- 10 Ocak 2014
- 30.830
- 47.062
- 798
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #48.201
Gördüm bu hakem size gıcık ki zaten :)İyi basladik ama el var el gordun demi
Cok belli oluyor demi ah ya insallah alirizGördüm bu hakem size gıcık ki zaten :)
Bende maça bakıyorum canım napim akşama kadar maç izledim :) kızlar gelmeyince maça sardım :)Sen neler yapiyorsun kuzum
Bende maça bakıyorum canım napim akşama kadar maç izledim :) kızlar gelmeyince maça sardım :)
Burdaydım ya canım :) yazdım o kadar, geç kalktık geç girdim sadece. Sen ne zaman döncen eve?Ben gunduz burdaydim ama sen yoktun hafta sonu diye :)
Uykulu :) den nasılsınkızlar ıyı aksamlar nasılsınızzz :)
canım gec kalkmıssın daha ne :) uykucu sırınımUykulu :) den nasılsın
Gözüm yatakta valla :) başka takımın maçını izleyince uykum geliyor, erken uyuyup erken uyanmak istiyorum aslında ama bi türlü düzeni oturtamıyorumcanım gec kalkmıssın daha ne :) uykucu sırınım
ıyıyım canım bıldıgın gıbıyım aynıı :) dedım bı pınkoma bakım
Şimdi diyelimki biz senle aynı takımdayız margayla da harbi aynı takımda harbi kalede, biz seninle harbilerin kaleye yakınız, ben sana pas attığımda top ayağımdan çıkarken sen marganın arkasındaysan ofsayt :)valla bıgun ıkı gun uykusuz kalcaksın canım sonra uyuyosun :) ben yatcam onceden bende oturoydum burda mhabbette guzel olunca :)
mackolık ya hıc sevmem ofsayt ne pınko
Sağol tatlımzor ya o arkada o onde :) en ıyı anlatanlardan bırısın pingim
Ne olmuş yılbaşımı geldi :)Ho ho how iyi seneler
:) hmm o zaman sanada iyi senelerHicri yılbası yaklasiyor
Hiç can sıkıntısı işte 2 saattir yatakta oturuyorum bakalım ne zaman gözlerim kapanacak :) sen ne yaptın?Napiyosun gorusmeyeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?