İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Ayy kıyamam yaa
İyiki dogdun canım :124: :124: :124:
ulu orta öpme milleti ehlak namıs kalmadı yav

Küçük mü diye sormak istedin herhalde ne alaka oğlum taş gibisin taşşşşşş
hani foto nerde ben neden görmedim o küçükleri

Ya ben kendimde bi değişiklik hissetmiyorum yaş 34 olsa ne olur görünüş 20li olduktan sonra biara çıplak fotolarını atıcaktın bana

sende bana atsanaaaaa

at at neolur at öyle cıbıl fotolar

Yok şu an öyle bir girişimim.
Ben olanları aktardım.
Mesajlarım tehdit içermemektedir zira ben tehditin suç olduğunu bilirim. İyi günler, bol güneşler.

Girişiminizin olmaması kendi hayrınıza . Zira ortada hiç bir şey yokken bir insana "düşük iq" lu demek hakaret ve tahrik unsurudur. Olayı ve hakareti başlatan siz olduğunuz için girişimler karşılıklı olur..

Sülale hukukçu olduğu için az biraz bilgim bulunmaktadır bu konularda sayın arkadaşım, dilerseniz özelden devam edebiliriz zira konu geriliyor.

Bıcı bıcı mı yapsak med ha civcivlerimizi de alalım hadi gel

Civcivlerimi yönetim yedi

ya cidden maşallah yeni aşk bol para huzur gelsin

Amin canımın içi, bilmukabele

ulu orta öpme milleti ehlak namıs kalmadı yav

hani foto nerde ben neden görmedim o küçükleri

sende bana atsanaaaaa

at at neolur at öyle cıbıl fotolar

Gısganç gel senide öpeyim kız medgibi olsam ne cıbıl fotolar atardımda göz zevkiniz bozulur şişkoyum ben şişko :83:

Gısganç gel senide öpeyim kız medgibi olsam ne cıbıl fotolar atardımda göz zevkiniz bozulur şişkoyum ben şişko :83:

öp öp beni öp sen

eneeeem ben sana şişko dediydim zati dansmarue nin albümde hissetmiştim

olsun ben zaten ele gelen löp etli hatun severim

zira dokanınca kemikler batıyo sonra

Eski halini de gördük bibi..Biraz irade biraz azimle vücut yapın belli...Bana kaya diyorsun da, senin de maya baya sağlam :)

alt yapı iyide ben gafama edeyim napayım

öp öp beni öp sen

eneeeem ben sana şişko dediydim zati dansmarue nin albümde hissetmiştim

olsun ben zaten ele gelen löp etli hatun severim

zira dokanınca kemikler batıyo sonra

Fotolarıma bak görürsün süper elegelirim ben kemik nerdeee bulmak ićin akut lazım

gördüm canım konuyu. kibledim de hemen.
ya bir şey yzacagım şimdi dayanamıyorum da umarım mune müdahale eder etmezse yazacagım da herkes görsün almasınlar öyle fiyata

bende kibledim
aynen mune birşey yapmazsa yazacağım herkes bilsin. çok akıllı. başkalarından ucuza alıp pahalıya satıyor
birde değeri o kadar sen ucuza koymuştun diyor

bende kibledim
aynen mune birşey yapmazsa yazacağım herkes bilsin. çok akıllı. başkalarından ucuza alıp pahalıya satıyor
birde değeri o kadar sen ucuza koymuştun diyor

kanka sana en basta 40 tutyo sonra yok 50 tutuyodu ay unuttum pardon falan dedıya o da ınandırıcı gelmedı bana

kanka sana en basta 40 tutyo sonra yok 50 tutuyodu ay unuttum pardon falan dedıya o da ınandırıcı gelmedı bana

adidas eşofman altı begenmiştim 20 liraya.onu alacaktm kesin. orjinal olmadığını falanda hiç söylemedi bana.en son bugün anlaştık.adidas eşofman altı birebir taklittir hiçbir farkı yoktur diyor
o beyaz üstüde 18e almışsınız 20ye verin dedim.kabul etmedi.kargoyla ona 25e gelmişmiş
ben hem onun ödediği kargoyu hemde kendi kargo paramı ödemek zorunda kalacaktım

Kimmiş o yaa hep bahsediyosunuz merak.ediyorum

bu albüme koyduğun pembe gibi istiyorsan flormar terracota 41 numara allık alacaksın. seftali tonlarda ışıltılı istiyorsan 43 numara
yok ben bronz istiyorum diyorsan flormar terracota powder 25 ,26 yada 22 numara pudralardan birini al.
pudra dediğime bakma allık bunlar. ama pudra dye geçiyor

aynen kendi kargo parasını da baskasına ödetmeye calısıyor. o parayı da nasıl yiyecekse. millet artık haram helal düşünmüyor valla cok sinir oldum bugun ona.
Kimmiş o yaa hep bahsediyosunuz merak.ediyorum
bit pazarında kuzum ya özelden yazim dur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…