- 19 Ocak 2014
- 2.821
- 4.195
- 448
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #46.841
Kenksssss!Gece boşsan geleyim telefondan..
Kenksssss!
Yokluğum hissedilmemiş gibi.Hooop :):):):):)
Yokluğum hissedilmemiş gibi.
Azıcık öyle oldu. :) Gördüğüme göre koyu bir beşiktaşlısın. Erkek arkadaşım da öyle ama çok çok aşırı ya çok.Pazar ya geziosundur diye düsünmustum benyanlis mi dusunmusum
Azıcık öyle oldu. :) Gördüğüme göre koyu bir beşiktaşlısın. Erkek arkadaşım da öyle ama çok çok aşırı ya çok.
Fenerbahçe. Bu onun canını çok sıkıyor. En büyük hayali Beşiktaşlı olmam. Komik görünebilir ama çok ayrılma noktasına geldik. Şaka gibi bana fazla çocukça geldi hep. Odasında Beşiktaş'tan hariç tek şey benim fotoğraflarım geri kalan her şey Beşiktaş, istisnasız.Benimkide koyu bi taraftardir. Öyle böyle degil hemde.. sen hangi takımlısin :):)
Fenerbahçe. Bu onun canını çok sıkıyor. En büyük hayali Beşiktaşlı olmam. Komik görünebilir ama çok ayrılma noktasına geldik. Şaka gibi bana fazla çocukça geldi hep. Odasında Beşiktaş'tan hariç tek şey benim fotoğraflarım geri kalan her şey Beşiktaş, istisnasız.
Aynen ya.. Yazlığa gidiyorlar oraya bile bayrak bir de uyurken başucuna koyacağı bir şey götürüyor yoksa uyuyamıyor. :) Biz daha izlemeden giriyoruz birbirmize. Dedim ya kaç kere kopma noktasına geldik gerçekten ayrılıyorduk. Dışarıdan biri görse güler yani ama trajikomik. :26:Benimkide öyle. Bardaklari yatak örtüsü takimlari aksesuarlar tablolar vs hepsi beşiktaş : ) ama bende beşiktaşlı oldugum icin sıkıntı olmadı.. : ) fener beşiktaş maclarini birlikte izlemeyin sizbirbirinizi yersiniz
Aynen ya.. Yazlığa gidiyorlar oraya bile bayrak bir de uyurken başucuna koyacağı bir şey götürüyor yoksa uyuyamıyor. :) Biz daha izlemeden giriyoruz birbirmize. Dedim ya kaç kere kopma noktasına geldik gerçekten ayrılıyorduk. Dışarıdan biri görse güler yani ama trajikomik. :26:
selamm bende geldim
Olayın içinde olmama rağmen ben daha inanamıyorum ya. Ben nasıl karım Fenerbahçeli derim diyor. Sen mükemmelsin der hep devamı bir ama. Bir insan körü körüne bu kadar da bağlı olmaz ki.İnaniyorum yahu. Bi keresinde ben kanalları zaping yaparken başka bir takımın kanalında durup futbol hberlerine bakiyordum. Girdi salona. Napiosun sen dedi. Bjk tv varken burayamı bakiosun falan dedi ciddi ciddi de
Gece boşsan geleyim telefondan..
Hoşgeldinnn ay bana klausun kiz kardesini hatirlattin :):)
Olayın içinde olmama rağmen ben daha inanamıyorum ya. Ben nasıl karım Fenerbahçeli derim diyor. Sen mükemmelsin der hep devamı bir ama. Bir insan körü körüne bu kadar da bağlı olmaz ki.
Canim yeni gordum arkadasimdayim da
o yüzden adım rebekah zaten
Hep gez hep gez aaaaa şafak attıralım haydee
çoook teşekkrü ederim işte bu siteyi bu yüzden seviyoruuum :)Yaşın ne önemi var canımm.. : ) biz arkadaşın oluruz geeelll.. :):):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?