- 10 Ocak 2014
- 30.830
- 47.062
- 798
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #48.181
Günkurusu ve kayısı çayı tüketiyorum canım her sabah , hem zayıflamaya yardımcı oluyor hemde sindirimime =)Kayısı ye canım bol bol, bi o işe yarar, birde lifli şeyler tüket :)
Ne alakası var kız baykuşlukla =)O niye ben baykuş muyum margarinim 
Ben de iyi sayılırım canım sen nasılsın =)İyiyim canım sen nasılsın
Nerelerdesin sen :)Günkurusu ve kayısı çayı tüketiyorum canım her sabah , hem zayıflamaya yardımcı oluyor hemde sindirimime =)
Yavren ne zaman gittin ne zaman geldin bune hizEve döndüm ben
Dün 1 de gitiik 5 te vardık :) Acayip bir trafiğe denk geldik işkence gibiydi, maçtan sonrada içime kurt düştü ütü fiştemi kaldı çektim mi diye kalktık geldik :) Unutmamısımda her bir yere gittiğimde içime birsey dert oluyor, bunu ne yapcam ?Yavren ne zaman gittin ne zaman geldin bune hiz
Hmmm kotu bi durum ben bole bisi oldunda iki dk sadece bu durumu odaklanir dusunrum bolelikle bulurumDün 1 de gitiik 5 te vardık :) Acayip bir trafiğe denk geldik işkence gibiydi, maçtan sonrada içime kurt düştü ütü fiştemi kaldı çektim mi diye kalktık geldik :) Unutmamısımda her bir yere gittiğimde içime birsey dert oluyor, bunu ne yapcam ?
Görmedim margacım..teşekkür ederim canım benim sende ev almışsın hayırlı uğurlu olsun özelden mesaj yazmıştım ama sanırım görmedin :)
Ben bulamadım :) napıyorsunHmmm kotu bi durum ben bole bisi oldunda iki dk sadece bu durumu odaklanir dusunrum bolelikle bulurum
Suan disardayiz canim. Mac izliyoruz hemde yemek yiyoruz sen neler yapiyorsun:)Nerelerdesin sen :)
Amin canim benim tasindiniz pekiGörmedim margacım..
Sağol canım benim,darısı tüm ev sahibi olmak isteyenlere inşallah.:)
Maç başlamadı kiSuan disardayiz canim. Mac izliyoruz hemde yemek yiyoruz sen neler yapiyorsun:)
Besiktas macini izliyoruz canim. Evet dun sov yaptiniz tebrikler :)Maç başlamadı kihangi maçı izliyosun :)
Biz dün şov yaptık gördünmü
Sağol canımBesiktas macini izliyoruz canim. Evet dun sov yaptiniz tebrikler :)
İnsallah tatlim benim dua et alalim :) ama icimden bi ses bu maci alcaz diyo:)Sağol canımSizde bugün yapın hadi
İyi başladınız :)İnsallah tatlim benim dua et alalim :) ama icimden bi ses bu maci alcaz diyo:)
İyi basladik ama el var el gordun demiİyi başladınız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?