- 2 Aralık 2010
- 20.686
- 467
- 448
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #43.361
Ya bi yürü git ayağına taş değse benden bilecen ne şom ağızlılığım istatik diye bişey var ve senin kk da ban istatiğine göre çok dayanmıyorsunolmasssss
benle ne alakası var la hep senın şom ağızlılıgın
ahahah ya sana ne diyorum bu sitede en son kayrılacak kişi bile değilim benadminler sevmez beni
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=715101&page=15
bu da tolinin kkda polemik arayısları
Ya bi yürü git ayağına taş değse benden bilecen ne şom ağızlılığım istatik diye bişey var ve senin kk da ban istatiğine göre çok dayanmıyorsun
Allah allah niye sevmesinler ayol sevmiyorlarda bu kayırma niyesenin gibi biri sevilmezmi hem
sen ne anlarsın la ıstatıstıkten bekretci
ay kuzum sağolYa bi yürü git ayağına taş değse benden bilecen ne şom ağızlılığım istatik diye bişey var ve senin kk da ban istatiğine göre çok dayanmıyorsun
Allah allah niye sevmesinler ayol sevmiyorlarda bu kayırma niyesenin gibi biri sevilmezmi hem
aramaya gerekmı var gelıp benı bulıyyy zaar
İstatistik dersim gayet iyidi benim
Ne oldu şu seni dava edicem medicem diyordu
ay kuzum sağolyok ya valla bak arada mecburi olan admin uye arası iletişim işte yoksa ben hiç kayrılan insan olmadım hem burada hem gercekte
ay hakıkaten ne oldu sizin iş halletiniz mi conem
edemezhakaretler karsılıklı oldugu ıcın bende onu edemem hem ıstıyosa etsın pısman degılım
aman inşallah ugrasmazsınz bu işlerle ya dava falan gerek yok
ay kuzum sağolyok ya valla bak arada mecburi olan admin uye arası iletişim işte yoksa ben hiç kayrılan insan olmadım hem burada hem gercekte
ay hakıkaten ne oldu sizin iş halletiniz mi conem
edemezhakaretler karsılıklı oldugu ıcın bende onu edemem hem ıstıyosa etsın pısman degılım
Anladım kuzumdemek ki bunlar hep tesadüf
Başın ağrımaz en azından
ya baş agrıycak bısey yok zaten o dava mava işleri oyle kolay degıl
sana gif buldum nasıl
pek cici
bızde aıle koruması var gorunmuyo gif
çok tatlı dimi
hahhaha sizde duyda inanma
valla ya babam koydurmuş
valla ya babam koydurmuş
ya şaka yapma nasıl kedi iflerini görüyosun ozaman aynı şey
niye koydurdu ki yazık adam bilmiyo demek ki sendeki potansiyelibu toli geçen gün bana ne izliyon diyodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?