- 25 Ekim 2013
- 4.472
- 3.574
- 198
- 35
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #47.721
Ben bugun taze fasulye yaptim onuda yarim saatte pismis sevmiyorum bole kisikta 2saatte piscekBen yemeği son dk ya bırakıyorum :) Sevmiyorum ya ne kadar geç yapsam o kadar iyi
Bende köfte yapayım, bayağıdır köfte yapmıyordum, dolapta kurbandan bi sürü kıyma, kırmızı et.. Onları tüketeyim :)Ben bugun taze fasulye yaptim onuda yarim saatte pismis sevmiyorum bole kisikta 2saatte piscek
Bendim oburada beni gardaşına alacak biri vardı ne olduuuu
Yap tabi canim ben gunlerimi et sebze gunleri yapiyorum iyi oluyorBende köfte yapayım, bayağıdır köfte yapmıyordum, dolapta kurbandan bi sürü kıyma, kırmızı et.. Onları tüketeyim :)
Noluyor Korkutma benielini çabuk tut
Bol bol da balık yemen lazım senin demi :) Ayy hiç sevmiyorum, eşimin zoruyla yiyorum neyse ki çok istemiyorYap tabi canim ben gunlerimi et sebze gunleri yapiyorum iyi oluyor
şaka yaptın sandım amaaaaaaaNoluyor Korkutma beni
Sen o gün cevap vermeyince kardeşime tenezzül etmediğini düşünmüştüm
:) Şaka da olsa insan bi cevap verir :) Tanıt bakim kendini Kaç yaşındasın, napıyorsun?şaka yaptın sandım amaaaaaaa
Bende normlde pek et yemezdim annemlerin zoruyla yerdim ama esim cok sever et yemeklerini bende ole alistim hamileligimde zaten en cok fasulye tukettim folik asit var diye bide tavuk gezen tavuk yiyebilirsin paketli hersey yasak dedi ole olunca mecbur kirmizi et ve balik yiyebildimBol bol da balık yemen lazım senin demi :) Ayy hiç sevmiyorum, eşimin zoruyla yiyorum neyse ki çok istemiyor
Şimdiki çocukların zehir gibi olması folik asit kaynaklı diyorlarBende normlde pek et yemezdim annemlerin zoruyla yerdim ama esim cok sever et yemeklerini bende ole alistim hamileligimde zaten en cok fasulye tukettim folik asit var diye bide tavuk gezen tavuk yiyebilirsin paketli hersey yasak dedi ole olunca mecbur kirmizi et ve balik yiyebildim
Evet ole diyolar bide aklinda olsun cocuk istedin zaman folik asite 2ay kadar onceden baslaman lazim ben pek vitamin kullanmadim hep gidalardan almaya calistim bide yaza denk geldi icin bol fasulye semizotu yedim folikasit en cok onlarda var diyeŞimdiki çocukların zehir gibi olması folik asit kaynaklı diyorlar
Tadı nasıl, şurup gibi birşey mi?Evet ole diyolar bide aklinda olsun cocuk istedin zaman folik asite 2ay kadar onceden baslaman lazim ben pek vitamin kullanmadim hep gidalardan almaya calistim bide yaza denk geldi icin bol fasulye semizotu yedim folikasit en cok onlarda var diye
ananm anam görücüye çıktım kızzzz:) Şaka da olsa insan bi cevap verir :) Tanıt bakim kendini Kaç yaşındasın, napıyorsun?
O zaman kardeşime alamazmışım çıtır beni kardeşimananm anam görücüye çıktım kızzzz27 yaşındayım ben
evet canım kardeşin bayaaaa çıtır :):) çalışıyorum istanbuldayımO zaman kardeşime alamazmışım çıtır beni kardeşim93 lü yakışıklıdır haa :) Sanada başka talip buluruz, çalışıyor musun?
Tühh eliminde altındaymışsın :) Yakınmışsında yani :)evet canım kardeşin bayaaaa çıtır :):) çalışıyorum istanbuldayım
Tühh eliminde altındaymışsın :) Yakınmışsında yani :)
Herkes seferber olur :) Sevgilinden yeni mi ayrıldın, uzun zaman mı oldu yanlız olalı :)bdv ye yazayım koca arıyorum diye e
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?