- 25 Mart 2014
- 4.535
- 2.573
- 178
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #46.801
Hahaha çok tatlılar yaaa :):):)
Maşallah
Hazır cevap zeki bir oğlun var
21.Senin
Maşallah
Hazır cevap zeki bir oğlun var
21.Senin
Ben sahur falan yapıcam 4 te anca uyurumHic uykum yok ya..ama uyumalıyım başım agrio
Allah bize de nasip etsinçoook
evet Maşallah dillidir
Bende 21hangi ay :)
Ben sahur falan yapıcam 4 te anca uyurumEğer gidiyorsan iyi geceler tatlım
Allah bize de nasip etsin
Mart :)
Ya öncelikle iyi geceler bu siteye yeni üye oldum sayılır uzun zamandır takip ediyofum ama her neyse işte tam olarak nasıl kullancagımı bilmiyorum on yedi yaşındayım ve arkadaşım olsun istiyorum küçük oldugum için büyük ihtimalle cevap sayısı az olucak ama inşallah benm yaşımda olan vardır olmasa bile birileriyle konuşmak istiyprum
Çok teşekkür edeeim çok mutlu oldum siz kaç yaşındasınız :)
Ozaman sen benden iki ay büyüksün:)
Ya öncelikle iyi geceler bu siteye yeni üye oldum sayılır uzun zamandır takip ediyofum ama her neyse işte tam olarak nasıl kullancagımı bilmiyorum on yedi yaşındayım ve arkadaşım olsun istiyorum küçük oldugum için büyük ihtimalle cevap sayısı az olucak ama inşallah benm yaşımda olan vardır olmasa bile birileriyle konuşmak istiyprum
hataydan siz nerdensiniz bu arada ilk defa bi sitede nerden geldiğimi rahatça açıklıyorum aslında bi önemi yok ama insan korkuyo :) bu arada sen dememe sakınca yok dimii çok kasıntı oldu böyleRicaaa :)) Ben 21 yaşındayım. :) neredensin ?
hataydan siz nerdensiniz bu arada ilk defa bi sitede nerden geldiğimi rahatça açıklıyorum aslında bi önemi yok ama insan korkuyo :) bu arada sen dememe sakınca yok dimii çok kasıntı oldu böyle
kaç yıldır ve almanca biliyo musunHaklısın bi önemi yokta işte sohbet olsun diye :) korkma adresini açıklamıyorsunki, sen diye bilirsin tabiki problem yok. Ben almanyada yaşıyorum.
kaç yıldır ve almanca biliyo musun
türkiyede bulundun mu hiçAlmanyada doğdum, evet almancam türkcemden çok daha iyidir. Hayatımda hiç türkçe ders görmedim.
ne yeni burcu ya değişmem ben ne alakaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yaaaaaaaaaaYeni burç cıkmış bak en altta sen degiştin mi canim. Ben özelliklerim pek uymuyo koça. Ben bildigin yillardır bogayım ya :):)
Geçen hafta istanbuldaydım, bayramdan sonrada ordayım, normalinde senede bi, yada iki senede bi geliyoruz. Türkiye gibisi yok :) sen yurtdışına gittinmi hiç ?türkiyede bulundun mu hiç
ya hayır ama gitmeyi çok istiyorum umarım üniversitede giderim iyi bi üniversite kazanıp gitmek istiyorum her yeri dolaşmak istiyorum yani almanya da bunlara dahil inşallah olur :) akrabaların mı varGeçen hafta istanbuldaydım, bayramdan sonrada ordayım, normalinde senede bi, yada iki senede bi geliyoruz. Türkiye gibisi yok :) sen yurtdışına gittinmi hiç ?
ya hayır ama gitmeyi çok istiyorum umarım üniversitede giderim iyi bi üniversite kazanıp gitmek istiyorum her yeri dolaşmak istiyorum yani almanya da bunlara dahil inşallah olur :) akrabaların mı var
hataydan siz nerdensiniz bu arada ilk defa bi sitede nerden geldiğimi rahatça açıklıyorum aslında bi önemi yok ama insan korkuyo :) bu arada sen dememe sakınca yok dimii çok kasıntı oldu böyle
ne yeni burcu ya değişmem ben ne alakaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?