- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.719
- 248
- 33
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #48.041
Sizin ki daha cafcaflı olacak :)
Tamam bekleriz biz :)Ya evet :) canim ben eve gecmedim daha ama gecmek uzereyim eve gecince yazarim :)
selam :)Napıyonuz 
Selaamm. Naberr selam :)
iyilik senden naber :)Selaamm. Naberr 
Eh iste söyle böyle :)iyilik senden naber :)
Ya bilmiyorum icim cok tuhaf. Garip hisler icindeyim. Ortada olumsuz hicbir sey yok ama benm noralim bozuk hımm neden söyle böyle???
o bendede oluyor can sıkıntısı sanrmYa bilmiyorum icim cok tuhaf. Garip hisler icindeyim. Ortada olumsuz hicbir sey yok ama benm noralim bozuk hamile miyim la ben
Allah Allah hadi inşallah :)Ya bilmiyorum icim cok tuhaf. Garip hisler icindeyim. Ortada olumsuz hicbir sey yok ama benm noralim bozuk hamile miyim la ben
Evet canim evliyim. Cocuk olmuyorda. Tirnagim kirilsa kesin hamileyim diyorumo bendede oluyor can sıkıntısı sanrm
evlimisin
Allah Allah hadi inşallah :)
İyiyim kuzu, o ruh hali kv yanında diye olmasınEvet canim evliyim. Cocuk olmuyorda. Tirnagim kirilsa kesin hamileyim diyorum
Bakiceezzzz :) naptin kiz nasilsin?
Aslinda dogru diyosun, sabahtan beri gayet iyiydimİyiyim kuzu, o ruh hali kv yanında diye olmasın
İnşAllah canım hayırlısıyla Allah evlat nasip eder :)Evet canim evliyim. Cocuk olmuyorda. Tirnagim kirilsa kesin hamileyim diyorum
Bakiceezzzz :) naptin kiz nasilsin?
:) bak nasıl tanıyorum seni:)Aslinda dogru diyosun, sabahtan beri gayet iyiydim
He canım :) söyle iki gözümün çiçeği :)pinkkkk
vayy ayy utandmHe canım :) söyle iki gözümün çiçeği :)
Sağol canim Allah razi olsun :)İnşAllah canım hayırlısıyla Allah evlat nasip eder :)
Senden kacar mi:) bak nasıl tanıyorum seni:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?