İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

bellimi olur dur daha ben evlenmedim evlendikden sonra sana dönerim
bazıları değişiyor yaa yada evlendikden bir süre sonra

bellimi olur dur daha ben evlenmedim evlendikden sonra sana dönerim
bazıları değişiyor yaa yada evlendikden bir süre sonra
Tatlım yalan o yalan, biz evlenmeye o kadar endeksli oluyoruz ki anlamıyoruz karşımızdakini. Yksa o zaten sinyallerini veriyor. Geçen eşimin arkadaşları geldi, kedi köpek gibiler var ya.. Gün içinde 5 defa küsülür mü Erkek olan karısı için sen çok değiştin diyor, kadın hayır desede, eşimde katılıyor. kız evendikten sonra, kocasının sözünü dinlemek kötü birşeymiş gibi çocuk ne dese kavga çıkarıyor, eskiden böyle değilmiş Dizginleri eline vermekten korkuyor sanırım.

hadi yaa dizginleri vermez ama kaçırır
her gün kavgamı olur yaa

hadi yaa dizginleri vermez ama kaçırır
her gün kavgamı olur yaa
Valla bizde onu konuşuyorduk, çocuk sabırlı biraz ama taş olsa çatlar, düşünsene espiri bile yapamıyor, her ağzını açıp sohbet ettiklerinde kavga edip küsüyorlar, ki öyle kısada sürmüyor
Ben mesela karşıyım başkalarının yanında tartışmaya, derdin varsa evine girdiğinde yap yapacağını, geçen söyledim ben rol yapamam dedi, neyse oymuş İdare etmeyi rol olarak görüyor.

açıkcası dediğin gibi maşAllah sabırlıymış ama o sabır bir yere kadar böyle hayatmı geçer
kadında erkekde idare etmesini sabrı bilecek bence-de burda erkek sabırı falan tamamda ya kadın?

açıkcası dediğin gibi maşAllah sabırlıymış ama o sabır bir yere kadar böyle hayatmı geçer
kadında erkekde idare etmesini sabrı bilecek bence-de burda erkek sabırı falan tamamda ya kadın?
Eşi bizi örnek gösteriyo, kızda uyuz oluyor o yüzden fikir verdiğimde ters cevap veriyor, bende bıraktım, napim sonuçta o kendi evliliğini düşünmüyorsa ben mi yırtıncam
Çocuk 1 kere terk ederse, kız kendine gelir, muhtemelen çevresindekiler öğretiyordur.

sana şunu söyleyeyim bu kadar kavga-huzursuzluk sonu öyle olur diye düşünüyorum ama bilmiyorum artık
yani kendisi düşünmüyorsa sen dha ne yapabilirsinki

sana şunu söyleyeyim bu kadar kavga-huzursuzluk sonu öyle olur diye düşünüyorum ama bilmiyorum artık
yani kendisi düşünmüyorsa sen dha ne yapabilirsinki
Orası öyle, ne yapabilirim insan huzurlu olmak istemez mi? Sadece kocasına yapmıyor ki kendine de işkence çektiriyor :)
Nabiyonuz hatunlar
Dedikodu yapıyoruz sen napıyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…