- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.719
- 248
- 33
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #48.221
Hiç can sıkıntısı işte 2 saattir yatakta oturuyorum bakalım ne zaman gözlerim kapanacak :) sen ne yaptın?
Nasıl oturdun sen evde :)Eve akrabalar doluştu bugun disari cikamadim sistim resmen ya
Canım benim az önce geldik eve zar zor aldık maçı yaaa delirsek vallhiiiBurdaydım ya canım :) yazdım o kadar, geç kalktık geç girdim sadece. Sen ne zaman döncen eve?
Seninkiler zorla kaşınıyor :) Neyse aldınız ya o da güzel. TebriklerCanım benim az önce geldik eve zar zor aldık maçı yaaa delirsek vallhiii
Futbolu sevmiyor musun hıh futbol sevilmez mi bevalla bıgun ıkı gun uykusuz kalcaksın canım sonra uyuyosun :) ben yatcam onceden bende oturoydum burda mhabbette guzel olunca :)
mackolık ya hıc sevmem ofsayt ne pınko
Demba ba gercekten bizim dönüm noktamız oldu ya şükür aldık vallaSeninkiler zorla kaşınıyor :) Neyse aldınız ya o da güzel. Tebrikler
Bikere sizin asıl şansınız Gökhan Töreyle Oğuzhan :)Demba ba gercekten bizim dönüm noktamız oldu ya şükür aldık valla
Tabi ki de iyi oynadık bi an dedim noluyoruz ama neyse ki aldık yaaaa sen neler yaptım canım çok yorgunumBikere sizin asıl şansınız Gökhan Töreyle Oğuzhan :)
Bende herzamanki gibi takıldım işte arada benimkine sardım :)Tabi ki de iyi oynadık bi an dedim noluyoruz ama neyse ki aldık yaaaa sen neler yaptım canım çok yorgunum
Evet canım benim yarın görüşürüz bol bol dinleneyim çok öpüyorum iyi geceler canımmBende herzamanki gibi takıldım işte arada benimkine sardım :)
Uyucan mı?
Iyi geceler canımEvet canım benim yarın görüşürüz bol bol dinleneyim çok öpüyorum iyi geceler canımm
Nasıl oturdun sen evde :)
Neyse arada değişiklik iyidir.
gunaydin pinkom daha neler var bi gorsennMeryemmm bak ne buldum :)Eki Görüntüle 1275241
Hmm daha güzelleri var ya :) Dün netten baktımda öyle hakkaten çok tatı şeyler var :)gunaydin pinkom daha neler var bi gorsenngozlerim bole donuyor
böle giderse benim kız sana kocanın tepesine çıkartcak ben çocuk itiyorum diyeHmm daha güzelleri var ya :) Dün netten baktımda öyle hakkaten çok tatı şeyler var :)
Ben zaten arada yokluyorum veto yiyip oturuyorumböle giderse benim kız sana kocanın tepesine çıkartcak ben çocuk itiyorum diye
Ahah benim kocada 7ay boyunca yedi ama bizim okul vardi mecbur olmasaydi bende hemen isterdimBen zaten arada yokluyorum veto yiyip oturuyorum
Ne var sanki hemen olsa demi
Biri istemeyince diğeri istiyor zaten :)Ahah benim kocada 7ay boyunca yedi ama bizim okul vardi mecbur olmasaydi bende hemen isterdim
allah hayırlı zamanda versın pınkom :)Biri istemeyince diğeri istiyor zaten :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?