- 27 Kasım 2013
- 5.922
- 675
- 248
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #48.061
kaç aylık/yıl evlisin canım yaş kaçSağol canim Allah razi olsun :)
Senden kacar mi
Evet valla aynen öyle yemeyip yedirmekAşk böyle bir şey yemeyip yediriyorsun
Yok gülüm be :) Dün gece benimkine diyorum ki, çocuk olursa, kıskançlığım geçecekmis, buda yeni numaran mı diyorvayy ayy utandm
hamilemisin diye sorcktımm:)
Tamam bekleriz biz :)
Napıyonuz 
2simi çıktı :) Haberim bile yok :)Geldiiiiimmmmm bugun de incir receli 2 yi izledim coooooooook sıkıldm
Yok gülüm be :) Dün gece benimkine diyorum ki, çocuk olursa, kıskançlığım geçecekmis, buda yeni numaran mı diyor
Ben kayıp kıza gidicem gelmişse gidicez bizimkiyleeeGeldiiiiimmmmm bugun de incir receli 2 yi izledim coooooooook sıkıldm
Selam pempisssSelam harbi :)
2simi çıktı :) Haberim bile yok :)
Hemde ne kıskançlık :) ben düşünüyorumda, düşünce gücüyle olsakıskançmısın
düşünmüyormusunz
Ben kayıp kıza gidicem gelmişse gidicez bizimkiyleee
ilk defa duygusal bir filme gidicez ya bizim sinema bileti arşivimiz var hep bilim kurgu
Olsun en azından aşk var o bile duygusal sayılır bizim için gidicezzzzzzzzzzKayip kiz duygusal degil ki canim, ama mutlaka git ha-ri-ka bir film daha etkisinden kurtulamadim
Selam pempisssbak yeter gari degistir su nickini ya hamileysem nolcak simdiiiii canım lokum cekiyooo
Olsun en azından aşk var o bile duygusal sayılır bizim için gidicezzzzzzzzzz
oo :) senle kıskançlık yarışına gireriz belki ileride birgünHemde ne kıskançlık :) ben düşünüyorumda, düşünce gücüyle olsa
Kocam istemiyoroo :) senle kıskançlık yarışına gireriz belki ileride birgün
o zamn sadce düşünmee
Yahu adam karısının ölümüne üzülüpo arıyor ya ! Allah'ım bu aşk değil miAşk da yok yaSiz nereden okudunuz filmin konusunu aceba
Bebeğimmmm tam ben don alırken aradın bugün hahahaKocam istemiyor
Yahu adam karısının ölümüne üzülüpo arıyor ya ! Allah'ım bu aşk değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?