- 23 Ekim 2009
- 18.527
- 3.908
- 773
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #43.681
aynen kendi kargo parasını da baskasına ödetmeye calısıyor. o parayı da nasıl yiyecekse. millet artık haram helal düşünmüyor valla cok sinir oldum bugun ona.
bit pazarında kuzum ya özelden yazim dur
bu albüme koyduğun pembe gibi istiyorsan flormar terracota 41 numara allık alacaksın. seftali tonlarda ışıltılı istiyorsan 43 numara
yok ben bronz istiyorum diyorsan flormar terracota powder 25 ,26 yada 22 numara pudralardan birini al.
pudra dediğime bakma allık bunlar. ama pudra dye geçiyor
mune birşey yaparmı ki
benimi kandırıyon safmı gördün
aslında hepsinden istiyorumda bütçeyi sarsmamak lazım
bilemiyorum şeftali daha hoş olur sanki :26:
alıntı yapsana yaa bizde bekliyoruz burda cevap vercen diye allam yarebbim yaa
benimi kandırıyon safmı gördün
aslında hepsinden istiyorumda bütçeyi sarsmamak lazım
bilemiyorum şeftali daha hoş olur sanki :26:
alıntı yapsana yaa bizde bekliyoruz burda cevap vercen diye allam yarebbim yaa
siteye girdi mune ama yazmamıs konuya.
aynen kendi kargo parasını da baskasına ödetmeye calısıyor. o parayı da nasıl yiyecekse. millet artık haram helal düşünmüyor valla cok sinir oldum bugun ona.
bit pazarında kuzum ya özelden yazim dur
aman bit pazarnda kadının teki
belkide öyle bir kural yoktur sitede
oh valla ya. bu tolin 25e nike aldı ona kaç paraya patladı kargoydu falan 20ye koydu geri bit pazarına ona olmadığı için.
ben 10 liraya ceket almıştım 5 liradan sattım.
üstüne kar koymak nedir ya.birde başkasından aldığını hiç söylemiyor. sanki kendi ürünüymüş gibi cevaplıyor.
Selam
abla 20 lik diş hakkında ne düşünüyorsun doktor cerrahi müdahale lazım dedi, sence gerekli mi yoksa çıkar mı beklesem?
ablam bu dedklerimi yaz
git bak hatta dene hangisini begenrsen onu al
bak şeftali tonlu ışıltılı.43 no dediğim bu
https://www.google.com.tr/search?q=...%2Fforum%2Fviewtopic.php%3Fp%3D650859;262;320
çok doğal durmuş.
kargo parasını çıkaracak ya işte sanki onun ödediği kargo parasından sana neyse artık.
5liranın peşine düşüyor insanlar. gerçi mune konussa ne diyecek ürünleri haksızca satmayın mı diyecek. zaten konusan herkese çat çat vermiş cevabı.ben yazarsam kesın banlanırım.
kargo parasını çıkaracak ya işte sanki onun ödediği kargo parasından sana neyse artık.
5liranın peşine düşüyor insanlar. gerçi mune konussa ne diyecek ürünleri haksızca satmayın mı diyecek. zaten konusan herkese çat çat vermiş cevabı.ben yazarsam kesın banlanırım.
Yine ne oldu yahu...
anneler günü indiriminden al
bütçeni sarsma
sorma ben yine sinirlenecek bir şey buldumbit pazarında biri baskasından 18e aldıgı ürünü 30a kakalamaya çalıstı sebep de alırken ödediği kargo parasını cıkarmak
hani indirim nerdeymiş nezamanmış
ilginç olaylar olunca insan bi haber verir
bizde insanık
hani indirim nerdeymiş nezamanmış
ilginç olaylar olunca insan bi haber verir
bizde insanık
yavrım ben dişçimiyim bebem
neyse hadi çok çektim ben bu dişlerden anlatayım bari ama kafa buluyosan yeminlen elimde kalırsın
gerekli yavrım müdehale benim çürüdü ikisinide geçen sene aldırdım neler çektiğimi ben bilirim ağrı yapmadan aldırmadan gerekir banada cerrahi müdehale dediler ama dişçi sağlamsa pırt diye alıveriyo benimki öyleydi
yardımcı olabildimmi bebem sor bakim daha ne derdin var:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?