İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

yalakalık yapma cezandan kurtulamazsın dun yazdıklarının hepsını okudum sımdı mıcıcam kafana

kknın zıçanı

ya ben avatarını çok beğeniyorum yaa gerçekten çok komik tatlı ama artık litfen şu imzayı kaldır hiçmi hatrım yokya dilimde tüy bitti

kknın zıçanı

ya ben avatarını çok beğeniyorum yaa gerçekten çok komik tatlı ama artık litfen şu imzayı kaldır hiçmi hatrım yokya dilimde tüy bitti
kanka kaldıramam anlamıyomusun alla alla tabı senın ıhtıyaclarını karsılayan var bızım ıhtıyaclarımı nolıyyy senın haberın varmı acep
Yürü git ne yalakalık yapıcam sana dök eteğindeki taşları neme lazım sen çok dayanmaz yine gri olursun

la senı oldururum la sus la sus en son boyle dedıgınde 2 gun ban yedım

bugün biri justa sardı hakaret etti bel altı vurdu ben tabi sinirlendim justumu korudum sonra dedim aha kesin banlanıcam justta yok banlanmazsın dedi sonr onlar banlandı ben banlanmadım o kadar sasırdım ki

yahu ben sana daha güzelini bulucam hemde gif olarak bayılıcan istenmi yakuşuklu erkek gifi

bugün biri justa sardı hakaret etti bel altı vurdu ben tabi sinirlendim justumu korudum sonra dedim aha kesin banlanıcam justta yok banlanmazsın dedi sonr onlar banlandı ben banlanmadım o kadar sasırdım ki

Nerde kız görmek istiyorum bende link at link

Sen stabil kal önce benle ne alakası var

Sonra senin arlkan var deyince inanmıyorsun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…