- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.719
- 248
- 33
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #47.601
Hmm konserine gittin yani :) oyunculuğu daha iyi, şarkı söylerken o kadar beğenmiyorum :)
:) 1 0 öndesin haEvet canım ben de house karakterine daha cok tutulmuşum onu farkettim konserde bambaska bi adamdı ama yine de o gözlerini gördüm ya yakından
:) 1 0 öndesin ha
Türkiyeye yabancı biri geldimi anında bitiyor biletler, yok yani çok da pahalı oluyor biletler, ben acırım o paraya :)İstanbula geldi sonra tam 1 yil sonra ama ben bilet bulamadim cok yandım ya
Teee praga gittim de istanbula gidemedim
Türkiyeye yabancı biri geldimi anında bitiyor biletler, yok yani çok da pahalı oluyor biletler, ben acırım o paraya :)
Tutulduysa gelir yine :) ama seviliyor o burda gelir yine :)Yurtdisina gitmekten daha ucuza mal olurdu benim icin yine de
Sevgilim de pek sever o adami beraber de gideriz inş oyle bi planimiz var bi daha turneye ciksin yeter ki :)
Tutulduysa gelir yine :) ama seviliyor o burda gelir yine :)
Haber verde, gidip otelinin önünde bekleyeyim :) görmek için o kadar para verememEvet gelir mutlaka diger yaza unutmam inşaAllahZaten jazz festivaline gelmistii tekrari olur mutlaka bunlar geleneksel ya :)
Haber verde, gidip otelinin önünde bekleyeyim :) görmek için o kadar para verememyabancı müzik sevmiyorum işkence çekemem adamı seviyorum diye
Ben nedense sevmiyorum :) illa Türkçe olacakAhahaha olur haber veririmBen her turlu muzigi seviyorum
Ben nedense sevmiyorum :) illa Türkçe olacak
Benim bendeniz yaşım kadar geçtim sevgiden :) hala aynı etkiyi bırakır bende. Dinlerim hep:) dun gece nostaljikim tuttu boyle 90larin parcalarini ya da bir kac yil oncesinin parcalarini dinledim hep
Aklina gelen boyle seni eskilere goturen parca nedir :)
Ben 8. Siniftayken ölurum hasretinle favoriydi ne dinlerdik be..
Benim bendeniz yaşım kadar geçtim sevgiden :) hala aynı etkiyi bırakır bende. Dinlerim hep
Benim bendeniz yaşım kadar geçtim sevgiden :) hala aynı etkiyi bırakır bende. Dinlerim hep
Bir dinle bak :)Sanirim hic dinlemedim onu
Yıldız tilbe - delikanlım ?
O da super bence
Eski şarkıların hepsi güzel ki :)Bir de sertap erener
Yanarim, ask, aldirma deli gonlum, sevdam agliyor, yalnizlik senfonisi
Eski şarkıların hepsi güzel ki :)
Şimdinin saçma sapan şeylerini dinleyeceğine 90larda kafa dinleBen kendimden gectim 90lara gittim beni orada bul
Günaydın :)Gunaydin kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?