- 20 Ocak 2010
- 49.925
- 197.286
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #44.001
tamam rengına eger soyledıklerınde samımıysen ve vicdanın rahatsa tamam ben haksızım o zaman kusura bakma ama ben artık gercektne kım gercek yazıyo kım yalan yazıyo anlamıyorum dun bana farzetkıde yazılanlar o kadar zoruma gıttıkı ben bırısı sana desekı sen boyle devam edersen kpss yı kazanamzsın şebek gıbı dolanıyosun ortada dese bende o kişiyi pohpohlasam sonra o kısı sana sana yazmadım dıye mesaj atsa sen bıdaha bırıne guvenıp ınanırmısın allah aşkına cevap ver?ebedi size o bedduaları ettıgınde hepımız repledık orda ama bana yazılanlardan sonra o kişi pohpohlandı e pohpohlanıyosa pohpohlayana gule gule derım o zaman
koyduğu smillara bak hele Allah ne yapmasın seni
anladım canım konunun detayını bilmediğim için yorum yapmayacağım ama benim kk da tanıdığım ilk dostlarımdan marga o yüzden detaylı bilsem onu korur ve savunurdum
tolin yemin olsun benım söylediklerimde tek yalan yoktur. ben sizin arkanızda br kötü söz etmemişim şimdiye kadar git benı tanıyan kim varsa sor. ben arkadaslarımın arkasından konusup iş çevirmem asla.
bak ne diyorum sizin tartısmanızı ben görmedim senın beni sildiğini farkendınce sonra baktım son yorumlarınıza falan ama sen durduk yerde harcadın beni.
alone sana beddua ettıyse neden gidip onunla konusmuyorsun sebebını ?
Allah razı olsun canım . Ama korunacak bir olay yok
Neyse artık ..
Senin annenle ne sıkıntıların var öyle..
heralde bunu bana diyorsun ama sana alon ne yazmış ondan haberim yok keşke bilsemde neden bahsettiğini şaşkın şaşkın bakmasan ekranaayrıca biraz önce sizde birinden bahsediyodunuz reci üstüne alındı sende alonun yazdığını üstüne alınmışsın en azından benim beğendiğimin senle hiç alakası yok özel hayatıyla alakalı bi önce yazdığıda silinmiş onuda görmedim zaten
buarada her gece yaptığımız geyiği yaptık hiç gitmediği bi topiğe gitmiş ben geldim demişti bende burda ne işin var topiğe gel dedim bunu bile sana bi gönderme olarak algılamışsın ama ben okadar detaylı düşünmüyorum mağlesef
Selam vereceğim vermelimiyim vermemelimiyim bilemedim.Arkadaşlar napıyorsunuz allahaşkına :26:
hiç sorma kuzum ya Rabbim bana da bir yol göstersin inşallah dua edin olur mu?
tek sorunum bu olsun da annem yanımda olsun hep
aleykum selam bacım ne demek o bilememek falan gel hoşgeldin
tamam eger oyleyse ozur dılerım ben ozur dılemıycek kadar egosu yuksek bı ınsan degılım
ama hakver butun guvenım kırıldı cunku bıbıden boyle davranışlar beklemzdım demekkı tanıyamamışız bızım hatamız
alone soruyorum yok sana yazmadım dıyo yahu ben saf mıyım bellı bana yazmıssın ıste dıyorum hala dıyo yok sana yazmadım e napıyım yanı ınkar edıyo
ay evet bende okudum uzuldum ya valla alah yardımcın olsun
Hayır ondan değil şaşkınlığım,bibi yazmıştı muhteşem yüzyıl toğinede oradan gördüm sohbete gel nerdesin felan deyince bende gideyim iki güzel konuşalım eğlenelim dedim ama bir şeyler ters gitmiş buralarda
silinmiş olanı bilmem görmedim ama ikinci yazdığını biz özelde bile konuştuk kimle alakalı olduğunu sor herşeyi nasıl anladığını gör özel hayatıyla ilgili olduğundan burda yazamıyorum doğal olarak ama senin zaten inanasın olmadığından boşuna yazıyorum çünkü biliyorum birine tavır aldığında ne yazarsa yazsın farketmiyor her yaptığı sana gibi algılıyorsun
amamn yıvrım ters düz geçti gitti boşvernasılsın ne yapıyosun
o değil millete iyi eğlence cıktı sacmasapan konusur şimdi bizi sevmeyenler.
neyse
tolin yemin olsun benım söylediklerimde tek yalan yoktur. ben sizin arkanızda br kötü söz etmemişim şimdiye kadar git benı tanıyan kim varsa sor. ben arkadaslarımın arkasından konusup iş çevirmem asla.
bak ne diyorum sizin tartısmanızı ben görmedim senın beni sildiğini farkendınce sonra baktım son yorumlarınıza falan ama sen durduk yerde harcadın beni.
alone sana beddua ettıyse neden gidip onunla konusmuyorsun sebebını ?
al işte alttan alıyorum cevap yok uste cıkıyorum uste cıkıyosun dınlemıyosun dıye sitemler havada ucusuyo neyse öff tamam ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?