz biz kadınlar

lucky, o kadar çok emek verdi kızcağız. zaten kendini topladıkça hallediyor o. sürekli hatırlatınca daha kötü oluyor.

biliyorum canım. badenin dediği gibi böyle konulardan daha panik oluyorum ben.

Biliyorum verdigi emegi bosa gitsin istemiyorum. Ders calismanin yolu ders calismaktir baska yolu yoktur. Ya tamamen birakacak ya da bir an once mantikli bir plan yapip calisacak. Ben onca yil okul hayatimda bunu gordum bunu soylerim. Tekrar onu uzgun gormek istemiyorum. Yoksa hic lafini bile etmem.

Bu topige de bir daha gelmem zaten. Anlasilan hala birilerinin benimle sorunu var. Kendinize bir mesgale bulun. Kisiyle degil isinizle ugrasin. O kendini biliyor...

Son düzenleme:
evet ya dert cok bıde bu ılacın yan etkısı cok ya sımdıden boyleyse ılerısını dusunmek ıstemıyorum

biliyorum roakutanı, yüzünün ve gözünün çok fazla rüzgara maruz kalmasına izin verme sakın biraz kendini. koruyucu gözlüğün varsa tak pc başındayken. bir arkadaş kullanıyordu burdan 1 ay sonra daha fazla gösteriyomuş etkisini. sağlık için katlancaksın mecbur. yıldırmasın etkileri seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…