- 8 Nisan 2014
- 1.685
- 592
- 118
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #47.741
uzun zamandır yanlızım ne dersin konu açayımmı banlanırmıyımHerkes seferber olur :) Sevgilinden yeni mi ayrıldın, uzun zaman mı oldu yanlız olalı :)
:) Konu açınca banlanmıyorsun :) Hakaret edince banlanıyorsun gönül rahatlığıyla açablirsin. Fazla fazla taşırlar konunuuzun zamandır yanlızım ne dersin konu açayımmı banlanırmıyım
yarın açayım şimdi işten çıkmak üzereyim:) Konu açınca banlanmıyorsun :) Hakaret edince banlanıyorsun gönül rahatlığıyla açablirsin. Fazla fazla taşırlar konunu
Takipte kalayım bende gelir fikir veririmyarın açayım şimdi işten çıkmak üzereyim
Hap canim benim kullandim minacik bisi normalde dr verdigini kullanmıyorum o biraz buyukTadı nasıl, şurup gibi birşey mi?
Hmm Bakalım belki benim zamanımda başka şeyler çıkarırlar :) Her dönem başka birşey uyguluyorlar.Hap canim benim kullandim minacik bisi normalde dr verdigini kullanmıyorum o biraz buyuk
Sana özel hoş geldin diyorum harbimmmmselam beybilerr
BanaSana özel hoş geldin diyorum harbimmmm
Sen benim namusumsun
ovvv.. O nasıl birşeydi
İyi madem, Bende benimkini doyurup geleyim :) Hasta olmuş nazlanıyorduöyle tabiiii siteyi gezip geliyorum bebeğim
Folik asit bayadir var ama bence herseyin dogali iyidir saglikli beslendin mi tamamdirHmm Bakalım belki benim zamanımda başka şeyler çıkarırlar :) Her dönem başka birşey uyguluyorlar.
Naber canimöyle tabiiii siteyi gezip geliyorum bebeğim
geçmiş olsun canım bizde şimdi yemekten kalktık =)İyi madem, Bende benimkini doyurup geleyim :) Hasta olmuş nazlanıyordu
rahatsızım biraz canım sen nasılsınNaber canim
Gecmis olsun canim neyin var bende butun gun temizlik yaptim yorulmusumrahatsızım biraz canım sen nasılsın
Hos buldum da o sondaki smiley neSana özel hoş geldin diyorum harbimmmm
Sen bilmiyomusun onun dil hep dışarda :) sevgilisine yapmadığı kaprisi bize yapıyorHos buldum da o sondaki smiley ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?