İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Benimkide koyu bi taraftardir. Öyle böyle degil hemde.. sen hangi takımlısin :):)
Fenerbahçe. Bu onun canını çok sıkıyor. En büyük hayali Beşiktaşlı olmam. Komik görünebilir ama çok ayrılma noktasına geldik. Şaka gibi bana fazla çocukça geldi hep. Odasında Beşiktaş'tan hariç tek şey benim fotoğraflarım geri kalan her şey Beşiktaş, istisnasız.

Benimkide öyle. Bardaklari yatak örtüsü takimlari aksesuarlar tablolar vs hepsi beşiktaş : ) ama bende beşiktaşlı oldugum icin sıkıntı olmadı.. : ) fener beşiktaş maclarini birlikte izlemeyin siz birbirinizi yersiniz

Aynen ya.. Yazlığa gidiyorlar oraya bile bayrak bir de uyurken başucuna koyacağı bir şey götürüyor yoksa uyuyamıyor. :) Biz daha izlemeden giriyoruz birbirmize. Dedim ya kaç kere kopma noktasına geldik gerçekten ayrılıyorduk. Dışarıdan biri görse güler yani ama trajikomik. :26:

İnaniyorum yahu. Bi keresinde ben kanalları zaping yaparken başka bir takımın kanalında durup futbol hberlerine bakiyordum. Girdi salona. Napiosun sen dedi. Bjk tv varken burayamı bakiosun falan dedi ciddi ciddi de

İnaniyorum yahu. Bi keresinde ben kanalları zaping yaparken başka bir takımın kanalında durup futbol hberlerine bakiyordum. Girdi salona. Napiosun sen dedi. Bjk tv varken burayamı bakiosun falan dedi ciddi ciddi de
Olayın içinde olmama rağmen ben daha inanamıyorum ya. Ben nasıl karım Fenerbahçeli derim diyor. Sen mükemmelsin der hep devamı bir ama. Bir insan körü körüne bu kadar da bağlı olmaz ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…