- 23 Ekim 2009
- 18.527
- 3.908
- 773
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #43.701
hani indirim nerdeymiş nezamanmış
ilginç olaylar olunca insan bi haber verir
bizde insanık
:))) yok kafa bulmuyorum acile gittim mecburen 3 gündür çekiyorum ağrıyo1 çürük 1 20 lik diş ikisi bir arada ziyaretime gelmişler:18: tam çıkmamış benimki işte anlayamadım bende, burada yapamıyorlarmış başka yere gitmem lazım o yüzden sordum :) teşekkür ederim
İçine gömülü mu büyümüş kız
İçine gömülü mu büyümüş kız
sana yazıcam özelden
ondan birşey alma ve takas yapma
biraz çıkmış biraz çıkmamış tam gömülü değil ama cerrahi müdahale dedikorktum bende bi sorayım dedim yanağım şiş benimki dalga geçti gıcık uzaylı gibi oldun dedi
Bi de ürünleri sattığım kız çıkıyormuş aboooooooooooooooooooowwwwwwwwwww
biraz çıkmış biraz çıkmamış tam gömülü değil ama cerrahi müdahale dedikorktum bende bi sorayım dedim yanağım şiş benimki dalga geçti gıcık uzaylı gibi oldun dedi
ben haber etmeden dalıyorum genelde sonra bir bakmıssın rengi banlı
Sen eksik kaldın bal kabağıııııı
:))) yok kafa bulmuyorum acile gittim mecburen 3 gündür çekiyorum ağrıyo1 çürük 1 20 lik diş ikisi bir arada ziyaretime gelmişler:18: tam çıkmamış benimki işte anlayamadım bende, burada yapamıyorlarmış başka yere gitmem lazım o yüzden sordum :) teşekkür ederim
anneler günü geliyo ya
watsons gratis odak gibi yerler yüzde 40 yüzde 50 indirime giriyor
o zaman al
işte benim ki yamuk biraz :18: sorunsuz hallolur umarım :/Valla ben sorunsuz çıkardım o dişleri..
Yandan yerine oturdu.
Hiçte doktora gitmedim.
benimkinede öyle dedihatta normal diş doktoru alamaz. çene cerrahisine gitceksn dedi
işte benim ki yamuk biraz :18: sorunsuz hallolur umarım :/
evet banada öyle dedi, diş fakültesine git dedi :/ ağrı kesici aldım ağrı yok en azından şu an:)
beraber banlanırık
insanmısın sen yaaa insanmısın sen şimdialın bunu başımdan
geçmiş olsun kuzum seninki farklıymış seninkine gömük diş deniyo annem evet onu operasyonla alıyolar muhtemelen üniv hastanesine sevkederler özelde yapmıyolar canım ihmal etme diş ağrısı zordur çok hemderica canım
bi bakayım oralara :26:
benmde bir ara çok agrıyordu sürekli apse yapıyordu
şu an bir sorun yok bakalım bekletebildiğim kadar bekletmeyi düşünüyordum
yalnız gerçekten çenede yer yoksa o zaman diğer dişlerin düzeninide bozmaya başlıyormuş bu 20likler
o yüzden korktum. bir ara cesaretimi toplayıp aldırmayı düşünüyorum.
işte benim ki yamuk biraz :18: sorunsuz hallolur umarım :/
evet banada öyle dedi, diş fakültesine git dedi :/ ağrı kesici aldım ağrı yok en azından şu an:)
geçmiş olsun sana dabende aldırayım en iyisi ağzımı açamıyorum resmen :/ ötekiler de bi sıkıntı yok benim tek diş:18: yapmak zorundayım.
Olur kuzum .
Valla benimkinin dişi kırılmıştı.
Kök bildiğin damağının içinde kalmış.
Yani tutulabilecek bir kısmı bile yoktu düşün.
İğneyle biraz arası yok. 5 tane iğne vurulunca anca uyuşuyor çenesi. Doktor bile hayret etti.
Hayatımda böyle uyuşma problemi çeken bir hasta ile karşılaşmadım demişti.
5 tane iğne vuruldu. Sonra sorunsuz hemen hallettiler.
Seninkini hayli hayli yaparlar.. geçmiş olsun kuzum..
teşekkür ederimm
hadi sen aldır birşey olmuyorsa bende aldırayım
40 kere çekeceğime 1 kere çekerim ağrıyı kurtulurum :/ çok sinir bozucu gerçekten. Sağol canımmsize de geçmiş olsun
Eki Görüntüle 1100422
korkma canım sorun olmaz onlar ne dişler çekiyo
ama buaralar fazla kola kahve içme uyuşma problemi yaşama öyle duymuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?