- 29 Şubat 2012
- 61.511
- 62.450
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #46.821
Ben sahur falan yapıcam 4 te anca uyurumEğer gidiyorsan iyi geceler tatlım
Allah bize de nasip etsin
Mart :)
Ya öncelikle iyi geceler bu siteye yeni üye oldum sayılır uzun zamandır takip ediyofum ama her neyse işte tam olarak nasıl kullancagımı bilmiyorum on yedi yaşındayım ve arkadaşım olsun istiyorum küçük oldugum için büyük ihtimalle cevap sayısı az olucak ama inşallah benm yaşımda olan vardır olmasa bile birileriyle konuşmak istiyprum
İnşallah :) aynen akrabalarda var iki tarafta, bende TRye dönmeye düşünüyorum
Hık pık zık dedim gittim pat diye günaydın canımm. Yagmur yagdı buraya. Serinldik bugunnn. Ay kendime gelemedim. Gözümü açamadım
Bende 5 te yattim. Annem aradi gece illa gel bayramda illa gel. Gitmeyecektim cok ozlesem de. Baktim otobusler dolu ucak cok pahali falan :)
Gunaydiinn canim
Bende 5 te yattim. Annem aradi gece illa gel bayramda illa gel. Gitmeyecektim cok ozlesem de. Baktim otobusler dolu ucak cok pahali falan :)
Gunaydiinn canim
Erken gidemem bayramdan onceki hafta sinavlar var ki benimki 20sinde gelecek ben zaten o yuzden dondum. Ondan yaz okulu cekiyorumErken gitme durumun yok mu =) Gerçi daha yeni geçmedin mi yahu sen oraya.. Günaydın canım
Ooo iyii iyiBu şampuanı cidden çok seviyorum yaaaaaasaçlarım eski haline döndü. parlak ve simsiyahlar..
Erken gidemem bayramdan onceki hafta sinavlar var ki benimki 20sinde gelecek ben zaten o yuzden dondum. Ondan yaz okulu cekiyorum
Ooo iyii iyi
Hımmmmmmm artık okul bittikten sonra gidersin sende...
Lan tıpçı senibeni bi muayene et bakayım kafamda sorun var mı bi bak
Onun icin tipci olmaya gerek yok cevap veriiiyorum eeeevvveeet
Tut biraz kendiniDün anladın demi sorunlu olduğumu diyorum kendime bu kadar belli etme kızım diye de, laf geçiremiyorum bir türlü kendime..
Seni de seninkiseni askerin tutsun
Seni de seninki
Ayyy inşallah haftaya bugün bu saatte Ankarada olacağım
Kız sen yurt dısından mıydın :) nerden canımm :)
Aynen cnm :) almanyadan
İnsallah canim. Birşey kalmadı.. : ) o evine gecicek demi ? Evi okudugun yerdeydi yanlıs hatirlamiyorsam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?