- 25 Ekim 2013
- 4.472
- 3.574
- 198
- 35
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #47.781
Seslendim size duymadiniz beniKuzu sen napıyon sessiz sessiz :)
Aaa 9 ayda az değilmiş ama. Ayip hakikaten. Ayni sehirdesiniz bir de olmaz yani. Ben olsam küserdim senle  Karşıda oturuyor, benimki de hiç sevmez bir yere gitmeyi, 9 aydır gitmedik, çağırıp duruyorlar, utanıyorum artık gitme muhabbeti olunca :) Aradan çıkaralım dedim hazır doğum günüde gelmişken ama beyfendi hasta oldu bakalım düzelmezse kıyıpta götüremem tabi :)
Daya zencefilli cayi sabaha turpKarşıda oturuyor, benimki de hiç sevmez bir yere gitmeyi, 9 aydır gitmedik, çağırıp duruyorlar, utanıyorum artık gitme muhabbeti olunca :) Aradan çıkaralım dedim hazır doğum günüde gelmişken ama beyfendi hasta oldu bakalım düzelmezse kıyıpta götüremem tabi :)
Ne zaman seslendin kiz hamileSeslendim size duymadiniz beni
Cok olmadiNe zaman seslendin kiz hamile
Gulleri severimbaristik
Baristik mii 
Seni kandiracagimi biliyordum,hemen agima dustun yavrum Gulleri severimbaristik
Kotu yola mi duscem simdi abboowwSeni kandiracagimi biliyordum,hemen agima dustun yavrum 
Kendime bi kacis yolu bulayimEh yani kacinilmaz son
Kacamazsiiinnn agima dustunnn. Sende meyilliymissin ama bi demet çiçeğe tav oldun ne isKendime bi kacis yolu bulayim
Aci bana ablaaa hamile kadinim bennnKacamazsiiinnn agima dustunnn. Sende meyilliymissin ama bi demet çiçeğe tav oldun ne is
Görüşürüz tatlimmNese hatunlar ben kactim benim kocis geliyomus yarin görüşürüz
Zencefil yokDaya zencefilli cayi sabaha turp
Gitmiş ya :) ben sana Whatssap tan bir şey yazmıştım bakmamışsın :)Görüşürüz tatlimm
Nerdeydin kizzz. Aa telefonumun wifisi kapali acatim hemenGitmiş ya :) ben sana Whatssap tan bir şey yazmıştım bakmamışsın :)
Valla aradı biraz önce erteleme dedi tamam dedim :)Aaa 9 ayda az değilmiş ama. Ayip hakikaten. Ayni sehirdesiniz bir de olmaz yani. Ben olsam küserdim senle  hemde dogum gunuymus ablanin gitmeniz farz gibi bisey  
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?