- 10 Ocak 2014
- 30.830
- 47.062
- 798
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #47.701
Ot gibi yaşıyon haa.. Kahve, çay, sigara,kola, içki yok böyle listemi olurama ben alkol,sigara kullanmıyorum kiiiisu al bana suuu suuuuuuu
Ole bi ifade yok napalim baciimama ben alkol,sigara kullanmıyorum kiiiisu al bana suuu suuuuuuu
Onu beğenmiyor hasbamal bunla idare et
ahahahahah hakkaten haaa ne tuhaf kızımOt gibi yaşıyon haa.. Kahve, çay, sigara,kola, içki böyle listemi olurBende alkol almıyorum ama en azından diğerlerini içiyorum
Başkasından duyunca anlaşılıyor demiahahahahah hakkaten haaa ne tuhaf kızım
sağol beybial bunla idare et
evet,bir dış göz aydınlatıyor bazen bizim farkında olamadıklarımızıBaşkasından duyunca anlaşılıyor demi
Seninle kafede uzun süre oturulmazevet,bir dış göz aydınlatıyor bazen bizim farkında olamadıklarımızı
pasta yerim bendeSeninle kafede uzun süre oturulmaz
Olar sen yeme kısmıyla ilgilenirsin ben içmepasta yerim bende
tamam,bana uyarOlar sen yeme kısmıyla ilgilenirsin ben içme
Ayy dünden beri burda siren bitmiyor, ne ki bu ya, olay mı var? Tv açmıyorum da
Allah Allah Sen beni mi kandırıyorsun yoksa komşummusun kıztamam,bana uyar
burda da ard arda ambulanslar geçti,iş yerindeyim anlayamadım
Napak canim su isinlanma olayi gercek olsa buzlukta sirali ama lakin yokOnu beğenmiyor hasbam
Kendisi patroniçe olur, parmağını şıklatsın yardımcıları götürür hemen suyunuNapak canim su isinlanma olayi gercek olsa buzlukta sirali ama lakin yok
Bizim patron olmadina gore sknti yook puhahahKendisi patroniçe olur, parmağını şıklatsın yardımcıları götürür hemen suyunu
Bakma bizle hoşsohbet olduğuna, ne cazgır patroniçe ooo
AynenBizim patron olmadina gore sknti yook puhahah
Katılırız tabi :)
Anam yoruldum allahtan yemegi sabahtan yapmisim
Ben yemeği son dk ya bırakıyorum :) Sevmiyorum ya ne kadar geç yapsam o kadar iyiAnam yoruldum allahtan yemegi sabahtan yapmisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?