• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Canim 6haftada basliyor 13 haftaya kadar devam ediyor ama sonrasi bunyeye kalmis kimisi doguma kadar devam ediyor kesinlikle ole bilgilenmek lazim ole paldir kuldur olmuyor

Bence de. Sonra bilmeden bebeğe zarar veriyor insan.
O yüzden hamilelik hakkında bilgi sahibi olmak lazım. İlla hamile kalınca değil tabi , ufak tefek önemli bilgileri şimdiden öğrenmek gerek.Tabi sen anne oldun artık.Şuan öğreniyorsundur.Ben bizim için konuşuyorum :9::9::9:
Günaydın canın sen bebeşin nasılsınız bakayım bugün =)

Iyi bende bugun erkenciyim bende fena degilim bugun iste bebeis kipirdastikca rahatsiz ediyo merak etme ben sizinle tecrubelerimi paylasirim :1:

Aynen aynen anlat bize bizde öğrenelim.Allah nasip ederse anne olduğumuzda sana bol bol dua ederiz. O demişti şunu yap demişti falan deriz..:52:

Tekmeli anneni afffferinnnnn sanaaaaaaaa bebiş ya tuttum bunu :emir_bebek: hadi bi tekme daha :emir_bebek:

Aynen aynen anlat bize bizde öğrenelim.Allah nasip ederse anne olduğumuzda sana bol bol dua ederiz. O demişti şunu yap demişti falan deriz..:52:

Tekmeli anneni afffferinnnnn sanaaaaaaaa bebiş ya tuttum bunu :emir_bebek: hadi bi tekme daha :emir_bebek:

Kiz daha tekmelemiyor bacaciklari daha olmadi ama kipirdak bisi dun ultrasonda bakarken kipirdasip duruyodu hareketli olcak belli :emir_bebek:

Kiz daha tekmelemiyor bacaciklari daha olmadi ama kipirdak bisi dun ultrasonda bakarken kipirdasip duruyodu hareketli olcak belli :emir_bebek:

Ama altta ki açıklamada kasları gelişiyor hareket ettirebiliyor diyo.
Ay bu bebek nasıl oluşuyor ya:52::52::52:
Şimdi bu bebeğin kalp atışları başlamadı mı ? bacakları oluşmadan kalp atışından nasıl haberdar oluyorlar peki ? Biri bana anlatsın şunu :52::52::52::52::52:

Ama altta ki açıklamada kasları gelişiyor hareket ettirebiliyor diyo.
Ay bu bebek nasıl oluşuyor ya:52::52::52:
Şimdi bu bebeğin kalp atışları başlamadı mı ? bacakları oluşmadan kalp atışından nasıl haberdar oluyorlar peki ? Biri bana anlatsın şunu :52::52::52::52::52:

Canim benim ilk kalp oluyor organ olarak 6haftada normal bi bebegin kalbi atmaya baslar simdi yavas yavas kaslari olusuyor buda onun hareket etmesini sagliyor kalp atışları bizimkinden daha hizli oluyor gormen duyman lazim gumbur gumbur ben dun kapida bekliyodum icerde bi kadn cihaza bagliydi bebegin kalbi sanki midemde atiyo gibi geldi :60:

bu canım nasıllll :16::16:

$10325649_616710325091748_3320054008591063154_n.webp

Canim benim ilk kalp oluyor organ olarak 6haftada normal bi bebegin kalbi atmaya baslar simdi yavas yavas kaslari olusuyor buda onun hareket etmesini sagliyor kalp atışları bizimkinden daha hizli oluyor gormen duyman lazim gumbur gumbur ben dun kapida bekliyodum icerde bi kadn cihaza bagliydi bebegin kalbi sanki midemde atiyo gibi geldi :60:

Hahahaha o zaman sen bu ramazanda bebeğinin kalp atışlarıyla kalkarsın sahura.. :33::33::33::33:

Eh yani öyle yapabilirdi doğru söylüyorsun..
Çekingen dedin acaba babandan dolayı mı bu kadar tepkisiz kalıyor..

Asiri utangaç konuşurken yüzüme bile bakamadi.
Olabilir hiçbir fikrim yok ama cok kotu oldm .. bu kadar değersiz değilim yani sok olduk arkadaşımla.
Yine diyorum acaba gormemis olabilir mi bnm babam hic bakmaz mesaja falan.

Bi kac saat snra ondan hoslndgmi belirtn mesaj aticm zaten rezil oldum fazlada olamam ..:5:

Back
X