- 29 Şubat 2012
- 61.511
- 62.450
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #41.981
sacım suan kullu kumral ya karasızım kestırırsem bıdaha zor uzuyo uzun olsun ama kendı şekıl alsın ıstıyorum katmı attırsam acaba?
Geçen kış omuzlarıma kadar kestirmiştim.
Benim saçlara makas değmesin hemen uzuyor çok şükür..
Kaç ay öncede düz kahkül yaptırmıştım uzun saçta güzel duruyor diye ondanda sıkıldım şimdi uzadılar çeneme değmelerine az kalmış biraz düzelttirdim
Sıcakta hiç çekilmiyor kahkül o yüzden
Kaç tane eksiğimiz vardı.
Çok kötü bir zamana denk geldi
Kırmızı kartlı oyuncumuz vardı
Sivok falanda yok.
Fernandes desen artık oynamıyor maçlarda gidici..
Gökhan kurşun yemesine rağmen vardı yine..
Ama olmadı .
Olmayınca da olmuyor işte..
benm saçlar zzor uzar, ben de zaten uzun saç sevmm kısa kısa takılıyorum iştegerçi bu son kestirdigim çok kısa oldu ama en depresyon zamanıma geldi olacak o kadar
bu hafta özellikle izlemedim maçı kendimce totem yaptım, yok yine olmuyoreğer ikincilik de giderse ciddi ciddi degisşiklik olması lazım takımda gitmesi gereken çok insan var takımda, yenilerini almak lazım ona da para yok :26: ooff offf
Toliş bak bunun biraz daha omuzlarda olanını yaptır ve saçını boyat ya siyah yap ya da sarı
https://www.google.com.tr/search?q=...r-icin-en-iyi-sac-kesimleri-2012.html;300;360
pompik ben bunu kullandım hatta resmımde var atarım bı ara sana resmımı
Bende zaten saçlarımı isteyerek omuzlara kadar kesin dememiştim adama..
Ama adam kendinden çok emindi..
Sen bana bırak dedi
Bir parmak kadar alın demiştim.
Gitti 4 parmak aldı.
Hafiflesin saçların dedi
Kış ayıydı yaza kadar uzar saçın dedi
adamın dediği çıktı valla
Bilicin yeni taktikler denemesi gerekiyor.
İşe yaramayan ne kadar insan varsa yollanmalı yeni hareketli ve sağlam futbolcular gelmeli..
Bakıcaz artık fener şampiyon oldu..
Bi ikinci olabilseydik iyiydi beeee offff
çıkmadık candan ümit kesilmez tabi ama rahatken illa zora sokuyoruz biz herşeyigeçen twitter da okumuştum, 3 - 0 öndeyken 4. gol olsun da rahatlayalım diye düşünen tek taraftar beşiktaş taraftarıdır diye, aynen de öyle yani
bilic muthiş bir adam ama elinde malzeme yok, ve gerçekten ruh var adamda. ruhu olan futbolcular olması lazım takımda, o ruhu bi yakalarlarsa herşey üstüste gelir ama şuan yok malesef
Bilic beşiktaşlılık ruhunu kapmış biri..
Hırslı..
Kafasına koyduğunu yapmak için elinden geleni yapan biri..
Geçen maçı hatırlarsın son dakikada ya son dakika da bir gol yedik diye adam sinirinden ağlamıştı..
Ama iş takım olmakta. Bazen bireysellik çok söz konusuydu. topu alan gol atmaya yöneliyordu hiç yanda adam var mı yok mu ben atayım havasındalardı ama bu biraz yok oldu gibi..
Ama bu seferde aksilikler peşimizi bıırakmadı..
Olsun ama ben beşiktaşıma güveniyorum inanıyorum !
bende güveniyorum ama bu bencillikle insanı bazen inançtan uzaklaştırıyorlar malesef :26:
ben ilhan mansız aşıgıyım meselaonun gibi oyuncular lazım bize, sadece yakışıklılık olaral demiyorum tabiki futbolculuk olarak da diyorum
O adam gibi futbol oynayan biri daha yoktur..
Tek o tek.. !
adidas eşofman altın var mı laa giymedğin
O adam gibi futbol oynayan biri daha yoktur..
Tek o tek.. !
Var bebeğimhangi renk arıyorsun
lise hayatım ona aşık olarak geçti yaa
adam zaten çok yakışıklı daa bide muthiş bir hırsı ve azmi varadam ameliyat sonrası gece kulubune giti diye bitirdiler onu zamanında, şimdikiler hem bara gidiyorlar hem de vuruluyorlar hala baş tacı yönetimde de iş yok, göz korkutamıyorlar
sat banaa
bugün yüzmeye gittm ilk kez.dar paça kotu giyip çıkarmak ölüm gibi geldi. eşofman giyip gideceğim.ama likrali değil bol olması lazım
rengide siyah tercihim.
Şimdikilerin neredeyse bir çocuğu gece klublerinde fakat yönetimin bu gökhan töre olayından sonra orada bulunan oyunculara ceza vereceğini duymuştum ben ..
verdiler hepsine de yine bu hafta oynayıp maç başı paralarını aldılarcaydırıcı olamıyorlar yani malesef..
Siyah var ama o dar baya , onuda giyiyorum
Bir tane neon pembe renk var adidas o bol gibi onu giymiyorum mesela..
Altına beyaz spor ayakkabı üzerine de beyaz bir tişört giyip saçlarınıda at kuyruğu yaparsan yakışır sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?