- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.719
- 248
- 33
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #47.441
özel mesaj atsana sen bi benle harbiyi ortak al
Teshisi koydum sen kendini ona mecbur hissediyorsun. Kurtul bu psikolojiden. Hic birsey,hic kimse senden daha kiymetli degil. Kim ne derse desin. Elalem yuzunden hayatini karartma. Ayrilirsin,okulun biter baska kismetlerin cikar illa ki. Ayrica seni seven adam,senin icin bulundugun sehire gelir. İlla gitmen sart degil.Benim dulken evlenme sansim daha yuksek burdan biriyle evlenmessem il disina gitmem gerek il disina gelin gitmek istemiyorum ailemdeki uzucu olaydan dolayi onlari birakamam
Zamanla unutur herkes yasananlariBen evli degilken ayrilmiyom evliyken bosanir miyim sizcebaskasiyla olma ihtimalimi konusuyorum iste yok kiz kuruntu degil cidden oyle kimse kabul etmiyor burada uzun sureli iliskiden ayrilmis bi kizla evlenmek
Kizzz cok gec oldu cikicam ben sabah erken kalkmam lazim  özel mesaj atsana sen bi benle harbiyi ortak al
Tamam canım senin işini de unuttum ben :) Git uyu biz devam ederiz. Öptüm seni Allah rahatlık versinKizzz cok gec oldu cikicam ben sabah erken kalkmam lazim  son yarim saattir sunu da yaxip cikayim diye diye yaziyorum
Teshisi koydum sen kendini ona mecbur hissediyorsun. Kurtul bu psikolojiden. Hic birsey,hic kimse senden daha kiymetli degil. Kim ne derse desin. Elalem yuzunden hayatini karartma. Ayrilirsin,okulun biter baska kismetlerin cikar illa ki. Ayrica seni seven adam,senin icin bulundugun sehire gelir. İlla gitmen sart degil.
Kizzz cok gec oldu cikicam ben sabah erken kalkmam lazim  son yarim saattir sunu da yaxip cikayim diye diye yaziyorum
Sabah öperek uyandır beniKizzz cok gec oldu cikicam ben sabah erken kalkmam lazim  son yarim saattir sunu da yaxip cikayim diye diye yaziyorum
Ay hadi iki gyik yapalim bari yatiyo musun sen de :)Sabah öperek uyandır beni
Ben yatmıyorum canım bi sürü işim var daha :) BurdayımAy hadi iki gyik yapalim bari yatiyo musun sen de :)
Öpüyorum ikinizi de pembis umarim yolda yururken karşıdan gelen zengin,yakisikli,karizmatik bir adamla carpisir,elinizden kitaplariniz duser cilginca ask yasarsiniz
Ben yatmıyorum canım bi sürü işim var daha :) Burdayım
Nee ömrümü yedi ömrümüİnternet işleri mi :)
Nee ömrümü yedi ömrümü
1-1 bittiNe desem bilemedim simdi :) dunku tr maci ne oldu ya hic bakmadim sonucuna
Yff yapma yaa nerde o eski milli takim1-1 bittiYok ya bizim millilerden bir halt olmayacak. Millet aldığı paraya bakıyor, ruh yok hiçbirinde. Yabancı oyuncuyu sınırsız yapcan atcan bütün Türk oyuncuları bak nasıl adam oluyorlar. Hem bi halta yaradıkları yok hem dünyanın parasını kazanıyorlar
Ne kupası adamlar tur geçemiyorYff yapma yaa nerde o eski milli takimneyse 2016 kupalarini unutalim en iyisi biz yine gariban gariban baska takimlari izleriz
Ne kupası adamlar tur geçemiyorİğrençler, en kötü takımlara yenildiler. Terim çıkmış açıklama yapıyor işimiz mucizelere kaldı diyo. Ee geçen senede aynı şeyi söylüyordu ama suç bende değil diyordu, bu sene suç kimde. Yok be bi halt olmaz bunlardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?