- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.719
- 248
- 33
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #47.461
Zamanla unutur herkes yasananlari
Aramızda para biriktirip düğünüzü yapcaz neredeyseYani bilmiyorum dusun uzun flortu bile kabul etmiyolar ben bunu nerden biliyorum onu anlatmak simdi uzun surer de boyle maalesef hem sehrimiz kucuk hem de biz taniniyoruz burada ondan ben hic nerde yasadigimi soylemiyorum forumdaTabi zamanla unutur herkes de o zaman nasil gececek amaaaaaan pf:) hic sevmedigim bi laf "zaman"
Aramızda para biriktirip düğünüzü yapcaz neredeyse
Benden 5 bir yerdeHahah kampanya baslatalim :)
Forumumuzun lokumu icin pamuk eller cebe ! :)
Benden 5 bir yerde
Söz veriyorum demedim ki amaBak hukukta söz sözdür bilmiyo musunSonra 5i bi yerdemin pesine duserim he
Söz veriyorum demedim ki amaBuraya yazılanlarda silinmiyor ki, sen ilerde dava açıp istersinde utanmadan
Geyik topiğinde dedimHic utanmamSonucta benden 5i bi yerde dedin mi dedin
Geyik topiğinde dedimBilirkişi bunu gözönünde bulundurur herhal
Bilcem tabi adaleti boşuna mı okudumOo bilirkisi filan her biseyi de biliyoruzzz
Bilcem tabi adaleti boşuna mı okudumSen stajyer Avukat olabilirsin bende boş değilim yami
Okudum hatta avukatlığa da geçiş yapsammı diye düşünüyordum ama evlendikten sonra askıya aldım, uğraşamam heralde derslerle falanSen adalet mi okumustun bak onu unutmusum :)
Okudum hatta avukatlığa da geçiş yapsammı diye düşünüyordum ama evlendikten sonra askıya aldım, uğraşamam heralde derslerle falan
Geçen yıl geçiş yaptılar ya, sınavla 2 den mi 3 ten mi ne başlayacaktık. Değiştimi mevzuat yineUgrasamazsin ya o is biraz uzun suruyor artik yine 4 yil okuman gerekiyor hukuku :)
Geçen yıl geçiş yaptılar ya, sınavla 2 den mi 3 ten mi ne başlayacaktık. Değiştimi mevzuat yine
Allah Allah ne bileyim geçen sene ortaya bunu attılar bende okuyayım madem dedim. İşi yapacağımdan değil sadece okul okuyayım diye :) Sonrada araya düğün falan girdi vazgeçtim :)Yok ya artik 2 veya 3 ten baslatan univler sadece bazi ozel univler devletlee hep 1 den baslatiyo diye biliyorum :)
Allah Allah ne bileyim geçen sene ortaya bunu attılar bende okuyayım madem dedim. İşi yapacağımdan değil sadece okul okuyayım diye :) Sonrada araya düğün falan girdi vazgeçtim :)
Verdiğin paraya göremi yaniEheh ya da ben yanlis biliyoumdur yine degismistir sistem :) ama degisiyor diye bilitorum bazi univler 1den bazilari 2den bazilari 3ten baslatiyor hepsi ayni degil uani
Verdiğin paraya göremi yaniee o zaman daha çok vereyim hemen diplomamı versinler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?