- 10 Ocak 2014
- 30.830
- 47.062
- 798
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #47.281
3 ay sonra yıl olacak sensin yeni :)
Ben onu ikna ederim bi ara
Neden değiştin :)ya ben eskiden baska isimle üyeydim burayaa naaabeeer
Neden değiştin :)
Hmm iyi yapmışsın, seninkiyle napıyonuz, verdiğimi yüzüğünüönce üyelik iptal etmiştim sonra geri geldim yeni bi üyeliğim olsun madem dedim :)
Hmm iyi yapmışsın, seninkiyle napıyonuz, verdiğimi yüzüğünü
O yüzüğü almamış olmasınoff vermedi yaaaa bugun de cok güzel bi tarih keske bugün verseydi yaa offf bekliyom da beklioymmmm
O yüzüğü almamış olmasınAyrıldınız falan ya hani belki yalan söylemiştir Varmı öyle huyları
Eşim gelmek üzere ben onun karnını doyurup gelirim
Bitirdin mi işlerini :)Nabiyonuz millet
bitirdim canım eşiminde işi varmış o gitti ole olunca bende size geldim bizim evde harp çıkıverdiBitirdin mi işlerini :)
Eee evlenme teklifi mi yapacak :)yok yok almış evde duruyormuş annesi kardeşi fln da görmüş bi ben göremedim
Niye ki yollamak mı istemedin dışarı?bitirdim canım eşiminde işi varmış o gitti ole olunca bende size geldim bizim evde harp çıkıverdi
yok kız üniversite gençliğine sohbete gitti benlik bişi yok bana kalsa benim dibimden ayrılmasınNiye ki yollamak mı istemedin dışarı?
Evde harp çıktı deyince :) benim ki çıkmıyor hiç, kötü alışmasın diye akşam çıkmasına izin vermedim :)yok kız üniversite gençliğine sohbete gitti benlik bişi yok bana kalsa benim dibimden ayrılmasın
bizde öle kısıtlamalar yok canım ya bizimle alakası yok ya kv kp kavga etti ondanEvde harp çıktı deyince :) benim ki çıkmıyor hiç, kötü alışmasın diye akşam çıkmasına izin vermedim :)
Haa.. anladım bu yaşa gelmişler neyi paylaşamıyorlar daha :)bizde öle kısıtlamalar yok canım ya bizimle alakası yok ya kv kp kavga etti ondan
ev tadilattaya ikiside stresli babam gereksiz stres yapıyor annemde haliyle geriliyor şimdide komşunun biri aradı tam eve girdiklerinde su akıtıyor diye annem telf konuşuyor babam arkdan söleniyor ben dedim işte şimdi bütünü sökecek demeye başladı annem ben kadını dinleyemiyorum söylenip duruyosun dedi bağırış çırış derken annem yemeği yedi eve gitti artık sofrada hiç birimizden çıt yokHaa.. anladım bu yaşa gelmişler neyi paylaşamıyorlar daha :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?