- 23 Ekim 2011
- 19.418
- 23.894
- 598
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #25.961
biliyorum roakutanı, yüzünün ve gözünün çok fazla rüzgara maruz kalmasına izin verme sakın biraz kendini. koruyucu gözlüğün varsa tak pc başındayken. bir arkadaş kullanıyordu burdan 1 ay sonra daha fazla gösteriyomuş etkisini. sağlık için katlancaksın mecbur. yıldırmasın etkileri seni
Burayı neden yakıyosun
Bu topige de bir daha gelmem zaten. Anlasilan hala birilerinin benimle sorunu var. Kendinize bir mesgale bulun. Kisiyle degil isinizle ugrasin. O kendini biliyor...
Bu topige de bir daha gelmem zaten. Anlasilan hala birilerinin benimle sorunu var. Kendinize bir mesgale bulun. Kisiyle degil isinizle ugrasin. O kendini biliyor...
hmmm benim aklımda sizlere bir soru sormak vardı ama şu an pek uygun zaman değil sanırım
en kalabalık topik burası maşallaho nedenle bir soru soracaktım
hmmm benim aklımda sizlere bir soru sormak vardı ama şu an pek uygun zaman değil sanırım
en kalabalık topik burası maşallaho nedenle bir soru soracaktım
Abla hayırdır ne oluyor yahu..
Şu eksi rep yüzünden mi böyle söylüyorsun anlamıyorum..
Abla ! Sen hiç bir yere gitmiyorsun , senden rahatsız olan varsa o gitsin..
benim için mi dedin ya anlamadım ben:44:
senı dınlıyoruzzz
Ne sorucaktın canm gececi team'ız biz
teşekkür ederim cevap verdiğiniz için
yaa eski yılalrdan kalma msn görüşmelerim kalmış bunları okudum da ben bu gece
ee tabi sevgilimle olan konuşmalar da var
ne saçma şeylerden kavgalar, ne saçma konular
eski yazdığım yazıları okuyorum, orada burada bir şeyler buluyorum, bu ben miyim diyorum
yaa kısacası geçmişte yaptıklarınızın pişmanlıklarıyla nasıl baş ediyosunuz kızlar
özellikle 13-20 yaşları arası yapılan saçma şeyler
daha yaşım 21, 30 yaşıma geldiğimde de 20 li yaşlarımda ne saçma şeyler yapmışım diyeceğim sanırım
ya anlatabildim mi ki
Yok canim onunla alakasi yok.
Zaten bugun tesadufen geldim. Islerim var. Hadi kendinize iyi bakin. Iyi geceler.
teşekkür ederim cevap verdiğiniz için
yaa eski yılalrdan kalma msn görüşmelerim kalmış bunları okudum da ben bu gece
ee tabi sevgilimle olan konuşmalar da var
ne saçma şeylerden kavgalar, ne saçma konular
eski yazdığım yazıları okuyorum, orada burada bir şeyler buluyorum, bu ben miyim diyorum
yaa kısacası geçmişte yaptıklarınızın pişmanlıklarıyla nasıl baş ediyosunuz kızlar
özellikle 13-20 yaşları arası yapılan saçma şeyler
daha yaşım 21, 30 yaşıma geldiğimde de 20 li yaşlarımda ne saçma şeyler yapmışım diyeceğim sanırım
ya anlatabildim mi ki
Yok canim onunla alakasi yok.
Zaten bugun tesadufen geldim. Islerim var. Hadi kendinize iyi bakin. Iyi geceler.
Valla oho öyle şeyler düşünürsen işin içinden çıkamazsın canım
Zaman işte insan değişiyor tabi ki düşünmiceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?