- 25 Ekim 2013
- 4.472
- 3.574
- 198
- 35
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #47.501
günaydın canım nberGünaydın :)
geçmiş olsun canımGunaydin hanimlar bugun tum gun evdeyim accık sifayı kapmısım da dinleneyim dedim
tamam o zaman sorun yokZaten toplu durmuyor hiç :) Değişen birşey olmaz yani
Ben dağınık eşim dağınık.. Evi temizliyorum yarım saat toplu durmuyor ev
Ben filmlere çok hakim değilim genelde yabancı dizi izlerim :) Du bakalım gelir film kolik biri, Marga öylede o da akşam gelecek :)Ehehehe evetiyi olursam belki aksama gezerim
Film izleyeyim bari diyorummm var mi bi tavsiyen aklina gelen ilk film?
iyilik tatlım senden nabergünaydın canım nber
geçmiş olsun canım
merhaba :)Ehehehe evetiyi olursam belki aksama gezerim
Film izleyeyim bari diyorummm var mi bi tavsiyen aklina gelen ilk film?
tembel nerdeydingünaydın canım nber
QUOTE="pinkstrap, post: 37322191, member: 548251"]Günaydın ahali
Ben filmlere çok hakim değilim genelde yabancı dizi izlerim :) Du bakalım gelir film kolik biri, Marga öylede o da akşam gelecek :)
Başlamamıştır :) Başlasa ben görürdümHmmmm bak yabanci dizi dedin de ben arrow u takip ediyodum yeni sezon baslamistir br bakayim
merhaba :)
ne tür bi yabancı film yada dizi izlemeyi düşünüyorsun :)
Başlamamıştır :) Başlasa ben görürdüm
tembel nerdeydingünaydın canım nber
QUOTE="pinkstrap, post: 37322191, member: 548251"]Günaydın ahali
Arorow başlamayabilirde, netten öyle okumuştum sankiHm ne zaman baslar ki ya arrowu seviyordum, acaba once upon time mi ne oyle bi dizi vardi ona mi baslasam
aynı yıldızın altında filmini tavsiye ederim yadaaa ımmm şuan yeni bulduğum bi dizi var o olabilir adı bitten genel olarak güzel aslındaBen dram severimBir de fantastik Aslinda korku filmi haric tum turleri seviyorum galiba Meraba :)
iyi bende çalışıyorum işteiyilik tatlım senden naber:)
tembel nerdeydin
geçmiş olsun canım
açlık oyunlarını izleyebilirsin canım izlemediiysenBen dram severimBir de fantastik Aslinda korku filmi haric tum turleri seviyorum galiba Meraba :)
Arorow başlamayabilirde, netten öyle okumuştum sankiBilemedim, yabancı diziler değişik yayınlanıyor insan takip edemiyor :)
sıralıyım mı klasik anne iyleşme listesiniiyi bende çalışıyorum işte
Sagol anniş tşk ederim :)
aynı yıldızın altında filmini tavsiye ederim yadaaa ımmm şuan yeni bulduğum bi dizi var o olabilir adı bitten genel olarak güzel aslındaveya reign dizisi bir filim daha var bayıldım ama şuan adını hatırlayamadım
sıralıyım mı klasik anne iyleşme listesiniiyi bende çalışıyorum işte
Sagol anniş tşk ederim :)
:) tamam :) ve kesinlikle hansel ve gretel:cadı avcıları filmini tavsiye ederimAyni yildizlarin altinda nin fragmanina bakayim bi :)
:) tamam :) ve kesinlikle hansel ve gretel:cadı avcıları filmini tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?