- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.719
- 248
- 33
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #47.401
Hadi bakalım ocağa birşey kalmadı da, ailesi senden önce dört gözle bekliyor, siz evlendikten sonrada para ver icra gelecek derler, eşinde dayanamaz yollar o zaman nasıl göz yumcan?
Peki dugun ne zaman diye dusunuyosunuz?Caliskan bir cocuk yani is begenmemezlik etmez mali musavirligi kazanirsa rahat ederiz aslinda simdi asgari ucret aliyo ama ocakta baska bi ise geciyo maas daha yuksek olucak diye biliyoruz
Nasibin o değilse 10 yılda geçse bu iş olmayacak :) Sen duanı etmeye devamet :)
Peki dugun ne zaman diye dusunuyosunuz?
Aile isteyince buluyosun valla canım, seninkiler istese çıkarıp vereceğin gibi o da verecektir elbet.Onu da dusudum benden habersiz para gonderirsen kac cocugum olursa olsun bosanirim habersin olsun dedim amaPek inandirici degil di mi
Aileye gonderecek parasi kalmaz onun ztn evlenince
Tatlım bu gerçek hayat, senin hayatın , duygularından sıyrıl ve öyle bak birazda. Farzet ki bu anlattıklarını ben yaşıyorum. Ne derdin bana? Nasıl akıl verirdin?Ay korkutmayin beni onla evlenmek istiyom benZaten herkes zengin kiz fakir oglan macerasi kotu bitsin diye bekliyo etrafimizd
Aile isteyince buluyosun valla canım, seninkiler istese çıkarıp vereceğin gibi o da verecektir elbet.
Tatlım bu gerçek hayat, senin hayatın , duygularından sıyrıl ve öyle bak birazda. Farzet ki bu anlattıklarını ben yaşıyorum. Ne derdin bana? Nasıl akıl verirdin?
Hadi ya... Canim allah yardimcin olsun isin cooook zor. En son bu adam kacircak seni beleşe getircekMayista dusunuyordukO kredi cekecekti filan ama bankalar olumlu konusmuyor kredi icin
Ayrılma beee.. Yapış bacağına kapmasınlarYa ben diyom ya ayrilcak olsaydim coktan ayrilirdim bunlari biz ilk defa yasamiyoruz bu sorunlar cooook yasandi cooook konusuldu zaten
Hadi ya... Canim allah yardimcin olsun isin cooook zor. En son bu adam kacircak seni beleşe getircek
Ayrılma beee.. Yapış bacağına kapmasınlar
Şaka yapıyorum tabi. Ne bilim canım hakkında hayırlısı olsun, derin mevzular içinden çıkılmıyor, çözüm bulunmuyor. Ama çocuğun kapasitesi belli ya ona göre hareket edeceksin yada işiniz zor.
Son çare baban elini cebine atacak :)Aman biz de cozum bulamadik ztn cnm krediye guveniyoduk o da olmadi :)
Son çare baban elini cebine atacak :)
O da ne kötü durum ya kızına oyuncak alıyor gibi. Sevgilin istemez heralde
Adam 2. El esyayi bile teklif etmis demk ki gözünü kör saniyoAmin canim sagol :) hehe yok ya kacirtmam kendimi :) kacacak kadar da gozum kara degil :)
Zaten erken daha, yaşın için erken yani uzun süredir berabersinizde. Ben 27 yaşımda evlendim işte, hem daha iyi oluyor geç evlilik :) 10. yılınızıda kutlamış olursunuz :)Onu ben de istemem ya gec evlenirim daha iyi onun yerine iyice kendimi yamamis olurum yoksa
Biz zaten kiz tarafinin yapacaklarini yapacaz
Adam 2. El esyayi bile teklif etmis demk ki gözünü kör saniyoask hersey degil iyi dusun hayatini mahvetme :)
Heheh :) ama ben o kadar uzun sure ailemle oturamam ki ben sevmiyorum evden cikarken hesap vermek univ hayatinda alismisim rahatliga ben zaten su gunlerde evli olurum saniyodum okulu birirp ailemle yaaayacagimi hic dusunmedimZaten erken daha, yaşın için erken yani uzun süredir berabersinizde. Ben 27 yaşımda evlendim işte, hem daha iyi oluyor geç evlilik :) 10. yılınızıda kutlamış olursunuz :)
Yakınlarına taşın :) Senin yanlız yaşayacak durumun var, sevgilinin seninle yaşayacak durumu yok. Sorun yapar mı seninkiler yanlız yaşamaHeheh :) ama ben o kadar uzun sure ailemle oturamam ki ben sevmiyorum evden cikarken hesap vermek univ hayatinda alismisim rahatliga ben zaten su gunlerde evli olurum saniyodum okulu birirp ailemle yaaayacagimi hic dusunmedim
Bir de bagirdi ? Canimmm kaç kurtar kendiniii aboo hem fakir hem anlayissiz hem de kaba  Bunun ailesi baska sehire tasinacakti bana diyo ki onlar evden cikinca biz o evde oturalim saka yapiyo sandim :) kabul etmedim diye nasil bagirdi bana anlatamam deli bu oglan kafayi yemis, ben senin annengilin 25 yillik koltugunda mi oturcam dedim kim kabul edee boyle biseyi ya :)
Yakınlarına taşın :) Senin yanlız yaşayacak durumun var, sevgilinin seninle yaşayacak durumu yok. Sorun yapar mı seninkiler yanlız yaşama
Bir de bagirdi ? Canimmm kaç kurtar kendiniii aboo hem fakir hem anlayissiz hem de kaba  
Hersey gozunde kalacak,hep eksik yasayacaksin. Neden? Gereksiz bir ask yüzünden. İnan bana evlendikten sonra o askta kalmayacak. Tecruler konusuyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?