- 10 Ocak 2014
- 30.830
- 47.062
- 798
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #48.241
Aminn bizimki zaten Allah a emanetallah hayırlı zamanda versın pınkom :)
mryem sanada hayırlı dogumlar ne zaman gelıyo :)
o zaman elı kulagında de suna :)Aminn bizimki zaten Allah a emanet
Sanmam ama hayırlısıo zaman elı kulagında de suna :)
ama evlılıgın ılk yılları bebek olmamalı ya :) olsun ama evlılık oturunca bırlıkte vakıt gecırmek varken yok bebegın bezı maması ay uyandı ay gazı var :)Sanmam ama hayırlısı
Ruhsuzzama evlılıgın ılk yılları bebek olmamalı ya :) olsun ama evlılık oturunca bırlıkte vakıt gecırmek varken yok bebegın bezı maması ay uyandı ay gazı var :)
:) ruhsuz mu ruh gıbı dolanıyorum valla cok uykum var erken kalktımRuhsuzz
Yok kızz bakma bende eşim istese aynı sebeplerden dolayı sonraya bırakırım
Dedim gibi bizim okul vardi ondan beklemek zorundaydikBiri istemeyince diğeri istiyor zaten :)
Allah razi olsun bacim aralik sonu ocak basi bekliyoruz tabii bizim is stresinden ben erkenden dogurmazsamallah hayırlı zamanda versın pınkom :)
mryem sanada hayırlı dogumlar ne zaman gelıyo :)
Seninki ceee dicek senin koca kalcak oleeAminn bizimki zaten Allah a emanet
İnşallah Allah gönlüne göre versin :):) ruhsuz mu ruh gıbı dolanıyorum valla cok uykum var erken kalktım
en az 3 yıl valla ben oyle ısterdım :)
Aman takılıp napcan boşver :)bdv ye bıle kendımı vermedım :)
aksı bılaf eden olursa ona bıle dırenemem yanı :) el kremı bıttı :)
İyi yapmışsınız, nasip ne zamansa o zaman oluyor zaten, sen korunsanda onun önce geleceği varsa gelecekti :)Dedim gibi bizim okul vardi ondan beklemek zorundaydik
haha kocana guzel bı surprız olur bakarsın dogum gunu hedıyesı olur bu haber :) allah mı soylettı neSeninki ceee dicek senin koca kalcak olee
Valla benimkine anca öyle bir süpriz lazım yoksa erkekler kendini hazır hissetmezmiş hiç :) Keyfini mi bekliycezSeninki ceee dicek senin koca kalcak olee
Valla benimkine anca öyle bir süpriz lazım yoksa erkekler kendini hazır hissetmezmiş hiç :) Keyfini mi bekliycez
Sen mi o kadar yapcan :)pınkım cıraklık ustalık kalfalık olarak uc cocuk dıyorum :)
Benimki hep istedi ondan problem yoktu ama simdi baksan hala cocuk gibi hic baba olcakmis gibi degilValla benimkine anca öyle bir süpriz lazım yoksa erkekler kendini hazır hissetmezmiş hiç :) Keyfini mi bekliycez
evt :) ılkı acemlık en son ustalıkla sonladırcamSen mi o kadar yapcan :)
Onu bende yapmak istiyorum:)kızlar ben bıraz sekerleme yapayım optum sızı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?