İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Zamanla unutur herkes yasananlari

Yani bilmiyorum dusun uzun flortu bile kabul etmiyolar ben bunu nerden biliyorum onu anlatmak simdi uzun surer de boyle maalesef hem sehrimiz kucuk hem de biz taniniyoruz burada ondan ben hic nerde yasadigimi soylemiyorum forumda Tabi zamanla unutur herkes de o zaman nasil gececek amaaaaaan pf:) hic sevmedigim bi laf "zaman"

Aramızda para biriktirip düğünüzü yapcaz neredeyse

Yok ya artik 2 veya 3 ten baslatan univler sadece bazi ozel univler devletlee hep 1 den baslatiyo diye biliyorum :)
Allah Allah ne bileyim geçen sene ortaya bunu attılar bende okuyayım madem dedim. İşi yapacağımdan değil sadece okul okuyayım diye :) Sonrada araya düğün falan girdi vazgeçtim :)

Allah Allah ne bileyim geçen sene ortaya bunu attılar bende okuyayım madem dedim. İşi yapacağımdan değil sadece okul okuyayım diye :) Sonrada araya düğün falan girdi vazgeçtim :)

Eheh ya da ben yanlis biliyoumdur yine degismistir sistem :) ama degisiyor diye bilitorum bazi univler 1den bazilari 2den bazilari 3ten baslatiyor hepsi ayni degil uani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…