- 29 Şubat 2012
- 61.511
- 62.450
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #41.961
Valla yaaaklasiklesti resmen ee sen de soylemeyecek misin
sen bence askerden sonra evlenelim deeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeesonra pişman olursun bak
1 yıla kendimi zor adapte ettim ya 2 ye cikaramam valla
O pismanligi cekecez gibi
Kisa donem yapacak ama
He o zaman iyi askerden gelene kadar annenlerle mi oturucaksın yoksa kendi eviniz de mi ?
He o zaman iyi askerden gelene kadar annenlerle mi oturucaksın yoksa kendi eviniz de mi ?
Sen benim saçları görsen sıfıra vurdurdum öyle geziyorum hahahahaha
ben geldim kızlarr ve moralim çokkk bozukkk
Kimler Fb li? Sampiyonluk maci var Fb nin bu aksam
Ben bjk liyim onu soyleyim de
Üç harfli hadi tahmin et
ciddi mi diyosun
bu arada şekerim ani bir misafir gelince ortadan kaybolmak zorunda kaldım :26: onlar kapıdan çıktı ben odaya koştum
kuzum okudum neler oldugunu :26: bi yerlerden yeniden başlaman lazım eskiye takılıp kalman sadece mutsuzluk getirir sana
ben de bjk liyim ve bu akşam çok sinirliyim
ya ece dir ya da eda
Ya da ela
doğru bak ela da olabilirama bilindik bişey dedi ya ela daha bilinmedik gibi sanki :26:
Huhunereye kayboldun
ciddi mi diyosun
bu arada şekerim ani bir misafir gelince ortadan kaybolmak zorunda kaldım :26: onlar kapıdan çıktı ben odaya koştum
kuzum okudum neler oldugunu :26: bi yerlerden yeniden başlaman lazım eskiye takılıp kalman sadece mutsuzluk getirir sana
ben de bjk liyim ve bu akşam çok sinirliyim
ya ece dir ya da eda
Sen doğru tahmin etmişsin..
Ay sorma bende çok sinirliyim alamadık bir üç puanı ya !
Yok kız ne sıfır.
Upuzun saçlarım var benim popomun arasına kadar uzanıyor
Eda diye hatirliyorum ben sanki bi yerde okudum
Biz de margarikotin hakkinda konusalim boyle kendisi yok
senın sacların duzmu dalgalımı?
Sen doğru tahmin etmişsin..
Ay sorma bende çok sinirliyim alamadık bir üç puanı ya !
Yok kız ne sıfır.
Upuzun saçlarım var benim popomun arasına kadar uzanıyor
Düz bebeğimmm önlere biraz kat verdirdim şimdi önler biraz dalgalıya döner gibi oldu sankimmmm
Saçlarımı kesicem perukçulara satıcam 3 bin tlye hahahaha
benımde duz ya bayada uzadı sudyenımın altına gelıyo duz olunca hıcbı ozellıgı olmuyo ya kestirsemmı dıye dusunuyorum:26:
Saçlarını genelde düz kullanıyorsan hani küt kesimin sol kısmı uzun olup sağ kısmı kısa kalan saç modeli gibi yaptır saçlarını
Sen minyon tiplisin.
Sana çok yakışır ..
Saçlarını da güzel bir renge boyatırsın saçın sarıydı sanki ben öyle hatırlıyorum ..
hee korktum bende sıfıra vurdurdum deyincesenin de baya uzunmuş kız hiç ortan yok mu
yaa ben bu takıma çok sinir oluyorum yaahep ucuna kadar gelip ucunda batırıyoruz nede yanii sakatlar yetmezxmiş gibi şimdi de kurşunlananlar çıktı ortaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?