İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

olmasssss

benle ne alakası var la hep senın şom ağızlılıgın
Ya bi yürü git ayağına taş değse benden bilecen ne şom ağızlılığım istatik diye bişey var ve senin kk da ban istatiğine göre çok dayanmıyorsun

ahahah ya sana ne diyorum bu sitede en son kayrılacak kişi bile değilim ben adminler sevmez beni

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=715101&page=15

Allah allah niye sevmesinler ayol sevmiyorlarda bu kayırma niye senin gibi biri sevilmezmi hem

sen ne anlarsın la ıstatıstıkten bekretci

ay kuzum sağol yok ya valla bak arada mecburi olan admin uye arası iletişim işte yoksa ben hiç kayrılan insan olmadım hem burada hem gercekte
aramaya gerekmı var gelıp benı bulıyyy zaar

ay hakıkaten ne oldu sizin iş halletiniz mi conem

İstatistik dersim gayet iyidi benim

Ne oldu şu seni dava edicem medicem diyordu

ay kuzum sağol yok ya valla bak arada mecburi olan admin uye arası iletişim işte yoksa ben hiç kayrılan insan olmadım hem burada hem gercekte

edemez hakaretler karsılıklı oldugu ıcın bende onu edememhem ıstıyosa etsın pısman degılım

Anladım kuzum demek ki bunlar hep tesadüf

edemez hakaretler karsılıklı oldugu ıcın bende onu edememhem ıstıyosa etsın pısman degılım

Başın ağrımaz en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…