- 20 Ocak 2010
- 49.925
- 197.281
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #43.661
Ahahhaha ne zaman atcaktım kız
Ameliyat öncesi ve sonrası albüm yaptım, en cıbıldak fotolarım orda
İşte çok sıkıntılı..Aynen, nemden her tarafım kesik kesik benim de
ulu orta öpme milletiAyy kıyamam yaa
İyiki dogdun canım :124: :124: :124:
hani foto nerde ben neden görmedim o küçükleriKüçük mü diye sormak istedin herhaldene alaka oğlum taş gibisin taşşşşşş
Ya ben kendimde bi değişiklik hissetmiyorumyaş 34 olsa ne olur görünüş 20li olduktan sonra biara çıplak fotolarını atıcaktın bana
Yok şu an öyle bir girişimim.
Ben olanları aktardım.
Mesajlarım tehdit içermemektedir zira ben tehditin suç olduğunu bilirim. İyi günler, bol güneşler.
Bıcı bıcı mı yapsak med ha civcivlerimizi de alalım hadi gel
ya cidden maşallah yeni aşk bol para huzur gelsin
Hemen koşup bakayimyahu bi üstsüz muhabbetimiz vardıya
ulu orta öpme milletiehlak namıs kalmadı yav
hani foto nerde ben neden görmedim o küçükleri
sende bana atsanaaaaa
at at neolur at öyle cıbıl fotolar
Gısganç gel senide öpeyimkız medgibi olsam ne cıbıl fotolar atardımda göz zevkiniz bozulur şişkoyum ben şişko :83:
Gısganç gel senide öpeyimkız medgibi olsam ne cıbıl fotolar atardımda göz zevkiniz bozulur şişkoyum ben şişko :83:
Eski halini de gördük bibi..Biraz irade biraz azimle vücut yapın belli...Bana kaya diyorsun da, senin de maya baya sağlam :)
öp öp beni öp sen
eneeeem ben sana şişko dediydim zati dansmarue nin albümde hissetmiştim
olsun ben zaten ele gelen löp etli hatun severim
zira dokanınca kemikler batıyo sonra
gördüm canım konuyu. kibledim de hemen.
ya bir şey yzacagım şimdi dayanamıyorum da umarım mune müdahale eder etmezse yazacagım da herkes görsün almasınlar öyle fiyata
bende kibledim
aynen mune birşey yapmazsa yazacağım herkes bilsin. çok akıllı. başkalarından ucuza alıp pahalıya satıyor
birde değeri o kadar sen ucuza koymuştun diyor
kanka sana en basta 40 tutyo sonra yok 50 tutuyodu ay unuttum pardon falan dedıya o da ınandırıcı gelmedı bana
adidas eşofman altı begenmiştim 20 liraya.onu alacaktm kesin. orjinal olmadığını falanda hiç söylemedi bana.en son bugün anlaştık.adidas eşofman altı birebir taklittir hiçbir farkı yoktur diyor
o beyaz üstüde 18e almışsınız 20ye verin dedim.kabul etmedi.kargoyla ona 25e gelmişmiş
ben hem onun ödediği kargoyu hemde kendi kargo paramı ödemek zorunda kalacaktım
aynen kendi kargo parasını da baskasına ödetmeye calısıyor. o parayı da nasıl yiyecekse. millet artık haram helal düşünmüyor valla cok sinir oldum bugun ona.
adidas eşofman altı begenmiştim 20 liraya.onu alacaktm kesin. orjinal olmadığını falanda hiç söylemedi bana.en son bugün anlaştık.adidas eşofman altı birebir taklittir hiçbir farkı yoktur diyor
o beyaz üstüde 18e almışsınız 20ye verin dedim.kabul etmedi.kargoyla ona 25e gelmişmiş
ben hem onun ödediği kargoyu hemde kendi kargo paramı ödemek zorunda kalacaktım
bit pazarında kuzum ya özelden yazim durKimmiş o yaa hep bahsediyosunuz merak.ediyorum
Kimmiş o yaa hep bahsediyosunuz merak.ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?