- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 37
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #47.421
Canim anladim ki biz ne desek bos. Sen adami kafaya takmissinElimde avucumda yok caresiZligimden boyle yapiyorum diyoo sonra hak veriyo bana da ama o an sinirleniyo oyle diyo koç burcu bu ya tipik koç
Kızlarını tanıyorlar mıYok kabul etmezler sevgilimi eve atacam diye korkarlar
Canim anladim ki biz ne desek bos. Sen adami kafaya takmissinbutun olumsuz yonlerine gözünü kör etmissin. Rabbim hakkinda hayirlisini versin. İnşaallah pişman olmaz coookkk ama cok mutlu olursun :)
Kızlarını tanıyorlar mı
Olamazsın maaş bordrosu istiyorlar baban maaş veriyor mu sana, birde sigortalımısın?Yok canim kor degilim olumsuz yonlerinin hepsinin farkindayimKredi islerinden anlar misiniz ya ben kefil olamaz miyim ki sevgilime uzerime kayitli malim olsa mesela
Olamazsın maaş bordrosu istiyorlar baban maaş veriyor mu sana, birde sigortalımısın?
Canim kefil olabilmen icin en az 6 ay sigortalı iste calisiyor olman lazim ayrica maas bordrosu lazim. Uzerine mal varsa ipotek altina alir banka cektigi kredi tutarina yetiyorsa. Hic bulasma sen kefil olma. O isler yaşYok canim kor degilim olumsuz yonlerinin hepsinin farkindayimKredi islerinden anlar misiniz ya ben kefil olamaz miyim ki sevgilime uzerime kayitli malim olsa mesela
Staj sigortasiyla kefil olamazsinMaas veriyo da elden veriyo bordro ne yaa sigortam var sanirim stajyern sigortasi oluyo mu ki onu da bilmiyoom
Sen nasıl cesaret ediyon böyle birşeye :) Döverim seni, o tek taksit ödemezse senin mal gidecek, hadi birini ödedin yırrtın öbür taksitler de sana kalırsa ne yapcan. böyle şeylere elini atma sakın.Maas veriyo da elden veriyo bordro ne yaa sigortam var sanirim stajyern sigortasi oluyo mu ki onu da bilmiyoom
Sen nasıl cesaret ediyon böyle birşeye :) Döverim seni, o tek taksit ödemezse senin mal gidecek, hadi birini ödedin yırrtın öbür taksitler de sana kalırsa ne yapcan. böyle şeylere elini atma sakın.
Al sana ornekMaas veriyo da elden veriyo bordro ne yaa sigortam var sanirim stajyern sigortasi oluyo mu ki onu da bilmiyoom
Canim kefil olabilmen icin en az 6 ay sigortalı iste calisiyor olman lazim ayrica maas bordrosu lazim. Uzerine mal varsa ipotek altina alir banka cektigi kredi tutarina yetiyorsa. Hic bulasma sen kefil olma. O isler yaş
Staj sigortasiyla kefil olamazsin
En guzeli. Erkeklere maddiyatta yardim etmiycen aslinda. Triplere giriyolar yetemediklerini dusunuyolar. Hayati da zindan ediyolar sonraİpotek tehlikeli is zaten ya neyse vazgectim :) Sagol canim
En guzeli. Erkeklere maddiyatta yardim etmiycen aslinda. Triplere giriyolar yetemediklerini dusunuyolar. Hayati da zindan ediyolar sonra
Canım ordan biriyle evlencen diye kural yok bu bir, ikincisi dullar bile evleniyorken sen neden evlenemeyecekmişsin?
Ya benim baskasiyla beraber olabilmek icin zaten evlenip bosanmam lazim yoksa boyle benimle kimse evlenmez cok kucuk bir yerde yasadigimi soylemis miydim?
Canım ordan biriyle evlencen diye kural yok bu bir, ikincisi dullar bile evleniyorken sen neden evlenemeyecekmişsin?
O ne alaka ya? Canim senin kuruntun bence o. Ayrica evlenip bosaninca adin dula cikar kör topal taliplerin olir. Bdvde gormuyo musun dulum diye istemedi sevdigimin ailesi fln. Ne kadar konu var böyle. Pembis senin iyi bi kulagini cekmek lazim
Ya benim baskasiyla beraber olabilmek icin zaten evlenip bosanmam lazim yoksa boyle benimle kimse evlenmez cok kucuk bir yerde yasadigimi soylemis miydim?
özel mesaj atsana sen bi benle harbiyi ortak alBenim dulken evlenme sansim daha yuksek burdan biriyle evlenmessem il disina gitmem gerek il disina gelin gitmek istemiyorum ailemdeki uzucu olaydan dolayi onlari birakamam
O ne alaka ya? Canim senin kuruntun bence o. Ayrica evlenip bosaninca adin dula cikar kör topal taliplerin olir. Bdvde gormuyo musun dulum diye istemedi sevdigimin ailesi fln. Ne kadar konu var böyle. Pembis senin iyi bi kulagini cekmek lazimbekara kari bosamak kolay derler. O kadar kolay degil o isler. Evlen bosan. Ne kadar yipratici...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?