- 27 Kasım 2013
- 5.922
- 675
- 248
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #47.641
nolmazzzz oturmaya gelirim ancakk
öyle temizlikmi olurrrAyy kıyamam sana al biletimi gelcempek çaktırmasamda bende yapıyorum ki canım benim, iki yazıyorum bi odayı süpürüyorum sonra yine
Ben önce yanlış anlamışımda, savunma mekanizmam devreye girdi sonra haa dedim düzelttime o zaman sende dinliyonnn
Benim ev kutu kadar, yapsam 10 dk ya bitecekde canım sıkılıyoröyle temizlikmi olurrr
şimdi gördümmmBen önce yanlış anlamışımda, savunma mekanizmam devreye girdi sonra haa dedim düzelttim
Benim ev kutu kadar, yapsam 10 dk ya bitecekde canım sıkılıyorSiz yokkende pc de dizi açıp gittiğim odaya onuda götürüyordum Sonra ayın ortasında kocam kızıyor kota bittiii diye
Bizimki sınırsız da, belli limiti geçince hızı düşürüyorlarşimdi gördümmm
ahh kota derdi yokmuuu bende kardeşiminkinden girdim
bizde kota biterse ben kızıyorumm
ayy bende baya yaptım şimdi dinleniyorum daha çok işim varrrAyy kıyamam sana al biletimi gelcempek çaktırmasamda bende yapıyorum ki canım benim, iki yazıyorum bi odayı süpürüyorum sonra yine
görüşürüz canımKızlar ben çıkıyorum az bi işim var dönecem hemen
Sende küçük evde otur :) Hemen bitsin işlerin :)ayy bende baya yaptım şimdi dinleniyorum daha çok işim varrr
ahhh ahh kız evim çok büyük değil 175m falan yaa ama şimdi biz çocuk odasını giyinme odası yaptık şuanda işler karışıkSende küçük evde otur :) Hemen bitsin işlerin :)
Hmm peki bebek odasını hemen mi yapcan yaşına girdikten sonra mı?ahhh ahh kız evim çok büyük değil 175m falan yaa ama şimdi biz çocuk odasını giyinme odası yaptık şuanda işler karışık
bizimki direk kapanıyorBizimki sınırsız da, belli limiti geçince hızı düşürüyorlar
geldimmgörüşürüz canım
şuan düşüncem oda aynı kalcak yatak odamda bi gardrop daha var onu çıkartcam böldürcem kıyafet odasında bi dolp koymalık bi parçayı oraya koycam bi parçayıda yatakodasının balkonuna koycam boşalan yere beşik koycam bide bebek için dolap koycam o köşeyi bebek için duvar kağıdı faln yaptırcam kendi evimize geçincede odasını yapcam çoook işim var çoookHmm peki bebek odasını hemen mi yapcan yaşına girdikten sonra mı?
E aynı odada yatırmayın da diyorlar ama sesini nasıl duycan gece demişuan düşüncem oda aynı kalcak yatak odamda bi gardrop daha var onu çıkartcam böldürcem kıyafet odasında bi dolp koymalık bi parçayı oraya koycam bi parçayıda yatakodasının balkonuna koycam boşalan yere beşik koycam bide bebek için dolap koycam o köşeyi bebek için duvar kağıdı faln yaptırcam kendi evimize geçincede odasını yapcam çoook işim var çoook
Ne yaptın ki yoruldun 2 dk da :)bizimki direk kapanıyor
geldimmayy azcık yoruldum ama
E aynı odada yatırmayın da diyorlar ama sesini nasıl duycan gece demi
Ne yaptın ki yoruldun 2 dk da :)
Hamarat kız, elinde pek hızlı tez olsun kız olsun yapmadın demihalı sildim :)
E aynı odada yatırmayın da diyorlar ama sesini nasıl duycan gece demi
Ne yaptın ki yoruldun 2 dk da :)
ehh hızlıyımdır bide annem özellikle bana sildirdi ben güzel siliyorum diyeHamarat kız, elinde pek hızlı tez olsun kız olsun yapmadın demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?