- 27 Kasım 2013
- 5.922
- 675
- 248
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #47.661
bi ev süpürülcek bide lavbolar yıkancak bide toz alınacakehh hızlıyımdır bide annem özellikle bana sildirdi ben güzel siliyorum diye
neyi yapmadımm
ooooo ıııı olmaz olmaz ben ev işinden nefret ederimbi ev süpürülcek bide lavbolar yıkancak bide toz alınacak
Sen hiç deyim bilmiyor musun? Ne zaman deyim kullansam ne diyonehh hızlıyımdır bide annem özellikle bana sildirdi ben güzel siliyorum diye
neyi yapmadımm
ee iki dk halı sildin geldin yaaooooo ıııı olmaz olmaz ben ev işinden nefret ederim
Benim uykum o kadar ağır ki :) Bebek olunca ne yapcam diyorum, hissedersin diyorlar, inşallah öyle olur1yaşına kadar sorun yok ya napcam gece ordan oraya mı taşınıyım ben yanımda yatsın isterim ilk yıl sonra zaten bende ayırma taraftarıyım
pek fazla değilSen hiç deyim bilmiyor musun? Ne zaman deyim kullansam ne diyon
bi dene halıydı o yaaee iki dk halı sildin geldin yaa
Ama heryerde lazım oluyor kipek fazla değilama senin sayende elime deyim sözlüğü alacağım
bi dene halıydı o yaa
Hee sen nerdesin, gözlerimiz yollarda kaldıherkes bakıyorumda burda
yok ben senle konuşurken deyim-atasözleri artık elimde olacak aaa internette bakarımmAma heryerde lazım oluyor kiBen severim deyimi atasözünü, cuk oturuyor heryere
selammherkes bakıyorumda burda
Hee sen nerdesin, gözlerimiz yollarda kaldı
İyi işte, sizde Türkçe dersi yok muydu yaffyok ben senle konuşurken deyim-atasözleri artık elimde olacak aaa internette bakarımm
aynı bende sen gibiydim annem top patlasa ev yıklsa haberin yok derdi harbiden öleydi ama şimdi çıt çıksa uyanıyorumBenim uykum o kadar ağır ki :) Bebek olunca ne yapcam diyorum, hissedersin diyorlar, inşallah öyle olur
selammmselamm
Çağırmadım mı geçen gün, ne yalancısın beeçağırmıon bileee gidiyorum ben
Çağırmadım mı geçen gün, ne yalancısın beeYada unutmuşumdur, kusura bakma gel gel kıyamam sana...
vardı var ama ben unutuyorum kiiiİyi işte, sizde Türkçe dersi yok muydu yaffDilbilgisi bunlarla geçiyor
nassın napıiyonselammm
Yavrum iyimisin öpüyorum orada, Hep dövünce sevdiğim zaman anlamıyonçıkarttırcan totoyu şimdi bana hee ne vuruyon
Ayy inşallah bende de öyle olur. Ben çok rahat uyuyorumaynı bende sen gibiydim annem top patlasa ev yıklsa haberin yok derdi harbiden öleydi ama şimdi çıt çıksa uyanıyorumsabah da gözler böle yerinden oynamış oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?