İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Bol bol da balık yemen lazım senin demi :) Ayy hiç sevmiyorum, eşimin zoruyla yiyorum neyse ki çok istemiyor
Bende normlde pek et yemezdim annemlerin zoruyla yerdim ama esim cok sever et yemeklerini bende ole alistim hamileligimde zaten en cok fasulye tukettim folik asit var diye bide tavuk gezen tavuk yiyebilirsin paketli hersey yasak dedi ole olunca mecbur kirmizi et ve balik yiyebildim

Şimdiki çocukların zehir gibi olması folik asit kaynaklı diyorlar

Şimdiki çocukların zehir gibi olması folik asit kaynaklı diyorlar
Evet ole diyolar bide aklinda olsun cocuk istedin zaman folik asite 2ay kadar onceden baslaman lazim ben pek vitamin kullanmadim hep gidalardan almaya calistim bide yaza denk geldi icin bol fasulye semizotu yedim folikasit en cok onlarda var diye

Evet ole diyolar bide aklinda olsun cocuk istedin zaman folik asite 2ay kadar onceden baslaman lazim ben pek vitamin kullanmadim hep gidalardan almaya calistim bide yaza denk geldi icin bol fasulye semizotu yedim folikasit en cok onlarda var diye
Tadı nasıl, şurup gibi birşey mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…