- 19 Ocak 2012
- 28.690
- 7.343
- 198
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #43.341
napim ya öteki topikten seslenmiştim sana arada duymadın beni bende gittim dizi izleyip geldim toline sardım oda bana
ayy ben yıne neyi görmedim yapardon canım
toli sana saldırır söylim bu lafına
la şu avatarını çok mu aradın gülsemmi baksammı şaşırsammı bilemiyorum ama seviyorum
sen yokmuşsun zaten canım ozaman sonradan gelmişsin ondan
yalakalık yapma cezandan kurtulamazsın dun yazdıklarının hepsını okudum sımdı mıcıcam kafana
yalakalık yapma cezandan kurtulamazsın dun yazdıklarının hepsını okudum sımdı mıcıcam kafana
kknın zıçanı
ya ben avatarını çok beğeniyorum yaa gerçekten çok komik tatlıama artık litfen şu imzayı kaldır hiçmi hatrım yokya dilimde tüy bitti
kanka kaldıramam anlamıyomusun alla alla tabı senın ıhtıyaclarını karsılayan var bızım ıhtıyaclarımı nolıyyy senın haberın varmı acepkknın zıçanı
ya ben avatarını çok beğeniyorum yaa gerçekten çok komik tatlıama artık litfen şu imzayı kaldır hiçmi hatrım yokya dilimde tüy bitti
Yürü git ne yalakalık yapıcam sanadök eteğindeki taşları neme lazım sen çok dayanmaz yine gri olursun
bize girişmeden önce tolin antreman yapıyor
kanka kaldıramam anlamıyomusun alla alla tabı senın ıhtıyaclarını karsılayan var bızım ıhtıyaclarımı nolıyyy senın haberın varmı acep
la senı oldururum la sus la sus en son boyle dedıgınde 2 gun ban yedım
bugün biri justa sardı hakaret etti bel altı vurdu ben tabi sinirlendim justumu korudumsonra dedim aha kesin banlanıcam justta yok banlanmazsın dedi sonr onlar banlandı ben banlanmadım o kadar sasırdım ki
kanka kaldıramam anlamıyomusun alla alla tabı senın ıhtıyaclarını karsılayan var bızım ıhtıyaclarımı nolıyyy senın haberın varmı acep
la senı oldururum la sus la sus en son boyle dedıgınde 2 gun ban yedım
bugün biri justa sardı hakaret etti bel altı vurdu ben tabi sinirlendim justumu korudumsonra dedim aha kesin banlanıcam justta yok banlanmazsın dedi sonr onlar banlandı ben banlanmadım o kadar sasırdım ki
olmasssssyahu ben sana daha güzelini bulucam hemde gif olarak bayılıcan istenmi yakuşuklu erkek gifi
Nerde kız görmek istiyorum bende link at link
Sen stabil kal öncebenle ne alakası var
Sonra senin arlkan var deyince inanmıyorsun
ahahah ya sana ne diyorum bu sitede en son kayrılacak kişi bile değilim benSen stabil kal öncebenle ne alakası var
Sonra senin arlkan var deyince inanmıyorsun
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=715101&page=15yahu ben sana daha güzelini bulucam hemde gif olarak bayılıcan istenmi yakuşuklu erkek gifi
Nerde kız görmek istiyorum bende link at link
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?