İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Ya öncelikle iyi geceler bu siteye yeni üye oldum sayılır uzun zamandır takip ediyofum ama her neyse işte tam olarak nasıl kullancagımı bilmiyorum on yedi yaşındayım ve arkadaşım olsun istiyorum küçük oldugum için büyük ihtimalle cevap sayısı az olucak ama inşallah benm yaşımda olan vardır olmasa bile birileriyle konuşmak istiyprum

Selam :) senin yaşında değilim ama olsun, yaz gitsin :)

Ozaman sen benden iki ay büyüksün:)

Hoşgeldin
Yaşın bir önemi yok

hataydan siz nerdensiniz bu arada ilk defa bi sitede nerden geldiğimi rahatça açıklıyorum aslında bi önemi yok ama insan korkuyo :) bu arada sen dememe sakınca yok dimii çok kasıntı oldu böyle

Haklısın bi önemi yokta işte sohbet olsun diye :) korkma adresini açıklamıyorsunki, sen diye bilirsin tabiki problem yok. Ben almanyada yaşıyorum.

Geçen hafta istanbuldaydım, bayramdan sonrada ordayım, normalinde senede bi, yada iki senede bi geliyoruz. Türkiye gibisi yok :) sen yurtdışına gittinmi hiç ?
ya hayır ama gitmeyi çok istiyorum umarım üniversitede giderim iyi bi üniversite kazanıp gitmek istiyorum her yeri dolaşmak istiyorum yani almanya da bunlara dahil inşallah olur :) akrabaların mı var

hataydan siz nerdensiniz bu arada ilk defa bi sitede nerden geldiğimi rahatça açıklıyorum aslında bi önemi yok ama insan korkuyo :) bu arada sen dememe sakınca yok dimii çok kasıntı oldu böyle

Baslarda bende böyleydim. Ama gereksiz kasıyor insan kendini.. Hosgeldiniz : )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…