- 10 Ocak 2014
- 30.830
- 47.062
- 798
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #47.821
Sorma ya odamda tedirginimHeeetaktın kiza ha hep fantezi kuruyon dimi nomissiz 
Kucaga düşeceksin diye mi,biri kucaginiza dusecek diye mi tedirginsin Sorma ya odamda tedirginiminsanın kendi evinde kendini rahat hissetmemeside kötü
Valla bende suphelenmeye basladim pembisss
Biri düşemez ben en üstteyim :) Fazla kaşındım, başıma gelebilme olasılığı yüksekKucaga düşeceksin diye mi,biri kucaginiza dusecek diye mi tedirginsin 
Hımmm Biri düşemez ben en üstteyim :) Fazla kaşındım, başıma gelebilme olasılığı yüksek
Kötü bir insanmıyımHımmm evet,sanırım hak ettin
Ama komiktiYok da cok dalga gectin kizla
Ya simdi ben gulmedim desem yalan olcakAma komiktiAllah var üzüldüm de ama daha çok güldüm tabi
Yalan söylesen ne olacak, güldün ki kahkaha attın kulaklarımla duydumYa simdi ben gulmedim desem yalan olcaktraji komik bir olay
Bak simdiYalan söylesen ne olacak, güldün ki kahkaha attın kulaklarımla duydum
1 günde ne çabuk ayaklandın :) maşallahEheh ya :) yalniz bildirim gelmiyor @ yapip rumuz yazinca ya gecmise baktigim icin gordum :)
Eee iyilestim evde durur muyum hic yeni geldim daha :) anca gelebildim buraya :)
1 günde ne çabuk ayaklandın :) maşallah
İyi bari grip en az 3 gün sürer ya, seni süründürmemiş :)Ben cabuk iyilesirim ya masallahm var o konuda :) 1 gun yatarim hic kalkmadan, ee oyle pek isim gucum yok tum gun yatma imkanim oluyor :)
Heh iyi kacmamissin pembisEheh ya :) yalniz bildirim gelmiyor @ yapip rumuz yazinca ya gecmise baktigim icin gordum :)
Eee iyilestim evde durur muyum hic yeni geldim daha :) anca gelebildim buraya :)
İyi bari grip en az 3 gün sürer ya, seni süründürmemiş :)
Heh iyi kacmamissin pembisnereleri gezdin kıızzz
@ yapınca bildirim gelmeyeceğini biliyorumda, sen geçmişe bakıyosun diye yazıyorumEheh ya :) yalniz bildirim gelmiyor @ yapip rumuz yazinca ya gecmise baktigim icin gordum :)
Vizyonda mı?Yani tam olarak iyilesmedim ama disari cikacak kadar iyilestimm :) :)
Hehe gelinlik giycem ben daha kacinca giyemem kii :)
Sinemaya gittim, kafeye gittim oyle klasik yani ekstrem bir sey yapmadim :)
----------
kizlar ya KAYIP KIZ harika bir film dumur oldum mutlaka izleyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?