- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #42.681
şu kpss atlatayım da zengin olmasam da olur
senin avatarında ne var öyle çözemedim
Bende giricem ama çalışamıyorum :/konsere benziyor havaya balon malon atmışlar herhalde..
Çözersin hayırlısıyla o kpss sorununa ..
Bende giricem ama çalışamıyorum :/
marga çözmüş benim avatarı
yazıcı bişeyleri yanlış yapmış heralde, ama ona değil kısalara ceza verilmiş, neredeyse dövecekti diyor :/ hakaret ediyormuş sürekli, benimkinin beli ağrıyormuş sırf onun sesin duymasın diye koşarken bişey dememiş((
bilmiyorumki daha aramadı arasın söyleyecem, sabah uykulu uykulu ne dedim hatırlamıyorum bileSeninki bel ağrısı için neden gidip rapor izin almıyor..
Bel ağrısı diyip geçme
Benimki gitmişti fizik tedaviye başlatmışlardı..
bilmiyorumki daha aramadı arasın söyleyecem, sabah uykulu uykulu ne dedim hatırlamıyorum bile
Bitti mi ödev ay karnım felaket ağrıyo
yok be başlamadım bile
Bugun günlerden salı mı ? Allah'ım ben daha kargoya gidicem ne üşengeç bir insan oldum böyle
ne salısı kızım çarşamba
Ben niye bir gün geriden geliyormuş gibi takılıyorum böylehakikaten bugün çarşambaymış ya
Ay o bazen bana da oluyordu hele ilk zamanlar
sabah 5 gibi veya gece nöbetlerde arayacak diye beklerken aradığında ne konuştuğumu ertesi gün hatırlamıyordummmmm
diyo dün şunu söylemiştin böyle böyle demiştin
bende nerde dedim ya falan yapardım hep
birşeyler mi sattın kank a
Yok bebeğim onun için değil
Sizin kargoları atıcam ladynin falan da var geldiğimden beri şey yapamadım inemedim
bu ona olurdu genelde askere gitmeden önce işe gitsin diye uyandırırdım ben onu hep bana dayı bile demişti
bu arada bugün çarşamba
leydiye ne atcan kız
amma meraklıyım
Doğum günü hediyesi almıştım bir hafta önce mi ne yani önceden aldığım bir şeyi haftalar sonra yollamak nasip olcak inşallah
o da güzelmişşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?