İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Hadi bakalım ocağa birşey kalmadı da, ailesi senden önce dört gözle bekliyor, siz evlendikten sonrada para ver icra gelecek derler, eşinde dayanamaz yollar o zaman nasıl göz yumcan?

Onu da dusudum benden habersiz para gonderirsen kac cocugum olursa olsun bosanirim habersin olsun dedim ama Pek inandirici degil di mi
Aileye gonderecek parasi kalmaz onun ztn evlenince

Onu da dusudum benden habersiz para gonderirsen kac cocugum olursa olsun bosanirim habersin olsun dedim ama Pek inandirici degil di mi
Aileye gonderecek parasi kalmaz onun ztn evlenince
Aile isteyince buluyosun valla canım, seninkiler istese çıkarıp vereceğin gibi o da verecektir elbet.

Ay korkutmayin beni onla evlenmek istiyom ben Zaten herkes zengin kiz fakir oglan macerasi kotu bitsin diye bekliyo etrafimizd
Tatlım bu gerçek hayat, senin hayatın , duygularından sıyrıl ve öyle bak birazda. Farzet ki bu anlattıklarını ben yaşıyorum. Ne derdin bana? Nasıl akıl verirdin?

Ya ben diyom ya ayrilcak olsaydim coktan ayrilirdim bunlari biz ilk defa yasamiyoruz bu sorunlar cooook yasandi cooook konusuldu zaten

Ya ben diyom ya ayrilcak olsaydim coktan ayrilirdim bunlari biz ilk defa yasamiyoruz bu sorunlar cooook yasandi cooook konusuldu zaten
Ayrılma beee.. Yapış bacağına kapmasınlar
Şaka yapıyorum tabi. Ne bilim canım hakkında hayırlısı olsun, derin mevzular içinden çıkılmıyor, çözüm bulunmuyor. Ama çocuğun kapasitesi belli ya ona göre hareket edeceksin yada işiniz zor.

Aman biz de cozum bulamadik ztn cnm krediye guveniyoduk o da olmadi :)

Onu ben de istemem ya gec evlenirim daha iyi onun yerine iyice kendimi yamamis olurum yoksa

Biz zaten kiz tarafinin yapacaklarini yapacaz
Zaten erken daha, yaşın için erken yani uzun süredir berabersinizde. Ben 27 yaşımda evlendim işte, hem daha iyi oluyor geç evlilik :) 10. yılınızıda kutlamış olursunuz :)

Adam 2. El esyayi bile teklif etmis demk ki gözünü kör saniyo ask hersey degil iyi dusun hayatini mahvetme :)

Bunun ailesi baska sehire tasinacakti bana diyo ki onlar evden cikinca biz o evde oturalim saka yapiyo sandim :) kabul etmedim diye nasil bagirdi bana anlatamam deli bu oglan kafayi yemis, ben senin annengilin 25 yillik koltugunda mi oturcam dedim kim kabul edee boyle biseyi ya :)

Zaten erken daha, yaşın için erken yani uzun süredir berabersinizde. Ben 27 yaşımda evlendim işte, hem daha iyi oluyor geç evlilik :) 10. yılınızıda kutlamış olursunuz :)
Heheh :) ama ben o kadar uzun sure ailemle oturamam ki ben sevmiyorum evden cikarken hesap vermek univ hayatinda alismisim rahatliga ben zaten su gunlerde evli olurum saniyodum okulu birirp ailemle yaaayacagimi hic dusunmedim

Heheh :) ama ben o kadar uzun sure ailemle oturamam ki ben sevmiyorum evden cikarken hesap vermek univ hayatinda alismisim rahatliga ben zaten su gunlerde evli olurum saniyodum okulu birirp ailemle yaaayacagimi hic dusunmedim
Yakınlarına taşın :) Senin yanlız yaşayacak durumun var, sevgilinin seninle yaşayacak durumu yok. Sorun yapar mı seninkiler yanlız yaşama

Bir de bagirdi ? Canimmm kaç kurtar kendiniii aboo hem fakir hem anlayissiz hem de kaba  
Hersey gozunde kalacak,hep eksik yasayacaksin. Neden? Gereksiz bir ask yüzünden. İnan bana evlendikten sonra o askta kalmayacak. Tecruler konusuyo.

Elimde avucumda yok caresiZligimden boyle yapiyorum diyoo sonra hak veriyo bana da ama o an sinirleniyo oyle diyo koç burcu bu ya tipik koç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…