- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #46.861
hoşbuldum :) siz nerdenBaslarda bende böyleydim. Ama gereksiz kasıyor insan kendini.. Hosgeldiniz : )
temelli mi dönüceksinİnşallah :) aynen akrabalarda var iki tarafta, bende TRye dönmeye düşünüyorum
selamm bende geldim
temelli mi dönüceksin
Yaş kaç canım evli bekar ?:)
oyy 20 kasım 2013 ten beri lafın belinimi kırıyonuzz
21 şuan bekar ama yakında değişebilir :) sen cnm ?
Allah nasip ederse :) bıktım almanlardan birde arjantine karşı kazandılar futbolda iyice şımardılar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
7gundur ilk defa aksam ciktim bee ne gezmesi
Safak beeeş
Kardeş yuvamız bozulacaktı bu takım aşkına. :))Takım aşkı cidden başka oluyor ama :):):):)
Kardeş yuvamız bozulacaktı bu takım aşkına. :))
Erkek arkadaşı senin gibi aşırı fanatik Beşiktaşlı olmayan biri de anlamazdı. Herkes çok saçma seven insanlar bunun için mi ayrılır tarzı yorumları gördükçe artık ban üzerine ban yerdim.Allah korusun ama bdv de en ilgi çekici konu olurdu ..tavan yapardı mesajlar
Erkek arkadaşı senin gibi aşırı fanatik Beşiktaşlı olmayan biri de anlamazdı. Herkes çok saçma seven insanlar bunun için mi ayrılır tarzı yorumları gördükçe artık ban üzerine ban yerdim.
Niye inanmayayım? Benimki de öyle. Bir de ortaokul arkadasım kendisi Beşiktaşlı olmayan kızlarla çıkmazdı.Şimdi bir şey anlatacağım ama yuh diyeceksin. Bende eskiden farklı bir takımdan insanı arkadaşlığıma kabul etmezdim.Büyüdükçe aştım bu konuyu..:18::18:
Niye inanmayayım? Benimki de öyle. Bir de ortaokul arkadasım kendisi Beşiktaşlı olmayan kızlarla çıkmazdı.Benimle görüştüğüne ( Fenerbahçeli olduğum için ) ailesi inanamamış. Keyfi bilir tersi olursa.
Hııı tabi tabişuan bile dışardasındır sen..
İftiraciii yatakta yatiyordum
Gunaydiiin
Inşallah ilerde evlenince biraz düzelir ya. :)Her şeyin bir ilki var işte, bizim evde annemle biz beşiktaşlıyızdır.Babam gs lıdır..
Ben küçükken odama takım posterleri asardım.Babam geldiğinde indir onları aşağıya diye kovalardı beni, bende güle güle kaçardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?