İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Benim dulken evlenme sansim daha yuksek burdan biriyle evlenmessem il disina gitmem gerek il disina gelin gitmek istemiyorum ailemdeki uzucu olaydan dolayi onlari birakamam
Teshisi koydum sen kendini ona mecbur hissediyorsun. Kurtul bu psikolojiden. Hic birsey,hic kimse senden daha kiymetli degil. Kim ne derse desin. Elalem yuzunden hayatini karartma. Ayrilirsin,okulun biter baska kismetlerin cikar illa ki. Ayrica seni seven adam,senin icin bulundugun sehire gelir. İlla gitmen sart degil.

seviyorum da ama o da var + olarak Baya seviyorum boyle avuc iclerine kirpiklerine kadar

Öpüyorum ikinizi de  pembis umarim yolda yururken karşıdan gelen zengin,yakisikli,karizmatik bir adamla carpisir,elinizden kitaplariniz duser cilginca ask yasarsiniz

Ne desem bilemedim simdi :) dunku tr maci ne oldu ya hic bakmadim sonucuna
1-1 bitti Yok ya bizim millilerden bir halt olmayacak. Millet aldığı paraya bakıyor, ruh yok hiçbirinde. Yabancı oyuncuyu sınırsız yapcan atcan bütün Türk oyuncuları bak nasıl adam oluyorlar. Hem bi halta yaradıkları yok hem dünyanın parasını kazanıyorlar

Yff yapma yaa nerde o eski milli takim neyse 2016 kupalarini unutalim en iyisi biz yine gariban gariban baska takimlari izleriz

Yff yapma yaa nerde o eski milli takim neyse 2016 kupalarini unutalim en iyisi biz yine gariban gariban baska takimlari izleriz
Ne kupası adamlar tur geçemiyor İğrençler, en kötü takımlara yenildiler. Terim çıkmış açıklama yapıyor işimiz mucizelere kaldı diyo. Ee geçen senede aynı şeyi söylüyordu ama suç bende değil diyordu, bu sene suç kimde. Yok be bi halt olmaz bunlardan

Ya mucize filan biraksinlar bu isleri nye heo bizim isimiz mucizelere kaliyo yaw kalmasin arkadas

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…